Maria Øyen -
Forside Add meg Om meg Kontakt

FinaleBilde nr 1. Av Kristine Vold

 

Bilde nr 2. Av Sunniva Elvevold 

 

 

Bilde nr 3. - Slettet.Bilde nr 4. Av Birgitte Mikalsen

 

Bilde nr 5. Av Maria Bech


 Stem på nummeret på bildet dere likte best, fram til neste søndag! :-)

 • Improvisasjon  Har litt dårlig tid i dag, er bare hjemme en tur nå, før jeg skal tilbake til skolen på improvisasjon. Det er "Lytt på nytt-veko", så det er me som skjer nå! Om jeg får tid, skal jeg legge ut de fem beste bildene fra konkurransen i kveld, og da må dere stemme :-)

  ♥ Webcam ♥

   

 • 6 flasker konditorfarge  Fant ut at jeg heller skulle lage en kollasj med bilder fra bakinga, istede for å bruke masse tid på å legge ut alle. Ja, dere ser vel hva det er på noen av bildene, men om dere ikke ser det, ser dere kanskje at jeg har skrevet hva det er. Ja, det var masse smør i kaken. Hvis dere vil lese hvordan man lager den, les HER.

  Det virket som at klassen var fornøyd med kaken, men de trodde ikke helt på oss da vi sa vi hadde brukt så mye konditorfarge.. Deigen smakte litt konditorfarge, men kaken smakte ikke så ille.

  Masse smør og sukker!

  Insane! 

   

   

 • Red velvet  Dagens bakst, for å feire Joakim, Ranghild og Liv på skolen i morgen! Dere får se mer av kaken i morgen, nå skal jeg øve til matteprøven! 

 • Siste sjanse  Dere har til og med morgendagen til å sende inn bilder til FOTOKONKURRANSEN min. Premien er at jeg lager en bildekollasj til dere, så den som vinner må sende meg noen bilder den liker. Meg og konkurranser altså.. Når jeg blir en litt mer erfaren blogger, kanskje får noen sponsorer, kan jeg ha mer konkurranser. De bildene jeg har fått til nå, er veldig fine, men det er bare bra med flere bilder, og større konkurranse! 

  Lørdagen har gått til sløving, spising, rydding og øving. Veldig lite spennende, men vi får se hva morgendagen bringer istede!


  Haha, et bilde jeg lagde rett etter at jeg hadde klipt håret.. Er det stor forskjell? Jeg syns det i starten, men nå syns jeg ikke det er så kort. Det er jo MYE mindre slitt da, og det vokser fort :-)

 • Detaljer på rommet mitt  Tenkte jeg skulle legge ut noen favoritter på rommet mitt i dag, og senere kan jeg kanskje legge ut favorittklær, sminke og lignende. Noen forslag?

  En lapp som søsteren min engang skrev ♥

  Enda en søstergave, herlig med fire storesøstre ♥

  Klesstativet jeg absolutt skulle ha fordi jeg skulle bytte rom. Noe jeg ikke gjorde, som da gjorde at jeg mislikte det ganske lenge. Nå har jeg funnet en plass til det, så det deler rommet i to, den delen jeg ikke liker, og den delen jeg liker. (Rommet mitt ser veldig lilla ut, men det er blått. Det var rosa før..)

  Det nærmeste jeg komer et piano.. Det er jo også mindre enn et piano, så det får fint plass på rommet mitt :-)

  Her er det to ting jeg liker med rommet mitt. Det er bildeveggen og kommoden med speil på. Jeg hadde tenkt å kaste ut kommoden, så fant jeg en fin plass til den. Jeg liker ikke egentlig klesskapet, eller generelt skråtaket, men med masse bilder blir det mer personlig.

