Maria Øyen -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Taperbanden deluxeBlogging er for tapere. Derfor gjesteblogger jeg, som er taper, for taper Maria. Ville egentlig bare si hei, og forklare at det er meget kaldt ute. Problemet med snø er at den er kald. Om det kunne snødd hver gang det var varmt i Norge ville vi hatt en kort og hærlig vinter, og resten sommer. Svinter ville vært überkult, hvis man ser bort i fra de andre 9 måndene som bare er kjørlig sommer. Evig påske ferie, vil jeg si, uten tapersnø. Det gir deg god tid til å spare til en fin ferie i Peru og Argentina i Sør-Amerika, eller Skottland hvis du heller vil det. Men Skottland er for tapere, fordi dit skal Maria. Når hun kommer går alle. Ikke de som bor der fast for når Maria kommer dit blir de også tapere. Men de som ikke bor der fast, drar. Det er egentlig ikke så ille som det høres ut som å være en taper uten venner. Jeg liker ikke ha venner. Ikke det at jeg vet hvordan det er å ha venner da.. men det ser lame ut å ha en venn. Det er som å ha varm norsk sommer fylt av bier og klegg. Sånne ekle ting vi ikke liker men som følger etter deg over alt. Det er derfor jeg vil ha svinter og vomter. Det må jo være perfekt for tapere som meg og Maria. Jeg vil også tilføye en sak når det kommer til temperatur, som er det faktum at hver gang jeg åpner vinduet blir det kaldt på rommet. Ettersom jeg ikke klarer å stå opp om morgenen på grunn av kulde og mulighet for forfrysningsskader på deler av kroppen, skal jeg saksøke den som gjør snøen kald. Hvis noen vet adressem til moder jord, ta kontakt! Når jeg åpner vinduet mitt vil jeg ha luft, ikke kulde. Nå kan ikke jeg åpne vinduet på et halvt år og kommer til å dø av CO² utslipp. Forklaringen på det er at jeg ikke har noen planter her. Den eneste planten jeg har hatt på mitt rom var en kaktus og den døde. Ufrivillig selvmord er dette, og jeg kommer til å bli dømt for uaktsomt drap på meg selv. Gravd ned i bunnen av en fengsel celle for tapere. Som meg. Dette er følgene av vinter og kulde og burde ta slutt snarest. Mange ville sagt, gå ut av rommet. Men ettersom jeg av kulde, ikke klarer å bevege meg for å hente mat, har jeg ikke energi til å jobbe. Ingen penger, ingen ferie. Da er hele poenget med svinter og vomter ødelagt. Noen må komme hit med noe å spise som jeg vil ha, snarest!!!
 
Det eneste poenget mitt med dette innlegget var egentlig at jeg er en taper som vil ha godteri fordi det er lørdag, men det får jeg ikke, så om det er noen der ute som har godteri til meg.. kan dere vennligst komme med det så jeg slipper å bli dømt for uaktsomt drap på meg selv. På forhånd takk.

dette er meg akkurat nå.


Og ettersom håret mitt og ser ganske taper aktig ut har du full tillatelse til å mobbe. Bryr meg heller ikke siden det er det teiteste du finner på. Håper også alle skjønte at dette var ironi, hvis ikke er du faktisk litt taper. neidamen gi meg godteri!


 • Den andre Maria har tatt kontrollen ;)  Hei, hei, Maria Bech her :-) Jeg gjesteblogger for Maria mens hun er i Heggedal, siden hun ikke har internett der.
  Nå sitter jeg og snakker i telefonen med Maria, og jeg skal prøve å skrive ned det meste av det hun sier. NB! Jeg snakker i telefonen med henne, så med mine "gode" ører og min litt ødelagte telefon kan det oppstå noen skrivefeil.. Du skjønner at jeg mistet mobilen i gulvet et par ganger under samtalen.  Hehe, men alt gikk bra med Maria. ;-)

  I dag er jeg på Heggedal, i går var jeg i Horten. I morgen skal jeg til Oslo, og da kommer også pappa. 
  Dagen i dag har jeg gått i høyhælte sko, å resultatet var at jeg fikk veldig vondt i beina. Mamma er veldig opptatt med å finne kjoler til bryllupet, mens jeg ser egentlig etter alt mulig annet. Noe av det første jeg gjorde var å finne en kjøkkenbutikk med mye baketing. Etterpå fant jeg to kjøkkenbutikker til. Jeg tror det var størst utvalg i den første, og det er mye større utvalg her enn i Mosjøen. Her har de også mange flere butikker.

  Jeg endte bare opp med en pakke muffinsfomer i pastellfager og kremsprøytetipp. Jeg fant to kakebøker som jeg ønsker meg, men de er så dyre at jeg ikke kommer til å kjøpe de ennå.  


