Maria Øyen -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Buss, tog og forsinkelserNå sitter jeg på toget, selv om vi egentlig skulle være fremme i Trondheim. Vi var hele 47 minutter forsinket da vi dro fra Trofors. Vi tok buss fra Mosjøen til Trofors, men bussen fra Mo var 25 minutter forsinket i Mosjøen, så vi måtte vente på den. Også er det mye vann, nedsatt kjørehastighet og alt annet feil. Jaja, så lenge vi rekker toget videre går alt fint. Da har vi sovekupé, herlig! 

Det er egentlig ganske lite å gjøre på toget, så jeg har sovet litt, hørt på musikk, spist og fulgt med på hvor forsinket toget er.Gladnyhet. Neida. Sånn ser det ut på nettsiden til nsb, jeg har fulgt med omtrent hele dagen. 

Trøtt, lei og tøffere enn toget. Hva skal til egentlig, toget er så grått som det går an å bli.

 

Snakkes kanskje i løpet av helga, men sannsynligvis er jeg for opptatt med å være slave.

 • Skøytetur  Første skoledag etter ferien.. Eneste jeg har å si er at jeg er glad for at jeg drar på torsdag. 

  Når jeg kom hjem fant jeg faktisk fram skøytene mine. Flaks at de var her og ikke på Heggedal! Jeg fikk nye skøyter for noen år siden, og i dag brukte jeg dem for andre gang. Men det er jo greit å ha det, i tilfelle vi får gratis skøytebane utenfor huset. Minni ville være sammen med meg, men jeg tror hun syns det er alt for glatt ute. 

  Sånn ser det ut i Nord-Norge i dag, eller nærmere, Mosjøen. Det er et basseng på parkeringsplassen på skolen, og mange andre steder i byen. 

  Puuus

  Her er et bilde av meg med skøyter på.

 • Håp  Her er et bilde til meg og alle andre som skal minne om at sommeren kommer i år også. Og den skal bli bra! Siste sommer som umyndig til og med, wææ! På tide å finne fram sommermappa fra den støvete delen av pcen med spindelvev på. Jeg trenger sommer og lys nå!

 • Skøytebane  Ferien er over, det er helg, og skolen starter igjen snart. Jippi! Da er det bare fire skoledager før jeg tar ferie. Og heldigvis begynner jeg å bli frisk, så jeg ikke går glipp av skolen! 

  Dette er det nærmeste jeg har kommet natur denne ferien. Et bilde tatt fra soveromsvinduet mitt. Heldigvis bor jeg ikke midt i byen.

   

  Nå skal jeg lage cupcakes, om jeg finner noe å lage det av. Mangler ihvertfall ikke former, har en hel pose full. See ya ♥

 • Ferie over  Etter ei uke hjemme, var jeg en tur i byen i dag. Derfor jeg faktisk er våken nå. Det var ganske slitsomt, så jeg skal slappe av et par timer nå. Jeg hadde tenkt å kjøpe kappelaken, men de har ikke rett størrelse her i byen, så jeg må se etter det når jeg skal på vinterferie. Er det så vanskelig å ha det jeg skal ha? I dag er det fredag, og det betyr at ferien er offisielt over, og vi er ei helg fra skolen nå. På tide å bli frisk nå. Lurer på hvor mange som hadde vært på skolen om det var skole nå, med tanke på at alle er syke.. Jeg begynte å pakke i går, alt er bedre enn å ligge i senga hele dagen, syk.. Har ikke så mye mer enn et par sko og ei bukse fremdeles da.

  Om ei uke er jeg i Horten sammen med favorittungene mine, herlige tantebarn! ♥

 • Musikklinja i fjor  Jepp, fortsatt syk.. Men takk for god bedring-ønsker! ♥ 

  I går da jeg så på videoer fra Toppenkurset, kom jeg over videoene fra skolekonsertene i fjor. Det var da vi sang Phantom-medley at jeg fant en ny favorittfilm. Herregud som jeg savner musikklinja i fjor! Bortsett fra naturfag var førsteklassen perfekt, mye bedre klasserom, kom godt overens med alle på linja. Vil ikke si at det er dårlig miljø i år, det er bare det at vi ble ikke så godt kjent med de som går i tredje i år, og det er mange i første jeg ikke kjenner så godt heller.. Savner fjerdeklassen..