   

  Kan vel også nevne noen ting jeg ikke liker. Klesskapet og pipa gir liksom ikke så mange muligheter til plassering av store møbler, som seng og skrivebord.. Det er også lavt skråtak, men jo mer kreativ jeg blir, jo mer fornøyd blir jeg :-) 

 • Det ble helg igjen!  Enda ei slitsom uke, og noen flere prøver unnagjort! Nå kan jeg faktisk blogge litt uten å få dårlig samvittighet over den stakkars naturfagboka som nå ligger i sekken min. Endelig kan jeg legge meg, uten dårlig samvittighet for å ikke være ferdig med alt jeg skal! Helga skal vel brukes til å slappe av, øve til matteprøve, som ikke er så ille så det høres ut, og sannsynligvis bake på søndag. Jeg har ikke lenger sånne stresshelger hvor jeg alltid var opptatt, og det er egentlig ganske godt! Blir selvfølgelig kjedelig i lengden, men kanskje jeg skal vurdere å være litt mer sosial da :-)

  Jeg har vært i veldig godt humør i dag, til tross for prøven og stor søvnmangel. Det er bare så godt at det er helg og at prøven er unnagjort! Jeg tilbragte til og med friminuttet på studiebygget.. Det er så mørkt og kaldt der i forhold til hos oss.. Jaja, bare det er musikkfolk tilstede er det liv! Men nå ble det mye skrift, og jeg tror ikke det er så mye fornuftig skrevet, så nå tar jeg helg.. 


  Stolt av det der huset ja! Ja, jeg vet at det er noen små feil på noen av linjene, men det er likevel et fullt beboelig hus! 

   

  Hva er dine planer for helga? ♥

 • Konkurransen ja  Jeg har ikke tid til å tenke på annet enn lekser i dag, så jeg utsetter fristen til å sende inn bilder til søndag. Det har ikke kommet så mange bilder, så gjerne informer andre om konkurransen! Trykk HER.

  Koselig å lese naturfag med god og varm ullgenser! Må bare åpne boka nå :-)

 • Bloggfri og fotokonkurranse  Jeg har bloggfri i dag, fordi jeg har rett og slett ikke tid til å blogge.. Sliten etter tre timer dans, fortsetter med pianotime og orkester! 

  Husk å send inn bilde til konkurransen! Les mer om konkurransen HER. Så snakkes vi i morgen, og da skal jeg si hva premien er. (Som jeg fremdeles er usikker på, siden jeg ikke bruker å ha så mange konkurranser. Men det er mulig det blir noe redigert bildegreie/ fotokollasj kanskje..) 

 • Sonata in C Major  Tenk å være ti år og være så flink! Da jeg var ti år.. Jeg husker ikke engang hva jeg spilte, men det var ikke på langt nær så avansert som dette. Det var også tre-fire år før jeg begynte i orkesterforeninga, "det store" orkesteret i byen. Uansett, nå øver jeg på dette stykket, og håper jeg får det til etterhvert! 

   Jeg ventet utenfor kantina idag, og oppdaget at søsteren min som også har gått på musikklinja har en skolerekord! Det er en hopperekord, altså hoppe over noe og så lengdehopp.. Jeg forstår ikke helt selv hva jeg skriver, men jeg får ikke til å forklare det bedre.. Jeg skal ihvertfall prøve å slå den rekorden i løpet av videregående, jeg har det jo i blodet!

 • Fotokonkurranse  Tema: Vinterbilder

  Jeg går i gang med en konkurranse, siden det skjer lite om dagene, bortsett fra masse prøver.. Send inn bilder til marello@hotmail.no innen fredag, så skal jeg velge ut fem bilder jeg liker godt. De legger jeg ut i et innlegg, så får dere stemme på det dere liker best. Husk å legg ved bloggadresse om du har blogg! 

  Jeg vet ikke helt hva jeg skal ha som premie enda, jeg tenkte på vurdering av blogg, men da må du jo ha blogg, og da blir det ganske begrenset hvem som kan være med.. Så alle kan være med, og jeg kommer snart tilbake til hva premien er :-)

  Så gå ut og ta noen gode vinterbilder folkens! 

 • Solnedgang i nord  Nydelig vintervær i dag! Bare synd at solen går ned så tidlig.. Men jeg merker nå at det er mye lettere å stå opp når det er lyst ute! Nå blir det lekser og øving resten av dagen!

