Ferietid (Maria Øyen)
Forside Add meg Om meg Kontakt

FerietidHei! 

Nå er det høstferie, såvidt, vi har nemlig bare to dager i tillegg til helga, men to dager hjelper mye! Det er litt kjipt å være i Mosjøen, men samtidig er det godt å ha noen dager hvor jeg ikke har noen planer. Har fått endel tid til øving, sløving og soving. Herlig! I morgen må jeg gjøre litt lekser og vaske badet, som jeg har utsatt litt for lenge. I sommer følte jeg jo at jeg kastet bort all tiden om jeg kjedet meg i fem minutter, men nå er det ganske godt å sove lenge på morgenen, ta det helt med ro, og ikke stresse.

Jeg har oppdaget gleden av musikkprogram og midi-keyboardet som sto i skapet på skolen ubrukt hele andreklassen. Jeg skriver noter for cello, fordi jeg ikke har funnet noter. Godt å kunne gjøre noe selv, og ikke være avhengig av andre. Jeg har også øvd endel. Vanligvis er jeg på Heggedal i feriene, uten celloen, så da er det ikke mulighet til å øve. Det er seminar om to uker, og for en gangs skyld har jeg øvd på det vi skal spille! Det vi skal spille er ikke så veldig vanskelig, men det er likevel greit å være kjent med musikken på forhånd. Og flere av sangene har vi spilt før. Man kan nyte musikken mye mer, og det blir mye artigere å spille om man kjenner musikken, og ikke sitter og nistirrer i notene under konserten! I tillegg kommer flere av vennene mine fra langt unna, som jeg ikke har sett på kjempelenge! Malin kommer, og det er over et år siden jeg møtte henne sist, på Toppen i fjor.. 

Slenger med et bilde fra Praha. Har såvidt sett over bildene, og har enda ikke lagt ut noen, selv om det er nesten to uker siden vi kom hjem.. 

  • Én kommentar


    msul13.10.2013 kl.00:29

    Kos deg:D

    Skriv en ny kommentar

    hits