  Se flere videoer fra i fjor på youtube-kanalen min, Marello95!

 • Holiday  Hvordan har dere det i vinterferien? Noen av dere der ute har sikkert skole nå, stakkars dere. Det er jo flaks at jeg har ferie nå, ettersom at jeg er syk. Men nå skal jeg fortelle dere hva jeg har gjort så langt denne uka.

  Den første feriedagen slappet jeg av, uten å ane at jeg hadde ei hel uke med sykdom foran meg. Med andre ord, nesten halve ferien har gått, og jeg har ikke gjort noenting. Vel, jeg ommøblerte rommet to ganger på lørdag, ryddet, sorterte og kastet sminke og ansiktsprodukter på søndag, og nå til høydepunktet av ferien; Jeg ble syk søndag kveld, så de to siste dagene har jeg ikke gjort annet enn å ligge i senga, sett Full House, spilt Bejeweld Blitz på facebook, hostet, sovet osv. Sola banker på vinduet ganske tidlig, så jeg får ikke sove så mye likevel. Det minner meg på at jeg må henge opp et teppe foran vinduet.

  Hvis dere ikke orker å lese alt jeg har skrevet, siden det likevel kan forkortes med "ingenting", her er noen bilder fra de siste dagene!

  Dette er faktisk all sminken jeg eier. Før jeg begynte å kaste da. Hvor mye av dette trenger jeg egentlig uansett?

  Pappa hjalp meg med å henge opp bilder i dag, endelig.

  Jeg vil ha Iphonen min nå..

  Dette er livet mitt.

  Lego, rosa koffert, Hello Kitty og Ole Brumm.. Jeg snakket med Emilie i dag på Skype. Det gjorde dagen min mye bedre! Hun har fått ny seng som hun viste fram, Malin er tre måneder i dag, og det er under to uker til vi kommer til Horten! 

   

  Om dere vet noe jeg kan gjøre, syk, ensom og forlatt, vær så snill å si fra! Neida, jeg er ikke ensom og forlatt, bare syk.

 • Hvordan det er å gå på musikklinja  Musikklinja. Det passe store bygget ved siden av det store bygget midt i sentrum av Mosjøen by. Kalles også Mosjøens perle. Egentlig ikke, men det er det. Mosjøens kulturelle perle, eller hjerte, eller noe sånt. Vi har byens beste skolemiljø, frivillig 13-timersdag, frivillig helgeskole, og tonnevis med konserter. Tydeligvis er ikke matte hovedfaget her, ettersom man egentlig ikke måler konserter i tonn. 

  Dette er søte 1MU i fjor, altså oss. Det er dessverre fire som har sluttet, men vi er fremdeles sterke. Det ironiske er at vi hadde ikke gym i førsteklassen.

  Hovedinstrument, biinstrument

  Enkel oversikt: Må ha piano og sang første året + et valgfritt instrument, piano + valgfritt andre året, valgfritt instrument tredje året. Første året har man en halv skoletime med hvert av biinstrumentene og en skoletime med hovedinstrument. Andre året har man en halv skoletime besifring på piano, en halv skoletime klassisk og en hel skoletime hovedinstrument. Tredje året har man en skoletime med hovedinstrument. I andreklassen og tredjeklassen har man to spilletentamener i hovedinstrument i tillegg til eksamen i tredje. Det er ikke så skummelt som det virker, bare du vet hva du skal gjøre og sånt.

  Kor

  Alle tre årene har man to skoletimer kor i uka, hvor det synges alt fra klassiske verker med orkester til Kutsen og Ludvigsen. Koret er meget disiplinert, og vi har det også veldig artig på korøvingene. Som regel. Av og til kan timene virke eviglange, men det gjelder jo for alle fag. 

  Ensemble

  Kanskje det artigste for noen elever, men etter manges syn et unødvendig fag. Det som skal skje i disse timene er at elevene erfarer å spille sammen med andre, noe de fleste allerede gjør frivellig. Det som egentlig skjer er at man sitter uten å ha noe å gjøre og venter på at klokka skal bli halv fire så leksekaféen med mat åpner. Ukas høydepunkt for fattige hybelboere. Likevel er det artig med ensemblemøter, endel fordi at lærerne hele tida finner på noe artig, som lister, navn og sånt. Høres ikke så artig ut, men det er det. Det er litt av det chille med musikklinja, at man ikke stresser med ting og tar det som det kommer.

