Frihelg (Maria Øyen)
Forside Add meg Om meg Kontakt

FrihelgAh, så godt å kunne ligge i senga til sola går ned, gå i pysjen hele dagen, og bare sløve! Dette er den eneste frihelgen jeg kommer til å ha fra nyttår og fram til vinterferien. Og nå er helgen over.. Føles som om helga begynte i går. Er heldigvis ikke så lenge ferien, og da skal jeg til ♥ Heggedal ♥

Det er allerede blitt så lyst ute på morgenen at jeg burde trekke ned rullgardinen, men det er så godt å våkne av at det er lyst ute, selv om det fortsatt er ganske mørkt når jeg står opp tidlig. Det har ikke vært nedbør på over en måned her, og det har vært sol nesten hver dag siden den kom fram igjen, ikke så mange timer, men den er der. Det har ihvertfall vært fint vær og lyst ute veldig lenge nå, men nå ser det ut som det blir litt dårligere vær..

Nå som sola skinner, ser jeg at det er lenge siden vinduet ble vasket..

Dilemmaet når jeg har frihelg er om jeg skal slappe av eller gjøre lekser og sånt som jeg ellers ikke har så mye tid til. Men problemet er at uansett hvor mye jeg slapper av, klarer jeg ikke å la være å tenke på et eller annet som gjør at jeg ikke klarer å slappe av.. Blir bedre med kanelbolle og solo da!

Kunne nesten se ut som om jeg tok bilde av kaken selv, sa mamma. Vel, nesten kanskje. Jeg har enda ikke testet det nye objektivet mitt enda, men dette bilde tok jeg med maks zoom fra sofaen. Til høsten kommer jeg ihvertfall til å lære masse om både fotografering og video! Woho Oslo ♥


Denne uken var det Lytt på nytt, masse ny musikk som ble framført, og Raymond Enoksen var festivalkomponist. Han har skrevet masse musikk for tv og film, og ga oss tips på våre komposisjoner. Selv om vi gjorde mye mer under Lytt på nytt i førsteklassen og andreklassen, var det en artig uke. Jeg syns ikke selv at jeg er så flink til å komponere, det er veldig vanskelig å sette seg ned å finne på noe liksom, men jeg er veldig fornøyd med resultatet!
Tre uker til vinterferien, ha ei fin uke! ♥

  • Én kommentar


    Merethe Susanne11.02.2014 kl.22:28

    Deilig å bare sløve i koseklær en hel dag innimella :)

    Skriv en ny kommentar

    hits