Maria Øyen -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Den andre Maria har tatt kontrollen ;)Hei, hei, Maria Bech her :-) Jeg gjesteblogger for Maria mens hun er i Heggedal, siden hun ikke har internett der.
Nå sitter jeg og snakker i telefonen med Maria, og jeg skal prøve å skrive ned det meste av det hun sier. NB! Jeg snakker i telefonen med henne, så med mine "gode" ører og min litt ødelagte telefon kan det oppstå noen skrivefeil.. Du skjønner at jeg mistet mobilen i gulvet et par ganger under samtalen.  Hehe, men alt gikk bra med Maria. ;-)

I dag er jeg på Heggedal, i går var jeg i Horten. I morgen skal jeg til Oslo, og da kommer også pappa. 
Dagen i dag har jeg gått i høyhælte sko, å resultatet var at jeg fikk veldig vondt i beina. Mamma er veldig opptatt med å finne kjoler til bryllupet, mens jeg ser egentlig etter alt mulig annet. Noe av det første jeg gjorde var å finne en kjøkkenbutikk med mye baketing. Etterpå fant jeg to kjøkkenbutikker til. Jeg tror det var størst utvalg i den første, og det er mye større utvalg her enn i Mosjøen. Her har de også mange flere butikker.

Jeg endte bare opp med en pakke muffinsfomer i pastellfager og kremsprøytetipp. Jeg fant to kakebøker som jeg ønsker meg, men de er så dyre at jeg ikke kommer til å kjøpe de ennå.  


Drømmeland ♥Shoppingturen ble avsluttet med lunsj på café sammen med mamma ♥

 

Senere på dagen laget jeg cupcakes med ostekrem. Vi bruker ikke å bake så mye her, så det var litt mangel på mel og andre ingredienser, men det ble spisbart. Ovnen steker veldig raskt, så de ble litt svidde, men de ble gode likevell.  

Jeg har det fint på Heggedal.  Det er veldig lite snø her i forhold til Mosjøen. Vi bor i et veldig gammelt hus, derfor er det kaldt her. Bakken opp til huset er veldig glatt.

Jeg skal blogge bedre når jeg kommer hjem, med litt flere bilder og litt mindre skrivefeil.

 

Hilsen ♥M♥A♥R♥I♥A♥♥B♥E♥C♥H♥

 • I Trondheim  Akkurat nå, og resten av natta er vi i Trondheim, siden vi ble stående i en time og et kvarter og ventet på at to trailere skulle bli berget. Det var litt kaldt, men det kunne jo vært værre om vi måtte stå enda lenger.. Siden vi måtte ha et så langt stopp, kom vi oss ikke så langt som vi tenkte å dag, og sover hos søsteren min i Trondheim. Jeg er veldig trøtt nå, men jeg har mer lyst til å sove i bilen i morgen, enn å måtte være våken i så mange timer uten å kunne gjøre noe.. Jeg gleder meg ihvertfall til å komme fram til Heggedal, og kan starte ferien ordentlig! 

  Sånn satt jeg som regel i Trondheim før, i elgsetergata og så på trafikklysene. Ellers spilte vi bilspill og snowboardspill på x-box, og jeg var kjempeflink! (Ehe..)

   

 • Snakkes Mosjøen og musikklinja!   

  Nå drar jeg til Heggedal sammen med mamma. Pappa kommer også, om noen dager. Har ikke egentlig så mye planer ellers for ferien, annet enn en tur til Horten, og en tur til Oslo. Det var enda en trandag i dag, som jeg slapp unne på mirakuløst vis, takk Liv og Ragnhild, og spesielt Karoline! Tran er det verste jeg vet, og jeg får heller i meg vitaminer og sånt gjennom Sanasol. Det smaker godt!

   

  Når jeg skrev dette hadde jeg prøve, så skrive om noe som har skjedd når det skjer er litt rart igrunn, men jeg må vel det.. Været er jo upåklagelig, bare litt snø så vi nesten ikke ser ut :-) Og selvfølgelig er det noen som sover ekstra godt på skolen, og spesielt på tentamener..

   

  Kanskje jeg har nett i kveld, der vi skal overnatte, men blogging er ikke førsteprioritet når jeg har ferie. Da bare nyter jeg ferien og slapper av, langt unna Mosjøen. Jeg husker i sommerferien, det var så godt å være der, med fint vær, sammen med søstrene mine og Emilie, og mamma, og bare tenke på hvor herlig livet var! Men ferier kan jo ikke vare for alltid, da blir de jo ikke spesielle..