  Notelære

  Det er absolutt greit å vite litt om noter før man begynner. Men det er selvfølgelig mange som ikke vet at # ikke er hashtag, men et tegn som hever en tone et halvt trinn og likevel klarer seg helt fint på musikklinja. Det er jo selvfølgelig de som begynner å skal bli popstjerne og ikke klarer seg så bra i teoriverden. Sangere trenger jo ikke noter vettu. Joda. Det første året skal man egentlig lære det grunnleggende innen kvint, kryss, intervaller og sånt, og i andreklassen begynner vi å bruke det. Dessverre var det mye styr med lærerbytte og sånt i førsteklassen, så våres klasse fikk ikke maksimalt utbytte av timene. MFO kan man velge bort andre og tredjeåret, men litt av vitsen med å gå musikklinja er jo å drive med musikk, syns jeg. 


  Musikkhistorie

  Med tanke på boka lå jeg og leste samme side i en halvtime og tenkte "det er for tidlig å hate et fag allerede". Dette var helt i starten av skoleåret, og jeg holdt på med de første leksene i MIP. Altså musikk i perspektiv. Rett og slett musikkhistorie for utenomforstående. Det er likevel veldig spennende å lære om hvordan musikken har utviklet seg, og vi hører mye på musikk fra forskjellige tidsepoker og bruker ikke tekstene i boka så mye ettersom de er litt tunglest. 

  Allmenfag

  For å få studiekompetanse har man allmenfag på musikklinja og andre linjer med studie på. Derfor kan det bli mye for noen, med alle allmenfagene i tillegg til musikk. Men mye av fellesfagene de har på studie førsteåret er fordelt på tre år, ettersom vi ikke har så mange valgfag. Det er derfor mange flere fellesfag på musikklinja, og det eneste man kan velge bort er MFO (musikkfordypning) og erstatte med et valgfag. Om man gjør det er man på gruppe med studieelever i disse timene. Språk har vi sammen med studie og idrett, og om man har hatt språk på ungdomsskolen har man det i to år på videregående, men om starter med språk på videregående må man velge bort MFO tredje året ettersom det krasjer med språk.

  Hva finnes på skolen

  På musikklinja er det fire klasserom, hvor tre av de brukes til klassene, det siste blir brukt til språk, matte, whatever, og øverom. Det er tre ensemblerom, i tillegg til scenen på førsteklasserommet. Det er også en øveavdeling, med gode stoler du kan vente i (evt sove), og på de fleste rommene er det piano, pluss at det er et flygelrom som er veldig populært. Det er en trappeoppgang som både blir elsket og hatet. Det er utrolig god akustikk der, så det er veldig artig å øve der. Men det er trappa til som går fra kjelleren, gjennom førsteetasje og opp i andreetasje, og alt er jo ikke i samme etasje. I kjelleren er det skap, do og treningsrom. I tillegg holder vaskerne og vaktmesteren til der eller noe sånt, men det er ikke så relevant når du er elev. Ihvertfall, grunnen til at trappa er ganske hatet er fordi musikkelever har et rykte på seg å være ganske late (som ikke stemmer for alle), så det er et slit å gå helt ned for å hente bøker før timen begynner. Er jo ikke alle som har så snille kontaktlærere som oss, som har gitt oss skap på klasserommet. Istede for å gå ned to etasjer må jeg gå en meter for å hente boka.

  Sosialt

  Det musikklinja kanskje er mest kjent for (ihvertfall her i Mosjøen) er miljøet. Det er så mange forskjellige personligheter på musikklinja, og alle harmoniserer med hverandre. Vi holder jo ikke bare på med musikk, og jeg begynte å bake masse etter at jeg begynte (vet ikke hvorfor), og ble kjempegodt kjent med Amalie. Vi har bakt til alle klassekonsertene vi har hatt, og vi er et supert team. Grunnen til at det er så godt miljø er at alle kan være seg selv, og at vi har tilgang til å være sammen på skolen hele tiden. Selvfølgelig kan man gå lei av hverandre når man ser de samme folkene hver eneste dag, men det er ikke et problem jeg har lagt merke til.