   

  Hva er dine planer for dagen? :-)

 • Sjokoladebombe  Jeg tror nesten bloggen har blitt en bakeblogg, istede for en musikkblogg! Det siste halvåret har jeg tilbragt så mye tid på kjøkkenet som jeg aldri har gjort før! Selv om jeg bruker utrooolig mye tid på å bake, og roter veldig mye, blir resultatet som regel bra. Etter mat og helse i niende, har jeg likt svært dårlig å bake, men jeg har funnet ut at når jeg får gjøre det alene og i mitt eget tempo er det artig :-)

  Blir du sulten? Dette er bare noe av det jeg har gjort i høst, ikke for å skryte altså, men jeg blir jo litt stolt av meg selv. Men mye av dette har jeg gjort sammen med venner, eller til venner ♥

  Sjokoladebombe! Kjøkkenet har også blitt pyntet med litt melis og sjokolade.. En dag skal jeg lage denne til klassen, vi må jo ha kake når noen har bursdag!

  Det var sol ute i dag, men jeg fikk bare med meg solnedgangen.. Det blir bra at det blir lysere ute, og sol, så kanskje jeg får til å stå opp tidligere!

   

  Uff, nå er dere sikkert lei av å høre om mat, og jeg blir faktisk sulten av det selv.. Så nå skal jeg snart spise kylligsalat og grønnsaker med dip! Ha en fin lørdagskveld alle sammen! :-)

 • Følg bloggen min   

   


  bloglovin

   


  Jeg prøvde virkelig for å få link på bildet, men jeg fikk det ikke til.. Men trykk HER for å komme til facebooksiden.

   

  Hvordan legger man til link på et bilde?

   

 • Lilletorget med beste klassen  Jeg kom hjem for en time siden, etter to timer på Lilletorget sammen med mange fra klassen. Så koselig å samles på café etter ei slitsom skoleuke! Jeg møter jo nesten aldri folk utenom skolen.. Målet for Januar er å ikke bruke penger, og det målet var satt etter forrige helg, siden en hel måned blir litt for mye. Men jeg smakte verdens beste kakao i dag! Vi har også spist kake på skolen i dag, siden Lars hadde bursdag i går. Lilja hadde vært flink og lagd sjokoladekake i går! 

  Jeg er så glad for at det er helg nå! Bare fordi jeg slipper å stå opp tidlig, for lekser slipper jeg ikke unna. Vi har prøve neste fredag, og jeg har tenkt å begynne øvinga tidligere enn jeg pleier.. Men i dag skal jeg slappe av!

  Jeg bare eeelsker kvaliteten på mobilkameraet! ♥

   

  Men kom med mer forslag på hva jeg kan blogge om, er litt lei av bare hverdagsblogging, siden det er det samme som skjer hver dag. Det kom ikke så mange kommentarer sist..

   

  Ha ei strålende helg alle sammen! Bruk den godt! :-)

   

   

 • Kreativ jente  Kanskje på tide å finne på noe å blogge om? Problemet er at jeg er litt lite kreativ for tida.. Det eneste jeg gjør er jo å være på skolen, gjøre lekser og øve. Seriøst, det er livet mitt! Også å sove da. 

  Jeg setter veldig pris på at dere leser bloggen og kommenterer, selv om innleggene ikke alltid er helt på topp!

   

  Og siden det er dere som leser bloggen, har dere noe forslag til hva jeg kan blogge om? :)

 • Kort hår  En dag skal jeg klippe håret kort.

  Men den dagen var ikke i dag. Eller, jeg syns det var kort, men det syns jeg alltid. Håret mitt vokser fort, og jeg har ikke klipt det på nesten et år, så det var veldig slitt.. Jeg har egentlig utrolig lyst til å klippe håret kort nå, men nå har jeg spart i over et år, og jeg vil ha langt hår i bryllupet til søstra mi, siden jeg skal være brudepike.. Så vi får se hva jeg gjør til høsten :-)

  Nå skal jeg spise popkorn, som er så usunt! Jeg blir så lei av alt slankepresset etter jul.. Jeg spiser ikke så mye usunt egentlig, men det er fordi jeg er så lei av julekaker og godteri. Også har jeg ikke mer strøm på pcen straks, så snakkes senere!

