Påskeferie (Maria Øyen)
Forside Add meg Om meg Kontakt

PåskeferieHei! Nå er det ferie og skiturer som står på dagsplanen hver dag. Lenge siden jeg har blogget nå, men det har ikke skjedd så mye spesielt siden sist. Jeg var hos Christine i Sandnessjøen mandag til tirsdag, vi så en elg når vi skulle gå hjem på kvelden. Liksom midt i byen. Jeg forstår meg ikke på byen der, det er ikke noe system i gatene, det er bare masse gater overalt. Ellers var det veldig mye å gjøre på skolen den siste uka før ferien, og etter ferien blir det enda mer. Det er stor konsert, spilletentamen og masse tentamener omtrent samtidig! Uff, jeg vil ha sommer nå..

Siden jeg ikke blogger så veldig mye for tiden kan dere følge meg på instagram om dere vil, mariaemilieoyen ♥

Utsikt fra skolen, gullmobil, klær, fint vær, jordbær med sjokolade, barneskolen som rives, pus, kakao i Sandnessjøen, Geni, kvikklunsj, sliten etter skitur, påskecupcakes ♥

Jeg klatrer alltid i trær når vi er på skitur, da får jeg ihvertfall ikke snø i skoene...

Korgfjellet i dag!

 

Hva gjør dere i ferien?

  • Én kommentar


    Amalie08.04.2013 kl.19:38

    Helluu! Må å starte med å si deg kor enormt jeg digger bloggen din!! Synes den er enormt vakker. En fremitdig toppblogger kanksje ;) ? Jeg pleide å ha blogg før, men det kom flere frekke kommentarer så jeg stoppet, men du må ikke stoppe å blogge! Stay on forever :-D For ellers vinner mobberne. Men jeg har noe til deg siden du har så kul blogg :-D Det er en konk jeg akkurat ble med i. Det er sånn at du kan vinne et år med energi drikke gratis! Det er helt perfekt for meg fordi jeg er helt avhengig hehehe. Må ha en red bull vær dag på skolen :D så håper jeg vinner egentlig. Men kanskje du har mer flykke?! :D Prøv å bli med da vel!!

    Skriv en ny kommentar

    hits