Livet etter folkehøgskole (Maria Øyen)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Livet etter folkehøgskoleJeg har sommerferie 1,5 måned lenger enn de fleste i år. Med andre ord, mye fritid. Jeg har jobbet litt, men bortsett fra det er jeg som regel hjemme og rydder og vasker eller noe sånt. Døgnrytmen er ikke helt i orden, så nå skulle jeg normalt ha sovet. Det nærmer seg en måned siden jeg var ferdig på Rønningen og jeg vet ikke helt om jeg har vent meg til småbylivet og å bo hjemme uten andre folk på min egen alder. 

Flere ganger i år har jeg tenkt å skrive et innlegg her eller legge ut noen bilder, men jeg har alltid utsatt det helt til det ikke er aktuelt lenger. Faktisk er de fleste innleggene dette året skrevet mens jeg har vært på ferie, og dermed har hatt tid til å skrive. Livet på folkehøgskole er jo veldig innholdsrikt og jeg har masse opplevelser som er verdt å dele, men bloggen har blitt veldig nedprioritert. Jeg kommer sikkert til å skrive noe mer om folkehøgskolen senere, men nå måtte jeg bare skrive noe

Rønningen har behandlet meg utrolig bra, så bra at jeg ble skikkelig usikker på hva jeg skulle gjøre videre. I fjor på denne tiden var jeg helt klar på hva jeg skulle studere etter folkehøgskole, men etterhvert fant jeg ut at det er så mye mer å gjøre her i livet. Og jeg ville ikke forlate folkehøgskolen så fort. Det skal jeg ikke heller. Sammen med mange andre på skolen søkte jeg som miljøstipendiat, var på gruppeintervju og ventet spent et par uker på resultatet. Nå har jeg et år til i Oslo, et år til å utvikle meg som en leder, et nytt kull å bli kjent med og masse nye opplevelser foran meg. Jeg hadde aldri trodd dette om framtiden for et år siden. 

Tidenes år, tidenes tur, (en av) tidenes beste venn! 

Jeg er klar for sommer nå, til høsten er jeg klar for et nytt år på toppen av Oslo med nye folk og nye utfordringer. Nå begynner det å bli lyst ute (var egentlig aldri mørkt), så nå burde jeg sove. 

 

  • Ingen kommentarer    Skriv en ny kommentar

    hits