Blogging og privatliv (Maria Øyen)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Blogging og privatlivNår man har en blogg er det lett å være for åpen, og til slutt ikke ha noe privatliv. Men hvor er grensen for hva man kan legge ut på bloggen, og hva man burde holde for seg selv? Jeg tror at man burde passe seg mer for hva man skriver om man er f.eks høyt opp på topplista, siden det er mange som absolutt må klage på alt toppbloggerne gjør. 

Når man har spørsmålsrunde må man jo tenke på hvor åpent man vil svare, og hvor mye personlig informasjon du vil gi ut. Det er tross alt veldig sannsynlig at det er mange av leserne som du ikke kjenner. Det er jo ikke artig at hele Norge vet alt du gjør heller.. Jeg vil ikke si at bloggen min er så veldig anonym, men jeg passer på hva jeg skriver. Om jeg har en dårlig dag på grunn av noe, går jeg ikke ut med detaljer om hva som skjedd. Kanskje et lite "deppe-innlegg", men ikke noe detaljert "sippe-historie", om du skjønner. 


Håret mitt minner om sånn alpelue, eller noe.. Vet ikke om det er det det heter, og det syns heller ikke så godt på dette bildet..

 

Og spørsmålsrunden avsluttes i kveld, klokken 00.00, så svarer jeg sannsynligvis i morgen. Så hvis det var mer dere lurte på, spør :-)

 • 2 kommentarer


  Ida-Marie07.10.2011 kl.14:25

  Helt enig med deg, det er lett for å skrive for mye, men jeg tror det er veldig greit å holde litt for seg selv også!:)
  Ingrridt08.10.2011 kl.01:05

  Så fint bilde av deg <3

  Skriv en ny kommentar

  hits