  Drømmeland ♥  Shoppingturen ble avsluttet med lunsj på café sammen med mamma ♥

   

  Senere på dagen laget jeg cupcakes med ostekrem. Vi bruker ikke å bake så mye her, så det var litt mangel på mel og andre ingredienser, men det ble spisbart. Ovnen steker veldig raskt, så de ble litt svidde, men de ble gode likevell.  

  Jeg har det fint på Heggedal.  Det er veldig lite snø her i forhold til Mosjøen. Vi bor i et veldig gammelt hus, derfor er det kaldt her. Bakken opp til huset er veldig glatt.

  Jeg skal blogge bedre når jeg kommer hjem, med litt flere bilder og litt mindre skrivefeil.

   

  Hilsen ♥M♥A♥R♥I♥A♥♥B♥E♥C♥H♥

 • DESIGN - YEAHMAN!  AAAAAWYEAAAHHH! JEG ER TILBAKE!!    >: )

  Neida, jeg skal ikke lage et like rotete og random innelegg som forrige gang. Men synes du kan besøke min kule blogg, fordi det er nemlig jeg som har fiksa designet til Maria, nemlig! :)

  Og legge igjen en kommentar på bloggen min ? Blir glad for et kjedlig "fint" eller "KUUULT!!!! kommentere tilbake?" Og til de som har blogg.. kommenterer jeg tilbake.

  Hva synes du om Marias design? :)   Sanne Linéa♥

   

 • Helgen som kommer - guess who!  Ok, random overskrift, tok det første som falte meg inn. Og ikke gjett hvem, det er nemlig bare meg. Åh jeg kjeder meg så mye at jeg ikke klarer å være særriøs nå når jeg skriver.. det er like før jeg startet å gråte det er så fælt... og jeg har skype med Maria, og hvem jeg er finner du ut     >her<.

  Ihelga skal Maria ligge til meg.. og vi skal på kino, på twilight *breaking dawn" tror jeg den heter. Jeg gleder meg noe sykt, og det blir skikkelikg morsomt, spesiellt fordi jeg ser henne så sjeldent, og fordi at hun bor så langt unna...

  Jeg vet ikke helt hva jeg skulle blogge om men det ble nå et slags gjesteinnlegg.. tror jeg
  Men jeg kan jo legge ut bilder i det minste.. av meg og Maria, kanskje du kjenner meg igjen uten å klikke på linken? Med mindre... du har gjort det allerede. CAREFACE, bilder:   køddebilde...
   husker du ?... : )

  ooog.. jeg spiller piano : )
   Vi spilte konsert...
   Jeg hadde langt hår : (

  Vi spiste grøt sammen...

  Jeg tok tilogmed bilde som skulle forestille at du satt der og spiste lunsjen din selv om du ikke var der!

  Vi gjorde forsøk på å ta et klart bilde av oss selv...

  Jeg måtte bare legge ut et braceface bilde av meg selv...

  Og dette er faktisk meg for 2 år siden, så nå vet du det. (til høyre*)

  Og meg selv på Rybak Seminaret...

  Og der er du!

  Og der er du og han!!! Og de andre da... 

  Og vakre du...

  Og du og du...

  Lo godt da dere dansa...<3

  Og godt sammensveisa du og henne... og han! Og de andre...

  Og du som er så sykt flink å spille cello!

  Du med fela til Alexander...

  Stolt mamma...

  Stolt pappa...

  Stolte besteforeldre...

  Stolt eier av pelsdott...

  Stolte søskenbarn...

  STOLTE VENNER!<3<3<3<3<3<3

  Vi skal kose oss på MAX denne helga! Så absolutt! Så bare kom kom, og husk votter, det er kaldt her :)<3  Sanne Linéa♥


  (og forresten, for de som trodde hun var blitt mamma, dere må lære å ta en spøk, haha!)   

 • Gjesteinnlegg - Togheter Forever  Åh, heei! :-)

  Jeg sniker meg bare litt innom bloggen til Maria i dag jeg. 
  Okeeei, jeg heter Maria og er kul og rar på samme tid, mest rar, fordi jeg liker å være det motsatte av alle andre.. jeg er meg selv.  Okei, nok om meg :-) 

  Mer om Maria! Åh, hvor skal jeg begynne? Hun er bare best!♥ Jeg møtte Maria på et seminar i Bodø, og vi ble veldig fort kjent. Vi ble rett og slett BFF, eller BCFF (BestCelloFriendsForever). Mest fordi vi heter Maria, og vi er så skinnsykt like! Maria er bare helt råå, fantastisk, awesome, søt, snill, glad, hun er bare alt possitivt som kan finnes på en gang!