 • Hoi hoi piano  Mandag er seriøst den verste dagen jeg vet om! Om det ikke var for at jeg endelig fikk se klassen igjen etter helga, hadde den vært på min topp 10 liste over ting jeg hater. Om jeg hadde hatt en sånn liste da. Jeg har sikkert sagt det før, men så mye studierettede fag på en dag er nesten litt for mye. Noe som ender i at jeg sover tre timer når jeg kommer hjem, og kommer sikkert ikke til å få sove nå. Jeg våknet av sterk hodepine istad, fordi det var så varmt! Skal ikke sove med så mye klær, ullteppe og dyne igjen.. Med mindre jeg sover ute, men det bruker jeg ikke å gjøre. Det er for kaldt.

  Og selvfølgelig måtte jeg jo ommøblere litt.. Jeg gleder meg sykt til vi får solgt senge som står bak stativet! Er ikke tilfeldigvis noen som er interresert her?

  Støvete keyboard.. Nå har jeg faktisk plass til det på rommet mitt, så jeg slipper å sitte i kjelleren, for der er det kaldt! Notene som står der er pianoleksa mi :-)

   

  Forresten hørte jeg Møkkamann for første gang i stad! Jeg vet, treig.. Men den er jo bra, og jeg skjønner ikke hvorfor folk skulle klikke pga det som skjedde. Blir bare tragisk :-)

  Hva syns du om det som skjedde under utdelinga?

 • Grønnsaker og dip  Først vasker jeg og skreller grønnsakene. Så kutter jeg de i ca 5 cm lange biter og legger de i ei skål. Dipen blander jeg med en boks rømme (300g). Jeg tror jeg brukte paprikamix, men jeg husker ikke helt. Man må jo bare ta den som man selv liker best. 

  Jeg hadde gulrøtter, agurk og kålrot. 

   

 • Shoppe på salg!   

  Lyst til å gjette hva det er? Det er brunost. Vi hadde forsøk på skolen, og skulle teste forskjellig på matvarer. Det er glukose i brunost, så nå vet dere det! :-)

  Andrea ♥

  Bleikingen :-)


  Bukse fra Cubus, kjøpt for 99 kr, kostet egentlig 249 kr. Jeg liker den veldig godt fordi den går inn nederst, og den er ikke helt ensfarget grå, men litt hvitt og svart. Vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det, men dere ser det kanskje på bildet.. Den er i medium, men den kunne sikkert vært i small, men det hadde de ikke.. De hadde også flyttet buksene fra et bord til et stativ en annen plass i butikken, så da fikk jeg litt panikk.


  Topp fra Vero Moda, kostet 129 kr. Den er i small, og er egentlig litt lengre. De hadde i grå, med samme mønster, og ensfarget svart, men de så jeg ikke før jeg gikk ut av butikken. Kan vel egentlig være glad for det, for da hadde jeg stått der resten av dagen uten å vite hva jeg skulle kjøpe..

  Jeg kjøpte også en genser fra Vero Moda, men jeg orket ikke å ta den på meg og ta bildet.. Nå skal jeg se film og spise grønnsaker med dip og drikke farris ♥

   

  Ha en fin lørdagskveld! 

   

 • Lykkeonsdag  Lykken er når du finner ut at du kan dra hjem to timer før du egentlig skal hjem.

  Nå er endelig lytteoppgaven ferdig, og det er fem minutter igjen til fristen, så nå snakker vi ikke mer om det. (Ehe, skrevet 20.55..) Lars hadde virkelig flaks i dag, bortsett fra at pcen hans krasjet. Igjen. Med lyttingoppgaven hans på.. Men han fikk tak i den, og vi hadde ikke pianotime i dag. Ikke at jeg har noe i mot piano, eg har virkelig lyst til å lære meg det, men jeg tror de fleste i klassen stresset endel med lyttinga. Ups, skulle ikke snakke om den. 

