Et nytt år (Maria Øyen)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Et nytt årGodt nytt år!

To måneder siden jeg blogget sist.. Jeg har til tider savnet det, men har rett og slett ikke orket å skrive, legge inn bilder og alt det styret.

Enda et år er forbi, og jeg starter snart på det siste semesteret på videregående skole, og siste halvår i Mosjøen. Rart å tenke på at jeg skal flytte i år, men jeg gleder meg samtidig masse! 2013 har for meg vært et utrolig bra år, ihvertfall til utpå denne høsten. Jeg har begynt jo begynt å jobbe, og jeg har nesten alle "frihelgene" mine hatt noe annet å gjøre. Jeg har også vært veldig mye forkjølet i høst, og derfor blitt veldig sliten og lei av alt. Jeg hater vinteren, spesielt før jul, ettersom det er så mørkt, og når det ikke er snø, blir det enda mørkere. Men jeg har klart meg denne høsten også, og nå går det mot lysere tider. Det er klart, det er ting jeg skulle gjort annerledes, og bedre, men jeg kan ikke angre på det nå. Sommeren i fjor var derimot den beste jeg kan huske! Jeg var først to uker på Heggedal, en uke her hjemme, og resten av ferien slappet jeg av på Heggedal og rundt omkring. Her var jeg fordi det var Toppenkurs, det har jeg vel blogget om (er ikke heelt sikker på det), så det vet dere vel var superartig. Ellers i sommer var jeg mye sammen med familie, bittelitt sammen med venner (kjenner ingen på østlandet), og ukene gikk alt for fort. Det var fint vær fra den dagen vi dro hjem til Toppenkurset, og resten av sommeren. Jeg var et par ganger i Oslo, på sommershow med min kjære cellosøster i Tønsberg ♥, og såklart ble det litt shopping. Nå er jo jeg en sånn person som ikke eier shoppingglede, finner som regel ingenting, men på sommeren finner jeg alltid noe! Alle søstrene var faktisk samlet i sommer, og  vi var samlet nesten hele gjengen i Horten ei helg, og dro blant annet på båttur. Jeg styrte båten!! Som dere kanskje skjønner, jeg setter veldig pris på familie, og spesielt siden tantebarna mine er så små må man sette pris på all tid man kan få sammen, for de blir store så fort! Og vi bor jo også veldig langt unna hverandre. Hva som skjedde før sommeren husker jeg ikke helt. Jeg hadde eksamen i musikkhistorie, late dager i det tørre gresset i parken, fritimer, og det var det. Jeg kommer ikke på noe særlig som skjedde i vinter.. I vinterferien var jeg syk, og vi var hjemme, fordi Malin skulle døpes et par uker senere, og jeg skulle på klassetur til Oslo, så da tok jeg meg noen dager ekstra der før og etter klasseturen. Vi var juryklasse i forbindelse med Ungdommens kritikerpris, og ettersom vi fikk oss en tur til Oslo uansett, bestemte vi oss for å være noen dager der. Første gang jeg har vært lenge i Oslo, og ikke bare på dagstur. 

Jeg er ikke den som har tusen nyttårsforsett om å trene, spise sunt, og alt det der, men man burde alltid prøve å være den beste versjonen av seg selv som mulig. Når jeg er ferdig på videregående venter et nytt liv. Et liv utenfor Mosjøen, utenfor husets trygge vegger. Til høsten flytter jeg sørover og begynner på folkehøgskole. Har ikke lyst til å si hvilken enda, i tilfelle jeg ikke kommer inn, men jeg gleder meg veldig til å begynne. Noen ganger føler jeg at tiden stopper opp fordi jeg gleder meg til noe, men samtidg merker jeg at tiden går fortere jo eldre jeg blir. 

Uansett hva dere har bestemt dere for å bruke 2014 til, lykke til, og igjen: GODT NYTT ÅR! ♥

 • 2 kommentarer


  Mariaaaaa02.01.2014 kl.20:16

  Kos deg i det nye året, Maria! Jeg tror du blir å komme inn. Hvorfor skulle du ikke det? Kos deg kjempemasse dette året, å husk at selv om du bor i Mosjøen nå og at du bare gleder deg til neste år, må du ikke glemme å kose deg i nuet!
  sunniva03.01.2014 kl.13:42

  Så kooselig innlegg! :) Lykke til!

  Skriv en ny kommentar

  hits