   

 • Nytt rom, snart ferie og sånt  Nå har jeg klart å ommøblere rommet mitt igjen.. Blir jo aldri fornøyd, siden jeg har ei seng der som skal selges. For tida sover jeg på et annet rom, siden jeg ikke lenger får ha madrassen som vi skal ta til Heggedal i morgen.. Bare en tentamen igjen, og så drar vi til Heggedal! Gleder meg kjempemasse til ferie og til å møte søteste Emilie igjen! 

  I dag hadde vi (1MU) konsert for resten av musikklinja. Vi har ensemble-timer, det vil si at vi skal spille et eller annet i grupper. Tror aldri jeg har vært så nervøs! På ukm i fjor var jeg nesten ikke nervøs i der hele tatt, for det syns jeg ikke var så stort, og jeg så ikke publikum.. Men sånne interne musikklinjekonserter som er i et lite rom, med masse folk jeg kjenner godt, det er ille! 

  Nais kvalitet ja! Lars tok ingen bilder, så jeg tok et bilde fra filmen :-)

  Forresten, siden jeg ikke har nett i ferien, skal Maria (Bech) gjesteblogge for meg. Får vel skrive ferdig noen innlegg som hun kan poste i tillegg til det hun kommer til å skrive..

 • Nå føler jeg for i snø inne i en varm hule, sånn som bjørnen gjør  Dette været minner meg om en gang da jeg var liten, jeg husker det ikke selv, men har sett bilder. Det var litt mer snø enn det er nå, eller så er det bare noe jeg tror siden jeg var mindre da... Vi fikk tilbake gloseprøven i spansk i dag, og bare for å skryte litt, jeg fikk 6! Ellers skjer det ikke så mye spennende, annet enn kino med Andrea snart, bare hun kommer seg hit! Også er det bare 4 dager igjen å stå opp tidlig nå! Ferie er noe annet, da gjør det ikke noe om jeg må stå opp tidlig :-)

  Tenk å ligge i gresset i bikini og sole seg! Sommer, kom hit nå ♥

   

  Har du sett Thale?

 • Sløvehelg  Rød i kinnene etter å ha vært ute og nesten fryst av meg fingrene. Jeg har såvidt vært utenfor huset hele helga, og hater følelsen over å være trøtt uten å gjøre noe! Får vel gjøre noe mer ut av uken som kommer!

  Lykke til med ei ny uke, nå er det snart ferie, over og ut.

 • Wilton  Jeg har forelsket meg i Wilton.com! Plutselig har jeg fått stor bakelyst, men det blir kjedelig i lengden når jeg ikke har utstyr til å bli flinkere.. Jeg kan jo heller ikke bake hele tida, når jeg må spise det selv... Nå glemte jeg egentlig alt jeg skulle si, men jeg får se om jeg kommer på det.

   Tenk å ha dette da! Og poser som ikke sprekker.. Ja, sist jeg lagde cupcakes sprakk posen, og det var krem på hele benken. Seriøst, om jeg hadde nettshoppet i et svakt øyeblikk, hadde jeg blitt blakk ganske fort! Får vel spare, og finne ut hva jeg har mest lyst på da :-)

   

   

 • Years ago  For noen år siden lagde jeg megastor snøhule :-)

   

  Det var alt jeg skulle si nå, snakkes senere!

 • Ny harddisk in the house  Dagen i dag har gått veldig opp og ned. Startet greit, ble veldig dårlig, ble bedre, så litt verre, men nå er det igjen en bra fredag. 

  Vi har endelig fått den eksterne harrdisken vi bestilte for noen dager siden, så nå venter jeg mens bildene fra 2011 overføres. Senere har jeg 2343545 cder med mammas bilder jeg dessverre sa ja til å overføre, så jeg har nok å gjøre resten av helga! 

  Random bilde fra i høst en gang.

  Grunnen til at jeg ikke bar blogget på noen dager er fordi jeg ikke har hatt tid. All fritid har gått til øving, og det er ikke mye fritid jeg har hatt. Onsdag var det orkester, som hver onsdag, og i går var jeg på russerevy. Personen som hadde skrevet om den i avisen mente den var skikkelig dårlig, og at sketsjene var alt for interne, men jeg syns den var bra! Man kan jo ikke akkurat forvente at det skal være profesjonell kvalitet, men de gjør omtrent alt selv og de er flinke! 

