Sommertid (Maria Øyen)
Forside Add meg Om meg Kontakt

SommertidSommeren går så fort! Nå er det allerede under en måned til jeg flytter til Oslo, og bare to uker til jeg reiser til Heggedal. Gleder meg til å få litt stabilitet i hverdagen, den lyse sommernatten her i nord ødelegger døgnrytmen min. Det er så vanskelig å gå og legge seg når det er så lyst ute, i tillegg til at jeg våkner flere ganger om natten fordi det er lyst. Når jeg blir eldre har jeg lyst til å reise til Nord-Norge på sommerferie, og slippe å tenke på å måtte stå opp tidlig, men bare nyte sommeren. 

Mosjøen blir bare finere og finere nå på sommeren, så jeg skjønner hvorfor turistene kommer hit. Vi har jo vært veldig heldige med været i sommer, det har vært sol så og si hver dag, selv om det nå nærmer seg litt mer levelige temperaturer. Alt er slitsomt når gradestokken viser nærmere 30 grader. Da frister det mest å ligge på stranda hele dagen, bade og spise is. Jeg har badet noen ganger i sommer, men vi har ikke så mange fine badeplasser i gåavstand. Jeg håper det blir fint vær når jeg kommer til Heggedal!

Denne sommeren har jeg opplevd utrolig mye, og alt har jeg opplevd på Helgeland. Vanligvis er jeg aldri her på sommeren, unntatt når det er Toppenkurset. Jeg har vært sammen med venner jeg ikke ser så ofte ellers, gått turer, endelig gått til Varden, sett Mosjøen fra et nytt perspektiv, og fått nye venner. Det er likevel godt å tenke på at jeg skal flytte, oppleve en ny hverdag, på en ny plass, sammen med nye venner. Før det skal jeg nyte resten av sommeren! Tenk om hver sommer var som denne!  • Ingen kommentarer    Skriv en ny kommentar

    hits