Maria Øyen -
Forside Add meg Om meg Kontakt

VinterferieHei! Nå sitter jeg i bilen på vei til Heggedal, det er endelig vinterferie!

Denne uken har jeg ikke hatt tid til å tenke på vinterferien, vi har nemlig holdt på med russerevyen hele tiden. Vi hadde forestilling på onsdag og torsdag, og øvinger fram til onsdag. Det har vært kjempeartig, og et utrolig bra tiltak for å samle russen! Det er jo ikke alle som er med på revyen, men alle som vil, og det er et minne for livet!

Herlig gjeng! Jeg gleder meg til å jobbe med musikalprosjekt på Rønningen neste år! Håper det blir like artig.

Jeg lærte publikum hvordan man lager treretters festpizza, håper det kommer til hjelp for mange!

Noen mobilbildet fra de siste dagene. Jeg er hekta på grønnsaker og dip, det er såå godt, og ikke minst sunt! Jeg får ellers i meg alt for lite frukt og grønt, så det er bra å kutte opp masse grønnsaker, så har du noen dager. På det nederste bildet har jeg på meg testersminke. Herlig. Vi var en fin oversminket gjeng som møtte publikum med applaus etter forestillingene. Se på instagram om du lurer på noe om de andre bildene, eller spør her.

Snakkes! :-)

 • Fotoglede  Før jeg skulle begynne på videregående sto jeg ovenfor valget om musikk eller foto. Jeg valgte som dere vet musikk, og det er jeg forsåvidt glad for. Men nå har jeg drevet med musikk så og si hele livet mitt, så å velge musikk på folkehøgskole visste jeg at jeg ikke skulle. Det er likevel vanskelig å gi slipp på noe som har vært en så stor del av livet, og formet meg til den jeg er, så jeg var innstilt på å finne enskole med musikkmuligheter i tillegg til noe annet. Så jeg fant en skole i Oslo med fotovideolinje, som i tillegg har musikklinje, felles musikalturne, skolekor, linjetur til LA, skoletur til Montenegro, og masse annet artig. Og det er i Oslo! Mange tenker kanskje at folkehøgskole skal være på landet, men siden jeg bor på landet allerede, blir det fint å bo i en storby. Oslo er uansett en liten by på verdensskala.

  Sitter og rydder i bilder og ser fram til reiser jeg skal på neste år! Gleder meg til vinterferien, så jeg får tid til å ta bilder.

   

 • Frihelg  Ah, så godt å kunne ligge i senga til sola går ned, gå i pysjen hele dagen, og bare sløve! Dette er den eneste frihelgen jeg kommer til å ha fra nyttår og fram til vinterferien. Og nå er helgen over.. Føles som om helga begynte i går. Er heldigvis ikke så lenge ferien, og da skal jeg til ♥ Heggedal ♥

  Det er allerede blitt så lyst ute på morgenen at jeg burde trekke ned rullgardinen, men det er så godt å våkne av at det er lyst ute, selv om det fortsatt er ganske mørkt når jeg står opp tidlig. Det har ikke vært nedbør på over en måned her, og det har vært sol nesten hver dag siden den kom fram igjen, ikke så mange timer, men den er der. Det har ihvertfall vært fint vær og lyst ute veldig lenge nå, men nå ser det ut som det blir litt dårligere vær..

  Nå som sola skinner, ser jeg at det er lenge siden vinduet ble vasket..

  Dilemmaet når jeg har frihelg er om jeg skal slappe av eller gjøre lekser og sånt som jeg ellers ikke har så mye tid til. Men problemet er at uansett hvor mye jeg slapper av, klarer jeg ikke å la være å tenke på et eller annet som gjør at jeg ikke klarer å slappe av.. Blir bedre med kanelbolle og solo da!

  Kunne nesten se ut som om jeg tok bilde av kaken selv, sa mamma. Vel, nesten kanskje. Jeg har enda ikke testet det nye objektivet mitt enda, men dette bilde tok jeg med maks zoom fra sofaen. Til høsten kommer jeg ihvertfall til å lære masse om både fotografering og video! Woho Oslo ♥


  Denne uken var det Lytt på nytt, masse ny musikk som ble framført, og Raymond Enoksen var festivalkomponist. Han har skrevet masse musikk for tv og film, og ga oss tips på våre komposisjoner. Selv om vi gjorde mye mer under Lytt på nytt i førsteklassen og andreklassen, var det en artig uke. Jeg syns ikke selv at jeg er så flink til å komponere, det er veldig vanskelig å sette seg ned å finne på noe liksom, men jeg er veldig fornøyd med resultatet!
  Tre uker til vinterferien, ha ei fin uke! ♥

 • Les mer i arkivet September 2014 August 2014 Juli 2014
  hits