Gjesteinnlegg! (Maria Øyen)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Gjesteinnlegg!Hei, et lite gjesteinnlegg fra Sanne her! Maria har jeg ikke kjent så veldig lenge, men lenge nok til å finne ut hvor bra en person hun er. Husker når vi var på Toppen Musikkskole sammen og fikk beskjed om å hente vann til et "bål". Og det vannet måtte vi forte oss litt å hente 200 meter unna. Vi løp og snakket samtidig om hvor dårlig form vi var i. Da vi kom frem, fikk vi 2 mellomstore mugger fylt med vann, og vi skulle løpe tilbake uten å miste noe vann.. haha! Vi lo godt da vi kom frem, sykt stolte over at alt vannet ikke var borte enda. Huff, det var bare ett eksempel.. så mye jeg kan si, og det var til og med bare EN UKE! 

- Sanne

 

Jeg smiler hver gang jeg leser dette "gjesteinnlegget", og måtte bare legge det ut med et svar. For det første, vi kjente ikke hverandre egentlig ei uke.. Vi snakket første gangen på torsdag, på låvedansen. Du spurte hva jeg het og hvor gammel jeg var, og så sa du at du var 13 år. Du ser ikke ut som du er 13! Du ser eldre ut, og selv om det er tre år forskjell på oss, kunne vi like gjerne vært like gamle! Det var utrolig artig på låvedansen, med masse dans, selv om det var kaldt, og jeg enda ikke kjente deg.. Utrolig hvor fort vi ble venner, med tanke på at vi ikke snakket ordentlig sammen før fredag, og kurset var ferdig på søndag.. Vi hadde de samme problemene etter grillkvelden på Sandvik; Vi var forkjølet, gangsperre ette løpingen, lite mat og lite søvn.. Tror det var noe mer, men det husker jeg ikke.. Uansett, vi ble bestevenner på ei helg :-)

Jeg ser utrolig mye fram til seminaret i slutten av oktober, når jeg får treffe deg igjen! Det virker jo som at det er lenge til, men med min travle musikk-hverdag tror jeg at det går fort. Fram ti da får vi vel fortsette å skype og snakke på facebook :-) 

Glad i deg, og savner deg, Sanne ♥ (Forresten, du er veldig flink til å spille piano!)

 • Én kommentar


  Sanne Linea07.10.2011 kl.15:38

  DU FÅR TA Å FLØTT TEL MO OG BO ILAMME MEG<3 :)

  savn deg!<333

  Skriv en ny kommentar

  hits