  Så kommer man hjem til dette, skrubbsulten og sliten etter dans :-) Vel egentlig var det jeg som fant dette på butikken.. Godt med mat var det ihvertfall! 

  Om noen timer er det torsdag, så får vi se hva den bringer! God natt alle små :-)

 • sovesovesoveleksersove  Hei! For et sovedyr jeg har blitt! Plutselig sovner jeg på sofaen en ettermiddag, noe som ikke hadde skjedd for noen år siden.. Trodde man liksom skulle trenge mindre søvn, jo eldre man blir.. Kanskje jeg blir yngre? Uansett må jeg gjøre lekser.. Jeg håper at jeg ikke bruker alt for mye tid på lekser, og at jeg ikke skriver så mye om lekser på bloggen, for bloggen skal være interessant, og leksene mine er ikke noe alle er så veldig interessert i. Ihvertfall er ikke jeg det. Men det må gjøres for å få et bra resultat! Også kan jeg sooove etterpå ♥

  Jeg skal forresten klippe håret neste uke, så da blir det ikke så langt som det er nå :-( Fra jeg ble født har jeg aldri klipt håret kort før i åttende! Og så sparte jeg det ganske langt og var blond, helt til høsten i tiende.. Da farget jeg det brunt og klippet det skulderkort. Etter det har jeg spart til langt hår igjen.

  Hehe, følte for å legge ut et mindre pent bilde fra mine ikke så gode hårdager.. Jeg hadde liksom farget håret brunt, om du ikke ser det. Det var forsåvidt ei stund etter at jeg farget det da. 

  Back to the homework ♥

 • Hurra!  Hadde egentlig ikke tenkt å blogge i dag, men Sanne blir 14 år, så jeg må gratulere henne igjen!

  Fra seminaret på Mo, da Sanne hadde senebetennelse..

  Må bare skrive dette fort, så det blir lagt ut rundt sju, akkurat på tida. Gratulerer med dagen Sanne Linéa, endelig fjortis! Tre års forskjell på oss, skulle ikke trodd det.. Savner deg veldig og håper at vi kan møtes snart! Glad i deg, lille Sanne ♥ 

 • Dette skulle være en overskrift, men jeg kom ikke på noe bra å skrive.  I dag føler jeg meg faktisk uthvilt! Sov lenge i dag, uten å sove for lenge. Lørdag er bare til å slappe av, uten å gjøre noen ting, mens søndag skal brukes til å gjøre alt jeg har utsatt for lenge :-) Love life. 

  Jeg sto dessverre opp for sent til å få bilder av sola, som faktisk viste seg her i dag! Fin solnedgang i 20 minusgrader da! Kaaaldt. Derfor har jeg vært inne resten av dagen, i ullgenser og jobbegukse, og sett "The secret life of the american teenager". Hele serien er bare snakking fram og tilbake, men det er underholdende på et vis.. 

 • Vinteridyll  Hoppet inn i joggebuksa og sitter under mitt lilla ullteppe nå. Godt å være ferdig med skolen for et par dager, bortsett fra leksene da.. Neida, null stress, jeg har hele helga på meg! Jeg har INGEN planer i helga, føles godt! Jeg har til og med vært ute og tatt bilder etter skolen i dag, siden vi er ferdig ganske tidlig på fredager kan jeg gjøre det før det blir mørkt. Det føles som at det er mørkt hele døgnet, siden det er mørkt når jeg drar på skolen og mørkt når jeg kommer hjem.. Heldigvis går det mot lysere tider, og dagen er nesten en time lenger allerede! 

  Bildene fra nyttårsaften ble for det meste dårlige.. Alle rakettene var for langt borte, pluss at det var iskaldt.. Jeg liker ikke å fryyyse :-(

  Ehe, jeg rettet håret rett før jeg gikk ut.. Hva var vitsen?

