Jeg liker å sove (Maria Øyen)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Jeg liker å soveHerlig å få sove lenge! Det var en super jam i går, selv om vi ikke hadde øvd så lenge. Jeg er heldig som har så dyktige folk i klassen min, og som stiller opp på så kort varsel! Jeg vet ikke helt hva som var da vi var ferdige, for jeg dro hjem med en gang, rundt halv tolv.. Vi skulle starte ti, men så skulle vi se om det kom flere, og startet ikke før kvart på elleve. Min største skrekk i går var å glemme teksten, men jeg klarte meg, og husket det jeg skulle synge. 

Siden jeg sto opp i dag, halv ett, har jeg egentlig ikke gjort så mye.. Jeg spiste grandiosa til frokost/middag siden pappa har kjøpt ei kasse med grandiosa, altså 10 stk.. Blir ikke så mye ordentlig mat når mamma ikke er hjemme, men på mandag skal jeg prøve å lage pizza.. Hjemmelaget pizza ♥


Flinke Agnes!Bilder tatt av Kaja.

Nå skal jeg rydde, og så kommer Andrea om en time! Det er en ting jeg savner fra ungdomsskolen, å se Andrea hver dag.. Gå sammen til skolen hver dag, uansett vær. I sol og regn. Skli hele veien, fordi det ikke var strødd på skoleveien.. Sitte på bussen og klage over bråket.. Okei, jeg savner ikke bussen, men jeg savner Andrea..

 • 2 kommentarer


  Janne Breland01.10.2011 kl.16:55

  Alltid deilig å sove =))
  Juni01.10.2011 kl.18:01

  fin blogg og jeg digger designet ditt!! Lager du gratisdesign ?? :)))

  Skriv en ny kommentar

  hits