Herligste klassen (Maria Øyen)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Herligste klassen
 

 

 

 

  

 

 

I helga har jeg bare sovet, slappet av, sortert bilder og tagget bilder.. Av 700 bilder skulle jeg finne de beste, det tok ganske lang tid.. 

Vi dro på onsdag morgen, og det var mye soving på bussen.. Mange var trøtte, men vi så likevel en film. Terkel i knipe, bra film! Vi hadde pause på Grong, og sto ute i regnet og spiste siden bussen var stengt.. Eller, vi sto litt under tak, men det regnet endel da vi var der. 

Da vi kom til Trondheim dro vi rett til Rockheim. Det første vi så var et stooort Norgeskart som gikk fra 1.etasje og helt opp i taket i 6.etasje! Selve bygget er veldig spesielt og moderne, og inneholder mye spennende om du er interessert i musikk. Vi var på et til musikkmusum i løpet av turen, på Ringve. Det var et museum med masse instrumenter, og historien bak instrumentene. Det var også det gavebutikken var, der man kunne kjøpe masse musikkgreier, som sugerør, munnspill, munnharpe, linjal med piano på, smykker og mye mer. Der tok vi også klassebilde, siden alle i klassen var med på turen. 

Vi var også på Erkebispegården, enda et museum og i Nidarosdomen. Og på teater og konsert. Da vi skulle på teater, hadde plutselig alle gått da jeg og Lilja kom ned i resepsjonen, og vi så ingen ute heller. Vi visste ikke hvor teateret var, og jeg ringte Jonas, som sa hvor vi skulle gå, og vi løp gjennom byen i høyhælte sko.. Vi møtte på noen flere fra klassen og fant tilslutt veien. Det var ikke noe problem å finne veien til Olavshallen, der vi var på konsert, for det var rett ved hotellet. 

Som dere skjønner hadde vi ganske mye på programmet, men vi hsdde også litt fritid. Mest på kvelden og på natta da.. Det er så vanskelig å sove når man har så mye å snakke om! Vi begynte med "nødt, prosent og sannhet" på onsdagskvelden, og endte opp med å snakke om alt og ingenting. På torsdag skulle vi legge oss tidlig, men skrudde på tven, og så på film til klokka ett på natta. Deretter snakket vi i et par timer, før vi fant ut at vi skulle finne en plass å spise. Vi hadde tenkt å ikke sove den natta, og heller sove på bussen. Det er så tungt å sove i noen timer og stå opp når man er så trøtt! Det er noe av det verste jeg vet.. 

Jeg sov litt siste natta, men jeg aner ikke hvor mye.. Jeg tror jeg sovnet i halv femtida, men våknet og sovnet hele tida.. Tror jeg har fått omtrent ti timer søvn tilsammen på turen, men jeg har sovet i 25 timer i helga, så jeg har vel ikke søvnmangel.. Det kommer i morgen, når jeg må stå opp tidlig igjen..

 

Spørsmål til bildene?

 • 4 kommentarer


  Mariaaa :DD23.10.2011 kl.17:36

  Fine bilder! du skulle hatt større koffert, slik at jeg kunne hvert med :D
  hpaulsen23.10.2011 kl.17:47

  Fine bilder :)
  Martine23.10.2011 kl.23:51

  Fine bilder, hovrdan kamera har du? :D
  Jefs-joliaf01.11.2011 kl.20:36

  FInnes faen ikke bedre klasse!

  Alltid like søt på bilda, alle som en.

  Skriv en ny kommentar

  hits