Vinterferie (Maria Øyen)
Forside Add meg Om meg Kontakt

VinterferieJeg har tatt utrolig lite bilder i ferien, men noen skal jeg legge ut. I Horten var jeg for opptatt med å være Emilies supertante, i Oslo var jeg for opptatt med å få med meg ting, og på Heggedal var det ikke så mye å ta bilder av. På toget derimot, der tilbragte vi mye tid. Vi var en time forsinket fra Trofors når vi dro sørover fordi jernbanen var stengt. Da var det stress i Trondheim. Nordover var vi to timer forsinket fordi det var feil på strømmen, men vi hadde egentlig tre timer i Trondheim, så vi rakk toget med god margin.

Endelig kom vi oss i gang fra Trofors etter buss fra Mosjøen.

Ah, sovevogn ♥ Absolutt verdt pengene, selv om jeg faktisk var like trøtt da vi kom fram til Oslo i sjutiden.

Jeg var på museum og fikk masse informasjon til en historieoppgave, det var skikkelig interessant!

Alle hjalp til med å lage pizza midt i alle dåpsforberedelsene.

Jeg og Emilie lagde supersøte cupcakes, men det var dessverre ingen som tok bilde av dem.. Emilie lånte stolen til Malin for å passe på kakene. 

Selveste dåpsbarnet! Malin er det åttende barnet som blir døpt i den kjolen om jeg ikke tar helt feil. Malin sov faktisk over hele kakeselskapet sitt..

Den første dagen i Oslo var vi på teknisk museum, rotet oss litt bort med trikker, men kom oss dit, og noen av oss tok buss til Aker Brygge etterpå. Jeg fant allerede ut da at jeg absolutt ikke er kjent i Oslo, for vi var på feil side av brygga i forhold til der vi brukte å være før. Det er heller ikke lekeplass på brygga, så jeg kjente meg ikke igjen i det hele tatt. Det var heller ikke så fint vær første dagen, som gjorde at jeg ble mer syk igjen.

Mens noen i klassen hadde nydelig utsikt over operaen og fjorden, bodde vi i tredjeetasje og satt og så på et tre.

På onsdagen var vi på Minitinget, et rollespill hvor de har lagd på en måte et miniatyrstorting med stortingssal, møterom osv. Det var veldig morsomt, og vi ble satt i roller som holdt på med forskjellige saker og fikk oppleve hvordan det var på Stortinget. Jeg skal ikke bli politiker, det virker slitsomt..

På torsdag var vi på utdelingen av Ungdommens kritikerpris. Klassen våres sto for underholdning, med klassekor og Liv og Ragnhild sin sang som de har satt sammen av tre sanger. Vinneren ble Eivind Hofstad Evjemo med boken "Det siste du skal se er et ansikt av kjærlighet". Men min personlige favorittbok er Hula Lou, og forfatteren var kjempekoselig!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

Karl Johan

På operaen. Herregud, angrer på at jeg valgte de skoene! Det tok en halvtime å gå til litteraturhuset, og torsdagen gikk vi mest. Byttet rett før vi dro til stasjonen, da klarte jeg ikke mer.

hahahah

Fint!

Og så dro jeg tilbake til Heggedal alene med tog. Det var litt skummelt for jeg gikk tom for strøm på mobilen, det var helt mørkt ute, og jeg så ikke hvilke stasjoner vi kom til. Wææ. Og klokka sju ble jeg vekt av Emilie, som faktisk har tatt dette bildet! Hun er to år, nå mangler hun bare litt mer musikk og mørkt hår, så blir hun mini-meg ♥

Herlige ungen!

Malin fikk låne vogna som mamma hadde da hun var liten. Den er fra 1959 og er nå brukt i tre generasjoner! Vi var på Sandvika Storsenter på fredagen, og alle skulle se på vogna og spørre om vogna. Såklart skulle jeg trille Emilie da, som har ei Simo-vogn fra 2010. Herregud, mine unger skal ha den vogna, fineste vogna jeg har sett! 

 

Så på litt over ei uke i Horten, i Oslo og på Heggedal har jeg fått maks ut av ferien! Jaja, det var ikke ferie, men jeg var syk i ferien, så det var godt nok ferie for meg. Skulle gjerne være lenger da, var ikke like koselig å komme rett til spansktentamen når jeg er så forkjølet som jeg har blitt..

  • Ingen kommentarer    Skriv en ny kommentar

    hits