  Så først ut som skikkelige dårlige plasser for å ta bilder og filme, men jeg fant ut at det var ikke så ille likevel. Flinke var de ihvertfall!

 • Hva skjer?  Hva tror dere jeg har brukt ettermiddagen min til?

 • Ny header  Mandag= trøttdag! Skjebnen var på min side i dag, så vi hadde ikke framføring i engelsken, men skal ha i morgen. Ellers ble jeg påminnet om en viss naturfagprøve på fredag, som liksom skal være "lett". Kanskje jeg har en sjanse til å heve karakteren min! 

  Uansett, til noe litt mer spennende, jeg lagde ny header i går. Men det ser dere vel! Bildet er tatt av mamma, og redigert av meg. 

  Følte bare for å laste det opp en gang til, så dere får se den igjen og si hva dere syns :-)

   

 • Innkjøp  Skjerf, jakke og topp fra H&M.

  Topp, shorts og tights fra H&M. Støvletter fra Eurosko, kostet egentlig ca 1600 kr, men var på salg til 399!

  Disse er også fra H&M. Selvbruning er jo billigere enn solarium, og når det omtrent ikke er sol her i nord, må man jo finne alternative løsninger!

  Wilton ♥♥ Sprøytetipp 2D, kjøpt på Kitch'n. 

 • Gratulerer mamma!  I dag var jeg sammen med mamma og pappa på Laksforsen og spiste middag. Det var kjempefint vær, og jeg husket minnekortet til og med! 

  Gratulerer med morsdagen mamma, du er best! Du har alltid vært der for meg og jeg er kjempeglad i deg! ♥

 • Dagens bakst - Gulrotcupcakes  Gratulerer med morsdagen, mamma! Du er best ♥

  Dagens bakst er egentlig gårsdagens, men siden jeg sa det skulle være på søndager så.. 

  Kremtippen var den jeg kjøpte i går, 2D. Det ble ganske mange,  og store cupcakes, fordi jeg brukte kakeoppkrift fra Hummingbird bakery.

   

  Hva syns du om "dagens bakst"?

   

 • En liten tur til mo  Været var ille i dag, men vi dro til Mo likevel. Det ble noen nye klær, et par nye sko og litt mer. Jeg skal ta bilder av det jeg kjøpte i morgen. Jeg fant likevel ikke det jeg lette etter, nemlig en svart shorts (jeg fikk en svart shorts, men jeg leter etter en annen), skjorte, og kjole til bryllupet. Seriøst, en lilla, lang kjole er omtrent ikke til å få tak i! Si fra hvis du vet om noe! 

  Jeg møter sjelden de jeg kjenner rundt omkring, og selv om Mo er ganske nært, er jeg nesten aldri der. I dag møtte jeg både Sanne og Sunniva en liten tur, kjempekoselig! 

  Jeg angret med en gang jeg så hvor stor den var.. Den bare så så god ut bak disken! 

  Først på veien hjem tenkte jeg på å ta bilder, med speilrefleksen. Så oppdaget jeg at jeg hadde glemt minnekortet.. Jaja, noen MB spart da!

   

  Jeg har hatt en veldig fin dag på Mo i dag, legger ut bildet av innkjøp i morgen. I tillegg står gulrotcaupcakes i ovnen nå, og jeg kjøpte ei kremsprøyte jeg skal teste senere! Ble så glad da jeg så Wilton-baketing på Mo, men endte bare opp med en sprøytetipp..

 • HghttbdghEbgsrgdbtLtrbrhbdfG  Ser du den skjulte meldinga? Nå er det helg, eller nesten ihvertfall, jeg har fremdeles en norskoppgave å skrive for 23.59 i kveld.. Men når jeg er ferdig med det, og har sovet ei natt, skal vi til Mo! Med mindre været blir verre da. Kreativiteten er på bånn nå, så jeg har ikke egentlig så mye å si.

  Været er jo heller ikke til å klage på! Bare det å gå fra musikkbygget til allmennbygget var en utfordring i dag!

  Noen bilder kommer man til å angre på senere.. Forkjølelsen har overtatt kroppen min nå, men foreløpig er bare halsen og konsentrasjonen rammet. Får vel bare prøve å slappe av, og ikke fryse.. Fine negler forresten!

