Julestemning (Maria Øyen)
Forside Add meg Om meg Kontakt

JulestemningGod jul!

Nå er over halve ferien over alt, og bare litt over en uke igjen av 2014. Dette året har vært helt fantastisk, tre år på musikklinja var over, og en ny start i storbyen ventet.

Førjulstiden har vært fylt med nisseluer, snø, kulde, julegaveshopping, julekalendere, kaker, godteri, twist, julemusikk og juleglede. De to siste ukene på skolen besto av juleverksted, julemesse med salg av egne produkter og aktiviteter og juleforestilling for barn, juleavslutninger i de forskjellige gruppene, og julemiddag med underholdning. 

Jeg startet juleferien på Majorstuen, og feiret bursdagen til Marie Helene, mens jeg ventet på at mamma og pappa skulle kjøre sørover. Jeg hadde lite lyst til å gå opp Heggedalsbakken med tung koffert full av julegaver, så på søndag tok jeg toget til Asker og ble hentet der. Nå kunne julen starte for alvor. Lille julaften var alle samlet i Horten, julegrøten ble spist, mamma fant mandelen, juletreet ble pyntet, og gavene ble lagt under. På julaften var vi 14 til bords, med pinnekjøtt og ribbe. Etter middagen kom nissen med gaver til snille små og store barn, og deretter var det tid for å åpne gavene under treet. De små var flinke til å dele ut gaver, og alle fikk det de ønsket seg. Jeg fikk til og med mopp og gaffateip. Min julegave til meg selv ble kjøpt for et par måneder siden, og var en etterlengtet macbook air ♥♥ Så nå kan jeg både blogge, sjekke nettbanken og redigere bilder uten at det tærer på både tålmodighet og tid. 

Fin himmel 

Julestemning i Horten

Julestemning i HeggedalDet er rim overalt

Men inne er det varmt og godt (av og til, julebrusen frøs til is mens vi var borte)

 

 

 

  • Ingen kommentarer    Skriv en ny kommentar

    hits