  Hmm.. Hva skjedde med juletreet? Et eller annet uvær veltet det :-( 

  Månen er for liten til å ta et fint bilde av...

  Stooor snøsky! Artig!

  Små barn, store gleder..

  Det var kaldt.. Og jeg ser desperat ut :-(((( Okei, skal ikke overdrive med smileys. Hendene mine var forresten frosne.

  Varme ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

   

  Nå skal jeg fortsette å gjøre ingenting, og så skal jeg sove! Jeg elsker å sove! Ha ei god helg uansett om dere har snø og fryser, eller en vedovn og ikke fryser!

 • Jess, skole i morgen  Må si at jeg gleder meg til å stå tidlig opp, prøve å spise frokost, gå hele dagen å være alt for trøtt, gjøre lekser, lese til prøver osvosvosv... Ikke egentlig...

  Har vel en prøve allerede på fredag, så det er ikke mye fritid nei. Gleder meg til dette semesteret er ferdig! Det er nemlig ikke ferdig til jul, men i midten av januar. Nei, lekser i ferien er ikke noe særlig, det kan vi droppe. Når det er ferie skal der være helt skolefritt, syns jeg! Men, siden jeg ikke styrer landet og verden (enda), er det vel ikke mye annet å gjøre enn å bøye seg i støvet for lærerne som krever alt for mye av oss stakkars elever som ikke kan noen ting...

  Syns virkelig synd på de stakkarne som startet 2. januar... Men jeg gleder meg til å se klassen da!

   

  God natt, små og store ♥

 • Mitt 2011 - Del 2  22. august 2011: Jeg sitter i aulaen på skolen sammen med Lilja, snart klar for å møte min nye klasse. Nettopp, jeg begynte på musikklinja! Jeg var ganske i tvil om jeg skulle velge musikk eller media, men jeg angrer ikke et sekund på valget! Jeg husker i sommerferien, da jeg så på facebook at folk begynte å skrive hva de hadde kommet inn på. Vi har ikke internett der, så jeg brukte mobilen, og måtte til Asker dagen etter for å sjekke. Ventinga var grufull, og gleden da jeg så resultatet var lykke! Men tilbake til høsten.

  Jeg begynte å blogge her 23. august, men det var få som visste om den før noen dager senere, mens Sanne ordnet et design til meg. 

  Jonas og Lilja da klassen var på tur på Marsøra. Alle de andre skulle på Øyfjellet, bortsett fra våres klasse. Så vi fikk en avslappende tur og noen av oss slappet av utenfor skolen etter turen, i finværet. Det var veldig fint vær langt ut på høsten, og skoledagene var ikke noe stress enda..

  Også, øyeblikket jeg har ventet på lenge! Jeg kjøpte mitt eget speilreflekskamera! Noe av grunnen til at jeg har over 80 GB bilder fra denne høsten.. 

  Det har vært mye baking denne høsten, og jeg og Andrea begynte med en pose brownies. I tillegg til det har jeg lagd oreokake en gang og cupcakes fire-fem ganger tror jeg.. Jeg savner virkelig å se Andrea hver dag, siden vi ikke lenger går på samme skole.. Alt for lenge siden sist..

  Mamma var borte, så jeg inviterte August og Jonas på middag, og lagde pizza alene for første gang. Okei, noen telefoner til Heggedal ble det, men jeg har aldri vært noe flink til å lage mat.. Hybelfolket setter vel pris på gratis mat og film av og til. Koselig :-)

  Så  var det tid for første korkonsert, og jeg var sammen med Lilja hele dagen. Jeg har ikke noe bilder fra konserten, men vi sang "Alles was ir tut" for full hals!

  Ehe, ferie og Elisabeth kom hjem. Mamma var fremdeles borte, så pappa kjøpte wraps fra Danielsen til oss! Jeg har såå mange vakre spisebilder av meg selv! 