  Utdanningsvalg på ungdomsskolen

  Hvis dere har hatt musikk som utdanningsvalg tror dere kanskje dere vet litt om musikklinja. Sannsynligvis ikke. Jeg hadde musikk i niende, og vi gjorde akkurat det samme i de timene som i de vanlige musikktimene med klassen. Eneste forskjellen var at alle hadde valgt musikk, selv om det ikke hørtes så mye bedre ut. Men vi var på turné, men det var med musikk i Kveko. Det kan jo kanskje sammenlignes med turnéene vi har, selv om vi gjør alt selv nå. Vi har så og si fast bussjåfør, bruker skolebussen, og finner billig overnatting så vi ikke går i minus. Det er jo et stort pluss å tjene penger på det vi kan, og ikke bare selge dopapir og tjene en femtilapp på tomflasker et par ganger i halvåret.

  Til slutt kan jeg vise noen bilder, de fleste fra førsteklassen, for jeg hadde med kameraet ganske mye da, så det ble endel morsomme bilder når jeg la fra meg kameraet.

  Våre dypt savnede tredjeklassinger hadde med en traktor i 17.mai-toget. Man er alltid en musikklinjer, disse er nå fjerdeklassinger.

  Vi var på klassetur i førsteklassen, kooos!

  Utsikt fra skolen.

  Vi gikk lucia i førsteklassen.

  Naturfag........

  ModellLars ♥

  Har dere noen spørsmål angående musikklinja?

 • Potetgull og dip  Heia bloggen ♥ ;*

  I går var en bra start på vinterferien, men nå har jeg ikke flere planer. I dag har jeg bare sovet, og ommøblert rommet. Gjorde helt om på det, men ble ikke fornøyd, så jeg måtte gjøre det på nytt. Var ikke det at jeg var misfornøyd med sånn som det var i utgangspunktet, men jeg måtte gjøre noe med det. Ja, dette har dere vel lest hundre ganger før her på bloggen.. Jeg fikk også brev fra Kraftfood i dag. Jeg sendte inn klage på at smilen smakte mint for noen dager siden, fikk mail med svar, brev i dag, og om noen uker får jeg noen produkter som "plaster på såret" som det sto. Lønner seg å klage :-) En gang fikk jeg et dobbelt kinderegg, altså et kinderegg inni et kinderegg. Pluss for meg, men likevel feil. Jaja, snart skal vi spise taco, og jeg skal finne ut hva jeg skal gjøre resten av ferien.

  Pre-lørdagsmat. Pappa hadde lagt melkebarten i kjøleskapet, så den kunne jeg ikke spise enda, men ellers var det godt med potetgull og dip, og vann.

   

 • Vinterferie  Nå er det faktisk vinterferie! Uansett hvor mange ganger jeg sier det, synker det ikke inn, siden jeg ikke skal til Heggedal. I kveld er det musikklinjefest, så jeg må få meg litt søvn før det, siden jeg ikke har fått så mye søvn denne uka.. I går var jeg på allsang på Kulturverkstedet sammen med Christine og noen flere fra musikklinja. Vi dro nok ned gjennomsnittsalderen endel, og det var kjempeartig der! Vi måtte til og med opp på scenen og synge. Gleder meg til neste gang! Resten av ferien har jeg ikke planlagt, blir vel øving og litt lekser. Har prøve rett etter ferien, og jeg drar til Horten nesten med en gang vi begynner :-)

   

  Hva skal dere i vinterferien?

 • Used To Love U  I dag har jeg bare sett på serier etter skolen. Ser på Full House, og det får meg til å savne tantebarna mine! Jeg savner faktisk at Emilie styrte livet mitt i to uker, jeg kunne sikkert snakket om begge i evigheter, men det skal jeg ikke. Det er egentlig utrolig lite spennende som skjer for tiden, bortsett fra at vi skal trekke de to som skal få dra til Oslo på storjurymøte! Jeg har så lyst til å dra! Først var det ikke så nøye, men jo mer jeg tenkte på det, jo mer fikk jeg kyst til å dra. Å presentere klassen, de bøkene vi står for, bli kjent med nye folk, alt det høres så artig ut!

  Holder håpet oppe! 