 • Mattemagi-land  Når man venter på internett i mattetimen må man jo gjøre noe! Nå skal jeg spise opp ostesmørbrødet med ananas ♥, så skal jeg legge meg og høre på lydbok. God natt!

 • Dagens bilde - Felleskjøpkoppen  Det er kaldt her, så min snille mamma lagde kakao til meg ♥

 • Fanget i evigheten  Det er som om det aldri skal bli sommer. Og hver morgen er det like tungt å stå opp, og jeg vil bare snu meg og sove videre, ligge i varmen, ikke stå opp og gå ut i kulda.. Jeg tenkte på det i går, da det hadde snødd kjempemye i løpet av natta, at vinteren er utrolig lang og tung. Det er kaldt og mørkt ofte fra oktober til mars-april. Det er nesten et halvt år! Det vil si at de tre siste årstidene blir presset inn på like mye tid som vinteren herjer. Nå har det vært vinter lenge syns jeg, og jeg savner faktisk å gå til skolen på tørr, varm asfalt! Det er for lenge til våren til å tenke at det er sommer snart også, men det er vel bare å henge i.. 

  Tenk på det, vi sliter oss gjennom vinteren for sommeren, før en ny vinter kommer! Skriver ikke dette som et klageinnlegg, selv om det kanskje kan høres sånn ut, jeg er bare veldig lei av kulda og mørket nå.. Vinterfolk er sikkert ikke helt enig i det jeg skriver nå, men jeg er absolutt ikke noe vintermenneske! Jeg blir trøtt av mørket, og jeg hater kulde!

  Vinteren er fin da, når det er sol :-)

 • Dagens bilde - Finn én feil

 • Allegria - Random acts of kindness  Kanskje litt sent til å ha en sjanse til å vinne, men nå har vi meldt oss på klassekassen. Vi har tenkt å gjøre noe positivt for samfunnet, og få penger til klassetur. Nå har jeg det egentlig litt travelt, for jeg skal straks på øving, men jeg måtte bare legge ut dette først.

  Måtte bare legge ut klassebildet igjen, verdens beste klasse! Nå skal du trykke HER og så bare trykker du på "Stem på saken", så støtter du klassen min mye :-)

 • Dagens bakst - Banancupcakes  Skal jeg begynne med "dagens bakst" en gang i uka? Da må jeg jo bake ihvertfall en gang i uka da.. Neste helg skal jeg lage noe til morsdagen, men jeg har ikke bestemt meg for hva jeg skal lage enda.. Jeg tar i mot forslag fra dere! 

  I dag har jeg lagd banancupcakes, som jeg faktisk ikke likte første gangen Elisabeth lagde det. Det er jo veldig godt, men det var veldig mye krem! 

  Jeg syns egentlig at disse er bedre dagen etter at de er bakt, fordi banansmaken er ganske sterk, og kan gjøre det litt kvalmt.. Og det var MYE krem i forhold til resten.. Men de ser gode ut da :-)

   

 • Ivar Sunwang and the Party Lobsters  Fortsett å stem på bildene HER.

  God morgen! Eller formiddag kanskje.. Nå er jeg ihvertfall klar til å gripe dagen, og gjøre noe fornuftig! Uansett, her er en av innslagene som kom videre i UKM i går. De lagde sangen selv da de gikk i førsteklassen, og nå går de i tredjeklassen. Unntatt Liv og Ragnhild som går i min klasse. Så håper vi bare at de går videre fra Bodø, så de får verdensherredømme, som er planen! 

  Hva syns du om sangen og om partylosters?  :-)

 • Video fra Lytt på nytt veko  Etter å ha sovet i tolv timer, og stå opp halv ti, har jeg vært på UKM hele dagen. Jeg var ikke med i år, men jeg så på alle forestillingene. Så mange flinke ungdommer! 

  Uansett, her er videoen med noe av det som ble framført på lytt på nytt. Det var så mye mer, men jeg kunne ikke ta med alt. Jeg er ihvertfall stolt av å gå på musikklinja med så mange flinke, musikalske folk! 

 • Tidlig en fredagskveld  Husk konkurransen HER :-)

  Nå er det tid for å se film og sove, så skal jeg legge ut filmen i morgen. Den ligger på youtube, jeg bare gidder ikke å legge den ut på bloggen i kveld. Jeg har lengtet hele uka etter å få legge meg tidlig, men det har jo vært så mye som har skjedd!