  I oktober dro 1MU avsted til Trondheim for å lære om musikk og for å bli bedre kjent! Førsteklassen på musikk gjør alltid det, og det ble en vellykket tur, med masse innhold på bare tre dager!

  På klasseturen ble jeg også bedre kjent med Sofie ♥

  Og Lars! Bestevenn ♥

  Jeg overtalte Maria til å bli med på seminar på Mo, og vi var sammen med Alexander Rybak hele helga. Han dedikerte en sang til oss på konserten på slutten av seminaret!

  Maria, som jeg ikke hadde sett på over et halvt år! Vi hadde såvidt snakket hele sommeren, og så nevnte jeg seminaret, og etter det har vi fått MYE bedre kontakt! 

  Fordi Alexander sa det...

  Kreds til fotografen, Maria, som kan fange opp sånne øyeblikk! Noen av oss satt sammen med Alexander andre og siste kvelden og spilte og sang! Haha, kunne skrevet mange sider om det nå, men dere kan lese mer HER.

  Sanne Skulle egentlig være med, men hun hadde senebetennelse..   En av de beste helgene i høst ♥

  Torsdag er leksehjelpdag, og nesten hele klassen samles i kantina for å gjøre lekser. Vi får gratis mat også, og en stor del av de som benytter seg av det er musikkfolk :-)

  Min kjære mindre normale venn ♥

  Jeg og Sofie lagde cupcakes til orkesteret, hvordan det foregikk kan dere lese HER.

  Jeg klarte faktisk å fange akkurat det jeg ville på et bilde!

  I løpet av høsten har jeg blitt mye bedre kjent med Birgitte, min kjære "lillesøster" ♥

  Vi hadde photoshoot etter en øving!

  Så var det slutten av november, langhelg og konsert. Jeg tok toget sammen med Sofie til Mo etter konserten med orkesteret, hun skulle på NoJa-samling, jeg skulle til Sanne. 

  Vi så premieren på Breaking Dawn part 1, sov nesten hele fredagen, lagde animasjonsfilm (som enda ikke er ferdig), shoppet hele lørdagen, lagde rosacupcakes og MYE mer! Les mer om helga HER, HER, HER og video fra helga HER :-)

  Jeg og Sofie hadde lagd spaghetti til middag og skulle begynne på cupcakes. Da fant vi ut at miksmasteren ikke virket.. Flott! 

  Julegaver ♥

  Jeg og Andrea lagde taco og var klar for å få julestemning med Hjemme alene 1 og 2, + halve Jul i skomakergata :-)

  Nytt seminar, denne gangen på velkjente Mosjøen videregående. 

  Mulig latterkrampe?

  Jeg møtte Frida og Oda, som jeg ikke har sett på flere år! 

  Pyntet pepperkaker sammen med søstrene mine og Emilie.

  Vært med på mange konserter, blant annet med cellogjengen. 

  Slappet av de siste dagene på skolen, og ble forkjølet rett før ferien...

  Mislykket forsøk på å krølle håret på julaften.. Ellers hatt ei herlig jul og romjul sammen med familien! Så utrolig godt å ha ferie, gleder meg allerede til neste!

  Oi, det var mye! Og det var sikkert ikke halvparten av det jeg har gjort i år... Når jeg skal oppsummere året ser jeg hvor travel høst jeg har hatt... Og jeg klagde før om jeg var opptatt to helger på rad... Tror ikke jeg har hatt ei helg uten planer siden jeg var i Trondheil... Jeg innser nå hvor kjedelig livet mitt var før sommeren, på ungdomsskolen... Nå som det er 2012 skal jeg fokusere på skolen, få bedre karakterer og øve mer! 

  Har du hatt et fint år? Hva bringer det nye, tror du?