  Sorry, valentine-effekter på pixlr.. Savner gullungene mine ♥

 • Perfeksjon  I går lagde jeg cupcakes til morsdagen. Sjokoladecupcakes med sjokoladebiter og kremosttopping. Jeg brukte den nye fargen jeg har kjøpt, mosegrønn. Det er en mer naturlig farge enn den jeg har fra før. Jeg vet ikke hvor formene er kjøpt, men de holder bra på fargen, man trenger ikke ekstra former for at det skal se fint ut. Fatet er fra Tilbords, jeg kjøpte det etter nyttår. Eller, Emilie betalte for meg med gavekort. Jeg savner Emilie. Vi skal lage cupcakes til dåpen til Malin, jeg gleder meg!

  Gratulerer med morsdagen, mamma! ♥

 • Winter  Det var 14 grader på rommet mitt i dag, 10 grader mindre enn på andre siden av døra, i gangen. Jeg sto opp, ordnet meg, og mamma tok noen bilder av meg ute. Det var veldig kaldt, så jeg orket ikke å ta flere bilder av det fine været, det er sikkert like kaldt i morgen.. Jeg har forresten forferdelig gangsperre i dag, klarer nesten ikke å gå opp trappene. 

  Alt hjemmestrikket bortsett fra skjerfet. Og buksa og skoene da såklart. Flinke mamma♥

  Minni ville være med. Eller, jeg ville at Minni skulle være med. 

  Sol og snøstorm.

 • Muse live  ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

  Dette er nok det nærmeste livekonsert med Muse i nærmeste framtid.. Jeg har sykt lyst til å dra på konserten i Oslo i sommer, men det skjer nok ikke. Åh, det er så syykt kult!! Jeg vil på konsert.. Jeg har faktisk aldri vært på en ordentlig livekonsert med et band, det nærmeste er vel Rybakkonserten på Mo, men da spilte vi også, og symfoniorkester, men det blir jo ikke helt det samme. 

 • Svak for fine ting  Hei! Godt å komme hjem, ta på seg joggebukse og legge seg under dyna! Kom jo hjem for noen timer siden, da, men jeg har slappet av litt nå. 

  I dag dro jeg en tur til byen etter skolen. Skulle ikke være så lenge, men mamma og pappa var i besøk, så butikkene begynte å spise på lommeboka mi. Fant vel ut at jeg kjøpte veldig lite til meg, selv om jeg hadde ganske mye å bære på. Jeg var bare en time i byen, men det føltes mye lenger.. Ihvertfall for lommeboka. Vi hadde spenst i gymmen i dag, så jeg har mistet alt av styrke jeg har i kroppen nå.. Kommer vel tilbake sammen med gangsperra i morgen, tenker jeg :-) Har tenkt å ta bilder i morgen, hvis det blir like fint vær som i dag. Det er iskaldt, mister pusten når jeg går ut, men det er fint og lyst da.

  Trives

  Jeg har brukt høytaleren siden lørdag, altså nesten ei uke, uten at de har måtte lades! Med mindre den lader med den kabelen som står i på bildet, tror ikke det..

  Ha en fin fredag og ei fin helg! Husk morsdag på søndag :-)

 • Åtte av åtte  Nå er jeg endelig ferdig med alle åtte bøkene til ungdommens kritikerpris. Jeg hadde fem sider igjen som jeg leste i morges, ja, jeg orket ikke å lese de fem siste sidene i går! Det er seks elever i klassen som har lest alle, og jeg får mer og mer lyst til å dra på storjurymøte. Vi begynner avstemminga neste uke, så vi får se hvem som blir trekt ut. Jeg vet ihvertfall hvilken bok jeg liker best, men det er jo ni skoleklasser, ca 200 elever som har hver sin favoritt, så det er ikke lett. Uansett drar jeg jo sørover dagen etterpå, så jeg måtte gitt opp sovekupéen på nattoget, men det høres artig ut å få være med på å bestemme hvilken bok som skal vinne!

  Føles godt å ha dette arket. Vi som har lest alle bøkene har fått det, selv om ikke alle kan dra.

   

  Wii, ha en fin dag!! ♥

 • Purple  Mamma strikket ukkgenser til meg i julegave ♥

 • Pixlr Express

  Disse bildene er lett redigert i pixplr express bare for å bli klarere og lysere. Kameraet mitt tar ganske mørke bilder uten blits når det ikke er så lyst, og da ser det også ut som om de er mer uklare. Jeg har brukt picasa, men jeg syns ikke at det blir så bra resultat, det er mye lettere i pixlr. Jeg bruker først Vibrance, så Contrast med både Brightness og Contrast og til slutt Auto Fix for å jevne ut bildet. Jeg brukte picnic før, men det er jo så og si lagt ned, og det ødelegger kvaliteten på bildet. I tillegg til at det er megatregt. Det er masse man kan bruke pixlr express til, men det er veldig enkelt å bruke det til å gjøre bildene klare og lyse.

