Maria Øyen -
Forside Add meg Om meg Kontakt

PerfeksjonI går lagde jeg cupcakes til morsdagen. Sjokoladecupcakes med sjokoladebiter og kremosttopping. Jeg brukte den nye fargen jeg har kjøpt, mosegrønn. Det er en mer naturlig farge enn den jeg har fra før. Jeg vet ikke hvor formene er kjøpt, men de holder bra på fargen, man trenger ikke ekstra former for at det skal se fint ut. Fatet er fra Tilbords, jeg kjøpte det etter nyttår. Eller, Emilie betalte for meg med gavekort. Jeg savner Emilie. Vi skal lage cupcakes til dåpen til Malin, jeg gleder meg!

Gratulerer med morsdagen, mamma! ♥

 • Pixlr Express

  Disse bildene er lett redigert i pixplr express bare for å bli klarere og lysere. Kameraet mitt tar ganske mørke bilder uten blits når det ikke er så lyst, og da ser det også ut som om de er mer uklare. Jeg har brukt picasa, men jeg syns ikke at det blir så bra resultat, det er mye lettere i pixlr. Jeg bruker først Vibrance, så Contrast med både Brightness og Contrast og til slutt Auto Fix for å jevne ut bildet. Jeg brukte picnic før, men det er jo så og si lagt ned, og det ødelegger kvaliteten på bildet. I tillegg til at det er megatregt. Det er masse man kan bruke pixlr express til, men det er veldig enkelt å bruke det til å gjøre bildene klare og lyse.

  Inntil videre får denne mobilen låne dekselet og Music Angel. Høytaleren er det beste jeg kjøpte i går, love it! 

   

  Hva syns du?

 • Dag 4 - Favorittbilder tatt av meg  Jaja, dette går jo fint! Bare jeg blir ferdig før jeg drar til Skottland.. 8 dager igjen ♥♥♥♥♥♥♥♥♥

  Det er så mye styr å finne bilder, fordi jeg har bare bildene fra juni i år på pcen, siden det er lite plass.. Men jeg fant noen jeg liker i arkivet :-)

   

 • Med en fot i Vefsn og en i Hemnes  Med en fot i Vefsn og en i Hemnes! 

  I dag dro vi en tur på Korgfjellet. Det var kaldt og slitsomt. "Bare til neste topp". Så kommer det en til, og en til, og det blir en lang tur. Jeg er ikke så veldig glad i å gå tur, men jeg trenger det. Men nå er jeg utslitt og skal snart begynne med lekser. Etter at vi har spist kake, for i dag har pappa bursdag! Håper dere har hatt ei fin helg, blogges senere og sånt. 

 • Høstbilder  Herlig med helg! Vel, bare tanken på å få sove, har jo likevel mye å gjøre. Det er fint vær i dag, sol og blå himmel. Sola har selvfølgelig gått ned for ei stund siden da, men det var faktisk varmt med ullgenser og vinterjakke i dag. Siden jeg har utsatt det i to-tre uker syklet jeg til parken etter skolen og tok noen bilder. Skulle egentlig ikke ventet så lenge, for det er blitt mye mer brunt nå, og mye mindre blader på trærne. Det ble likevel endel fine bilder :-)

   

  Prøver å ta selvutløserbilde, uklart. Burde skaffe meg fjernkontroll!

    

  Kos dere i helga :-)

 • Tankefull  Lettet, tankefull, tankefri, mystisk, glad, lei sei, lykkelig, fri, jeg vet ikke. Et bilde sier jo mer enn tusen ord, men kan også tolkes på tusen måter. 

   

  Hva tenker dere når dere ser dette bildet?

 • Swan Lake  Spilte litt piano istad, og tenkte å dele mine talenter med dere. Kødda, jeg er for det første ikke så veldig flink til å spille piano, og pianoet er så ustemt at det ikke har så mye å si om man er flink eller ikke.

  video:009

  Hva syns dere? ♥ (liten video, men gadd ikke å laste opp på youtube)

   

  Tok også unødvendig mye bilder, blant annet maaasse mørke bilder, siden det nesten ikke er lys nede.. Når jeg får ordnet det til med musikkhjørne skal det bli mer lys og mer orden. Det trengs, for å si det sånn!

