Ukene går (Maria Øyen)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Ukene gårHallo! 

I dag er det Operasjon Dagsverk, eller det var kanskje i går, men skolen våres har i dag. For min klasse er det fridag siden vi hadde konsert på onsdag. Herlig å starte helga tidlig! Jeg skal jobbe i morgen og på søndag, så det er vel ikke egentlig så mye helg, men det var godt med en fridag uansett! Jeg blir veldig lei av skolen og hverdagen til tider, og nå er det ikke lenge til særemne skal være ferdig, så jeg gleder meg til en liten ferie om tre uker. Da skal jeg til min kjære familie for å feire bursdag. Lille Malin blir allerede 1 år, og Emilie blir 3! Herregud, så fort tiden går! Tiden går fryktelig fort, føles som om den går fortere og fortere for hver dag som går!

Jeg tar ikke så mange bilder for tiden, seriøst, for et par år siden kunne jeg ta over 700 bilder på ei helg (når jeg var på seminar og turer da), nå ligger kameraet nesten alltid i ro.. Her er ihvertfall noen instagrambilder fra den siste tiden.

♥ Som cellister måtte vi spille skarptromme på konsert ♥ En av de siste gangene jeg syklet til skolen i år.. ♥ Støtter en god sak! ♥ Så kom vinteren.. Dette er forresten utsikten fra plassen min på skolen ♥ Minni liker det heller ikke ♥ Så spilte jeg mer cello, og tok noen bilder med min beste venn ♥ Lørdagsgodt.. Er såå lei av sukker nå! ♥ 95erne! Snaaart blir Malin også 18 år! ♥ Tente lyset mitt og drakk kakao på halloween ♥

 

  • Ingen kommentarer    Skriv en ny kommentar

    hits