  Hele helga har gått til å være sammen med deg, og det har vært helt fantastisk. 
  Jeg skulle ønske at helga aldri skulle ende og at jeg fikk være sammen med deg for alltid!

  Jeg bøyer meg i støvet for deg, du er bare fantastisk!

   

  Siden jeg førsten er her inne må jeg bare si at jeg er skinnsykt glad i deg Maria ♥ Å vi skal holde løftet vi ga Alexander Rybak, vi skal forbli bestevenner for alltid♥

   
  ♥Tusen millioner hjerter og klemmer fra Maria Bech♥

 • Gjesteinnlegg!  Hei, et lite gjesteinnlegg fra Sanne her! Maria har jeg ikke kjent så veldig lenge, men lenge nok til å finne ut hvor bra en person hun er. Husker når vi var på Toppen Musikkskole sammen og fikk beskjed om å hente vann til et "bål". Og det vannet måtte vi forte oss litt å hente 200 meter unna. Vi løp og snakket samtidig om hvor dårlig form vi var i. Da vi kom frem, fikk vi 2 mellomstore mugger fylt med vann, og vi skulle løpe tilbake uten å miste noe vann.. haha! Vi lo godt da vi kom frem, sykt stolte over at alt vannet ikke var borte enda. Huff, det var bare ett eksempel.. så mye jeg kan si, og det var til og med bare EN UKE! 

  - Sanne

   

  Jeg smiler hver gang jeg leser dette "gjesteinnlegget", og måtte bare legge det ut med et svar. For det første, vi kjente ikke hverandre egentlig ei uke.. Vi snakket første gangen på torsdag, på låvedansen. Du spurte hva jeg het og hvor gammel jeg var, og så sa du at du var 13 år. Du ser ikke ut som du er 13! Du ser eldre ut, og selv om det er tre år forskjell på oss, kunne vi like gjerne vært like gamle! Det var utrolig artig på låvedansen, med masse dans, selv om det var kaldt, og jeg enda ikke kjente deg.. Utrolig hvor fort vi ble venner, med tanke på at vi ikke snakket ordentlig sammen før fredag, og kurset var ferdig på søndag.. Vi hadde de samme problemene etter grillkvelden på Sandvik; Vi var forkjølet, gangsperre ette løpingen, lite mat og lite søvn.. Tror det var noe mer, men det husker jeg ikke.. Uansett, vi ble bestevenner på ei helg :-)

  Jeg ser utrolig mye fram til seminaret i slutten av oktober, når jeg får treffe deg igjen! Det virker jo som at det er lenge til, men med min travle musikk-hverdag tror jeg at det går fort. Fram ti da får vi vel fortsette å skype og snakke på facebook :-) 

  Glad i deg, og savner deg, Sanne ♥ (Forresten, du er veldig flink til å spille piano!)

 • GJESTINNLEGG - The Floower!  Hei og hå, så var det på tide med et lite gjesetinnlegg! Eller. Hehe, jeg skulle egentlig være lur å blogge uten at hun la merke til det, men Maria er jo over alt. Tuller ikke. HEI VERTFALL! Jeg heter Lilja, og går i samme klasse som Maria, hehe. Jeg greide derfor å smiske meg til å låne pcen hennes litt. Når jeg først har begynt å blogge kan jeg vel informere om at det er jeg som er på bildet ovenfor! Whoho, sjitkult. I dag har Maria og jeg vært på korøvelse sammen med vg2-3. Grunnet konserten som skal være senere i kveld! (i kirka) Så vi blar som en gal gjennom den elleve sider lange noten, og synger av full hals. Hehe, ikke bokstavelig talt. Så mens Maria stresser med å finne ut hvordan hun skal kle seg, og ordne seg på håret, kjeder jeg rævva av meg. Ikke tull. Så enten skal jeg stresse sammen med henne, eller så skal jeg finne opp et ttly azm skattekart, som fører meg langt ut på åkrene, og tilbake til KUAN. Ha en fortsatt fin dag! 

   

 • DESIGNET TIL MARIA;*  Hei! Sanne som skulle si noen småting til Maria<3 Nå er jeg ganske ferdig med designet ditt tror jeg! Hvis det er noe som magler eller ett eller annet, så si ifra. Dere lesere også, haha! Men uansett, jeg er så utrolig glad i deg, og håper vi kan møtes snart! Skrev noe på et innlegg i utkast, ikke sikker på om du så det, men jeg startet og skrive et nytt. Savner deg masse masse og håper vi kan snakkes om ikke så lenge. Klem fra Sanne♥

 • Les mer i arkivet September 2014 August 2014 Juli 2014
  hits