Gjensynsglede (Maria Øyen)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Gjensynsglede 

Som dere ser, jeg var på seminar i helga, på Mo. Det var kjempeartig, men formen i dag er ikke like bra. Håper det går over snart. I tillegg til at det er utrolig artig å spille cello, er det artig å møte venner igjen! Selv om flere av oss ikke bor så langt unna hverandre, møtes vi så og si aldri utenom seminarene. Malin bor jo mye lenger nord, så hun har jeg ikke møtt siden i fjor sommer, på Toppen. Alexander møtte jeg såvidt i sommer, da jeg og Birgitte var på sommershowet, men bortsett fra det er det to år siden sist. I tillegg har jeg blitt kjent med flere folk. Det var utrolig mange unger med, og sannsynligvis ganske mange fra lenger nord, siden jeg vet om nesten alle som spiller på Helgeland. 

Helga gikk såklart for det meste til øving, men også endel andre ting. På fredagen gjorde vi ikke så mye, bare slappet av, snakket med folk, og ble kjent med nye folk. På lørdagen var det øving hele dagen, på kvelden var det en liten konsert og utdeling av kursbevis på skolen. Senere på kvelden spiste jeg, Maria og Malin middag med Alex på hotellet der han bodde. Vi har på en måte feiret bursdag i helga, for jeg og Maria hadde jo bursdag i august, og Malin blir snart 18 år, så det passet fint med en bursdagsmiddag. 

På søndagen var det tid for avslutningskonsert. Det var variert program, med band, og solister, så det ble god stemning! Avsluttet selvfølgelig med Fairytale, og det er en sang man ikke kan gå lei av. Okei, hørte folk som øvde på den hele helgen, så litt lei ble jeg, men med orkester, band og hele pakka ble det bare storslått stemning i salen! Nå er det bare å telle ned til neste seminar, selv om jeg ikke vet når det blir..

 

  • Én kommentar


    eric29.10.2013 kl.13:51

    bæste innlægge e har læst sian 2008 :0 du e seriøst den flenkaste 5ever..;0 woah, the amount of awesome in this post is too much....... can't.......hold....it......in....HÆLSVETTE

    Skriv en ny kommentar

    hits