  Zimmermann ♥

   

  Nå har jeg spist sjokolade, drukket kakao (rett i koppen) og snart skal jeg legge meg. Har vært overraskende lite lekser denne uka, ganske herlig! Kanskje fordi jeg sparer alt til helga da..

 • Det er høst  Det så ut til å bli fint vær i dag, så jeg tok på meg den tynne ytterjakka når jeg skulle sykle til byen for å ha cellotime. Da jeg kom ut etter timen var asfalten og sykkelen min våt. Men det var 15 grader i dag! Vel, sola skinte på gradestokken, men det teller vel likevel, sant? Egentlig ganske sykt at jeg kom meg både til og fra byen uten at det regnet mens jeg syklet, med tanke på at det er tiendebytte, tivoli og sånt i byen, og da er det alltid dårlig vær. Angrer egentlig litt på at jeg tok den tynne jakka, for uansett om det er kjempefint vær, er det motvind i orkanstyrke.. 

  Tidliger i dag var jeg ute her en tur og tok litt høstbilder. Skulle ihvertfall være bilder med tydelige høsttegn, men da jeg kom ut så jeg at det egentlig bare var på fjellet det var gult og oransje. Her nede på bakken er det fremdeles ganske grønt. Men Minni holdt meg med selskap da ♥

  Legger ut bilder av Minni oftere enn bilder av meg :-))

  Der er det høst, ikke her.

  Kuer i det fjerne ♥ (Ja, kuer, ikke kyr.)

  Puuus ♥

   

  Nå skal jeg gjøre historielekser x2, gleder meg!! 

   

  Hva syns dere om bildene? :-)

   

 • Foto - Vår  Åh, våren er en herlig tid! Alt våkner til liv da. Det er forskjellen på våren og sommeren, sommeren er bare lik hele tiden, og det nærmer seg etterhvert høst. Våren gir en positiv forandring, det blir lysere, varmere og koseligere å være ute. I morgen begynner høstmånedene og da er det et halvt år til våren kommer.. Og det blir jo ikke vår her i nord før i april eller mai.. 

  Nå blir det kaldere, det blåser mer, som gjør skoleveien min nesten uutholdelig, og det blir mørkere. Så kommer vinteren. Da sitter jeg nok inne og fryser. Akkurat nå er det faktisk overraskende varmt ute, og jeg fryser ikke på skolen til en forandring. Gruer meg litt til å gå med ullgenser, votter, lue og skjerf hvor enn jeg skal. Jeg elsker våren og sommeren!

   

  Hvilken årstid liker du best?

 • Vandrer rundt alene  Nå er jeg virkelig lei av Mosjøen. Men jeg begynner å jobbe i morgen, gruer meg litt, men det går sikkert bra. Bare tre uker og en dag til jeg drar til Heggedal! Har ikke så mye å gjøre her, så jeg gikk litt rundt og tok bilder istad sammen med Minni.

  Grilling

  Tok et par bilder av Minni

  Jeg malte melkerommet for et år siden, og kuene begynner å miste grepet.. Trist

  Minni følger etter meg

  Søt katt

  Skjedde med sola?

  Søt

   

  Nå får jeg vel fortsette med... Nedtelling. Jeg vil til Heggedal nå!

 • Foto - Sommer

   

  Hva syns du om bildene? Hvilket likte du best? ♥

 • Musikk i Torghatten  Da vi var på klassetur fant vi ut at vi skulle gå til Torghatten etter konserten i Brønnøysund. Det var ikke så mange som var med, men det var kjempekoselig. På turen så vi mye av Brønnøysund, og fikk gått litt etter å ha kjørt masse buss. Kjempefin utsikt også! Det er så fint på kysten, jeg skal flytte til kysten på Sørlandet når jeg blir stor. 

   

   Tor Alvin spilte blant annet Fairytale. Haha, legg merke til starten av refrenget, der Hans Christian spiller! 

   

  Kristine fikk oppfylt sitt største ønske, å spille i Torghatten! Kjempeflink ♥

   

  Hva syns dere om musikken?

 • Videoblogg - Shopping  Videoen fra tidligere i dag:

  Snakkes!

 • Les mer i arkivet September 2014 August 2014 Juli 2014
  hits