  Inntil videre får denne mobilen låne dekselet og Music Angel. Høytaleren er det beste jeg kjøpte i går, love it! 

   

  Hva syns du?

 • Leseprosjekt  Søndag er alt annet enn hviledag for meg. Jeg sover lenge, går i daffeklær hele dagen, men jeg har alltid lekser jeg må gjøre. Jeg skal lese ut de to siste bøkene til ungdommens kritikerpris, øve og gjøre noen oppgaver i mip. Har hørt det tar lang tid, så jeg burde vel begynne, selv om det er ei uke til de skal leveres. 

  Hører på Music Angel hele tida.

  Dette er tre av bøkene vi skal lese. Jeg har lest Leve posthornet, og holder på med de to andre. Begnyte på den ene først, så fant jeg ut av jeg ville lese den andre. Har bare 250 sider igjen, tar ca 7 timer tror jeg.

   

 • Music Angel  I dag møtte jeg Sanne på Mo, kjøpte litt småting, og gikk og så på masse ting jeg ville ha mens jeg sparte penger. Kjempekoselig å møte Sanne igjen, blir ikke så ofte selv om det ikke er så langt til Mo.. Jeg kjøpte vel mer ting til Iphonen enn noe annet, men jeg trenger jo det også. Her er noe av det jeg kjøpte:

  Pappa kjøpte et startsett til meg,  med mobillader, et svart silikondeksel og tre skjermbeskyttere. Veldig praktisk ettersom jeg faktisk hadde tenkt å kjøpe både billader og skjermbeskyttere! Det er også veldig greit å ha et sånt deksel siden det dekker skjermen gir det jo mer beskyttelse enn det andre jeg kjøpte, det med roser. 

  Nokiaen passer faktisk til silikondekslene, og det er kjempebra lyd i høytaleren til tross for at den er kjempeliten og billig! Den fins i flere farger, men jeg likte den rosa. Det skal være ca 10-50 timers spilletid, wow! Herregud, jeg høres ut som at alt jeg har kjøpt i dag er sponset, selv om det faktisk er jeg som har betalt for det.. Jaja, jeg liker den.

   

  Har dere hatt en fin lørdag? ♥

 • Noe å se fram til  Kjære trofaste lesere! 

  Nå har jeg ikke blogget på ganske lenge, savner det litt, men er også godt å ta en pause. Jeg fikk ikke lov til å gjøre så mye annet når Emilie var her enn å leke med henne, så når hun la seg var jeg sammen med Malin. Ihvertfall, om to uker er det vinterferie, og jeg skal for første gang ikke til Heggedal. Skal kanskje være med Christine til Sandnessjøen, for jeg kan ikke være her ei hel uke uten noe å gjøre. Grunnen til at vi ikke skal sørover i ferien er at vi skal dit rett etterpå. Skole i tre dager etter vinterferien, og så drar vi til Horten. Malin skal døpes den søndagen, og så kommer klassen til Oslo, så jeg drar ikke hjem før etter det. Alt dette på en måned! Og når jeg kommer hjem kommer iphonen min fra Skottland. Beate sender den når hun kommer hjem fra Usa ♥

  Her er et bilder fra den siste tida

  Emilie skulle selvfølgelig gjøre alt selv..

  Jeg må begynne å smile litt mer når jeg spiller. Dette var fra Brahms-konsert rett for nesten to uker siden.

  Dette er fra konserten i går, Lytt på nytt 10 år. Musikklinja er 30 år i år, det skal være stor jubileumskonsert i slutten av april! 

  I helga hadde jeg i utgangspunktet ikke noen planer for en gangs skyld, men vi skal kanskje en tur til Mo i morgen hvis været blir greit. Også må jeg rydde og øve og sånt, ikke noe spesielt ellers. Nå begynner trangen om å ommøblere snikende.. Jaja, nå skal jeg slappe av, og så kanskje rydde rommet i kveld. Snakkes!

 • Les mer i arkivet September 2014 August 2014 Juli 2014
  hits