   

 • Mitt 2011 - Del 1   Her kommer litt av det som skjedde i 2011, før jeg lagde denne bloggen. Jeg har egentlig ikke så mange bilder, for jeg har aldri brukt mitt eget når søstrene mine er i nærheten med sine speilreflekskameraer (før jeg kjøpte eget), og min eksterne harddisk fikk virus på seg og måtte formateres..   Jeg var med på UKM, men kom ikke videre.. Gjorde ikke så mye, jeg hadde ikke forventet det, og jeg kunne uansett ikke dratt på fylkesmønstringa siden Emilie ble døpt den helga og jeg er gudmor ♥

  Vi var i bryllup til fetteren min på Lista, og jeg tok fly for første gang! Men det var bare såvidt vi ikke måtte kjøre hele veien på grunn av vulkanen på Island..

  Så ble det sommer, eksamen var unnagjort og jeg var ferdig i tiende! Klassen var på klasetur i Trondheim i April, og vi hadde penger igjen, så vi tok oss en tur til Sundøya etter eksamen. Det var blåtur, så vi visste ikke hvor vi skulle, vi hadde bare fått ei pakkeliste og beskjed om hvor vi skulle møte opp. Herlig tur og en perfekt avslutning på tre år sammen med 10F! Ikke at jeg har noen bilder fra noen av tingene da, for jeg tok ikke noen bilder, og noen slettet klassegruppa der de hadde lagt ut bilder.. Jaja, minnene har jeg likevel ♥

  Jeg paset Emilie og tok bilder mens mamma og Kristine plukket jordbær. Det er slitsomt å plukke jordbær, syns jeg, men det er tradisjon. Og jeg liker syltetøy!

  Oslo 25. juli. Jeg dro til Oslo sammen med familien for å legge ned blomster, lys og kort. Jeg og Elisabeth var igjen da de andre dro tilbake til Heggedal for å se minnekonserten.. Sterke følelser og vakker by full av roser og folk..

  Mamma, Elisabeth og jeg var på folkemuseet i Oslo i starten av august. Forrige gang hadde vi ikke så god tid, og fikk ikke sett så mye av gamle "byen". Derfor konsentrerte vi oss mest om det nå, og fikk se hvordan storbyen var før.

  Jeg lærte også Emilie å krabbe, og filmet hennes første krabbetak. Jeg krabbet rundt på plenen, forklarte hva hun skulle gjøre, og så satte jeg meg ned og hun krabbet mot meg. Sommeren på Heggedal sammen med familien er noe av det beste som fins! Det er så langt unna virkeligheten og jeg har bare lyst til å være der og slappe av i sola hele året, noe som ikke går, for det er jo ikke sommer hele året..

  Da jeg kom hjem var det bare å pakke om kofferten og dra av sted til Sandvik og årets Toppenkurs! Seriøst, det er høydepunktet med å spille cello, å bli kjent med mange nye folk og treffe igjen gamle kjente, lære om andre kulturer og rett og slett ha minner for livet! 

  Bestevenner på en kveld! Sanne og jeg snakket såvidt sammen dagen før dette bildet ble tatt. På fredagen var det grilling, og vi ble bestevenner på grunn av to mugger vann, dressing og salat. Mer om meg og Sanne kan du lese HER, HER, og på bloggen hennes HER :-)

  Spillekurs er ikke bare musikkspill, men også mange sosiale leker og spill. Og MYE insektsbitt siden Sandvik ligger langt oppi skogen..

  Jeg så den siste Harry Potter-filmen på kino sammen med Elisabeth i Sandvika, så jeg og Andrea skulle ha maraton da vi begge kom hjem fra ferie. Som du ser, vi er klare for 19,5 timer med film! Slitsomt, men koselig :-)

  Så ble je 16 år, og feiret med familieselskap på dagen. På kvelden feiret jeg sammen med Andrea og Lilja, som jeg ikke hadde sett siden vi var ferdig på ungdomsskolen. 

  Linnea Emilie ble også født på bursdagen min, og er oppkalt etter meg og Sanne ♥ Det var Sanne som valgte navn til kalven våres.

  Kan vel avslutte første delen av året med et bilde av ei ku som sier MØØØØ. Godt nyttår og senere kommer del 2!

   

 • Les mer i arkivet September 2014 August 2014 Juli 2014
  hits