Ingenting er lenge til (Maria Øyen)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Ingenting er lenge tilIngenting er lenge til lenger. Nå er det snart november, så blir det desember, og så har vi gått på musikklinja i et halvt år! Jeg husker godt første skoledag, ikke sol, men greit vær. Alle gikk rundt og hilste på hverandre og prøvde å lære seg navn. Første bussturen med bussen, da vi hørte om Trondheimsturen. Såå lenge til! Det tenkte vi da, men nå er vi hjemme igjen. 

Emilie er 11 måneder i dag, og om en måned er hun et år! Utrolig hvor fort tida går! Jeg husker at jeg var på øving til Narnia forestilling med kulturskolen, og fikk melding om at jeg hadde blitt tante! Jeg var så glad da! Og da jeg så henne for første gang, hun var så liten. Hun var to uker da Kristine og Torkil kom hjem i jula, og Emilie og Kristine var her ganske lenge. Emilie vokste masse på bare tre uker, og smilte for første gang til meg og mamma første juledag, da hun var en måned. Emilie lå på fanget mitt og sov i jula, jeg bar henne rundt hele tida, hun var helt avhengig av oss.. 

 

 

♥ Emilie 11 måneder ♥

 • Én kommentar


  Carina25.10.2011 kl.19:27

  Sv - Du går inn på blogglisten.no der kan du registrere bloggen din, og når du skriver et innlegg så går du inn på blogglisten og trykker på ping.Der legger du inn linken din til innlegget og så pinger du.

  Det vil si at alle som er innom blogglisten vil se innlegget ditt. Altså du får mange flere lesere.. :)

  Skriv en ny kommentar

  hits