Siste dag hjemme (Maria Øyen)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Siste dag hjemmeNå har jeg hatt ferie i ti dager, og jobbet på hotellet ni dager. Nå venter ei uke med "ferie", Toppenkurset, sannsynligvis mitt siste :-(

I dag er faktisk siste dagen vi alle er her hjemme før jeg flytter! I morgen drar jeg til Toppen, når jeg kommer hjem neste søndag har mamma dratt til Heggedal, mens jeg skal være her en måned til. Midt i august drar jeg til Heggedal for et par uker med ferie, før jeg begynner på skolen, og faktisk flytter. Jeg var ferdig på jobb klokken tolv i dag, så da gikk jeg tur i Sjøgata med mamma og pappa. Det var veldig fint vær i dag, så vi satte oss i hotellhagen med vafler og kaffe (vann). 

Ellers er jeg jo helt ferdig med videregående skole. Det gikk først opp for meg når vi satt i aulaen, kledd i bunad, og ventet på vitnemålet. Rart å tenke på at jeg er ferdig med 13 års skolegang i Mosjøen, og at jeg skal flytte sørover etter å ha bodd her i nesten 19 år. For å være helt ærlig har jeg ikke tenkt så mye over det. Har heller ikke tenkt over hvordan det er her jeg bor, for eksempel i Sjøgata. Det er masse gamle fine hus, men jeg kommer jo aldri på å gå tur og være turist i egen by. Må bli flinkere til det!


  • Ingen kommentarer    Skriv en ny kommentar

    hits