  Legg merke til bakgrunnen, det er kaker og cupcakes ♥

   

  God natt!

 • Lytt på nytt veko  Lytt på nytt veko i Mosjøen er ei musikkuke der nye stykker blir urframført, altså framført for første gang. Det er samarbeid mellom Helgeland Sinfonietta, Vefsn-Ensemblet, Musikklinja og mange flere. Jeg tror det var sju konserter i år, åpne prøver, og ekstra korøvinger. Henning Sommero hadde også foredrag for oss på tirsdag, så timeplanen har ikke akkurat vært den vanlige denne uka. Men nå er det over, og nå kan vi endelig slappe av!

  Før har jeg ikke lagt så mye merke til denne festivalen, men nå som jeg går på musikklinja er det ei travel uke! Det var ingenting jeg var med på på mandag, men på tirsdag var det improworkshop, onsdag var det to konserter og det samme på torsdag. Jeg har selv bare opptredd på to av konsertene, men jeg var på fire konserter, to på Gilles, en i aulaen og en i kinoen. 

  Orkesteret framførte en suite av festivalkomponist Henning Sommero.

  Rett etter at vi hadde spilt, skulle vi vist synge i koret også, så det var bare å løpe å legge fra seg celloen og komme seg i koret! Skolekoret sang Til ungdommen, som Sommero hadde arrangert. 

  Urframføring av et av stykkene som elevene i tredjeklassen hadde skrevet. Flinke tredjeklassinger!

  Det var improgrupper på mandag og tirsdag, dette er den som var på mandag, som hadde urframføring på Gilles på onsdag. Gruppa jeg var på, var på torsdag, og det har jeg bare video fra.

  På torsdag var det nye konserter og nye urframføringer. Her er en urframføring av Sommero med panfløyte og Helgeland sinfonietta. "Hvor er Peder?"

  "Trøgg og Sæ - eit spellmannslag" framførte egenskrevede sanger! Flinke gutter!

  Amalie og Simon framførte Den finaste eg veit. Flinke! ♥

  Jeg skal redigere videoene, så dere får se litt av alt jeg har filmet, og jeg jeg skal prøve å bli ferdig med den i dag. Eller senere i helga.. Ja, dere skjønner, når det kommer til redigering av bilder og film er ikke pcen min så velvillig.. Den er sta og blir treig. Trist.

 • Stjerner  Skulle aldri tro at jeg kom meg opp i morges! Det verste med å komme hjem på kvelden er å vite at jeg ikke kan legge meg med en gang.. Men om noen få timer er det helg, og da kan jeg sove! 

  I morgen skal jeg se på UKM sammen med Andrea, og det er eneste planen jeg har i helga. Herlig!

  Nå står naturfag på planen, og stjerner. Så er det bare å følge med og ikke sovne! 

   

  Når jeg kommer hjem, eller ihvertfall i løpet av helga, skal jeg legge ut bilder og kanskje video fra denne uka! Gled dere :-)

 • Jeg gleder meg til sommeren!  Tenk når man slipper å planlegge å gå ut, fordi man må ha på seg tjue lag klær! Tenk når jeg kan begynne å gå til skolen igjen, få mer overskudd, komme i form, bli mer våken.. Ja, jeg kan forsåvidt gå nå også, men det er kaldt. Jeg så på bilder i går, på hvor lyst håret mitt var (i forhold til nå), og hvor kort det var i starten av ferien, og på slutten.. Eneste tabben var at jeg farget håret mørkt i slutten av ferien, med rødskjær. Huden min blir også rød og tørr på vinteren, pga eksemen.. Og det klør! Jaja, that's life.

  Sent på våren tror jeg..

  Det jeg la merke til var egentlig hvor kort panneluggen var der.. Ja, også kvaliteten på kameraet da. Fabelaktig! Jaja, bare noen måneder igjen til sommeren nå! Sommer betyr jo også skolefri, Toppenkurs, og resten av ferien langt herfra ( helt til Heggedal faktisk..)

  Men jeg skal ikke klage, bare jeg finner hårfarge på salg, og gidder å bruke penger igjen, skal jeg farge håret! Og ikke så mørkt nå :-)

 • Les mer i arkivet September 2014 August 2014 Juli 2014
  hits