Maria Øyen -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Nummer 479Plutselig er det fredag, så blir det mandag før du får blunket, men så er det faktisk fredag igjen! Wow, livet speeder opp for hver dag som går!

Som jeg sikkert har sagt hadde vi konsert på onsdag, så mandag til onsdag var det bare øving som sto på timeplanen på musikklinja. Konserten gikk bra, musikklinja er 30 år, og om to måneder har jeg bare et år igjen der. Konserten har fått masse bra tilbakemeldinger, nesten full sal, og variert og bra program! Gleder meg allerede til neste år! Nå er det bare å glede seg til alle prøvene vi har framover, og tenke på at det snart er sommerferie. Eller, ferie, ser ikke for meg at det blir sommer med det første. Det er faktisk en svær snødunge på skolen som ser ut til å ville ligge der til neste vinter. Også er det hentet masse snø fra åkeren våres til Bysprinten. Skirenn i slutten av april, vel, det går jo an når man er i Mosjøen. 

I morgen har jeg tenkt å bake et eller annet, men jeg vet ikke helt hva. Står kanskje mellom limemakroner, og nonstopkjeks. Nonstopkjeks varer lenger, men limemakroner er så forferdelig godt! Må lære å lage vellykkede makroner, det er egentlig veldig tilfeldig hvordan de ser ut. Nonstopkjeks ser like ut uansett liksom. Kan jo lage kjeks neste helg, siden Emilie, Malin og Kristine kommer på søndagen, og mens de er her skal jeg og Emilie lage cupcakes, eller "Cuptcake" som hun sier. 

Har veldig få bilder fra konserten. Mamma filmet litt, men fikk ikke med det beste fordi hun har for lite minnekort...

Ser det blir vår nå. Haha, må slutte å skrive om været, blir snart en værblogg dette.

Mamm er flink til å fange opp de første vårtegnene, selv om vi begge heller ville vært på Heggedal nå ♥

 • Tante Mima om to uker  Hvordan går det an at ei helg går så fort? Nå er det søndag igjen, og på tide å gjøre lekser. Og det er ikke bare helga som går fort, helt siden jeg begynte på musikklinja har dagene og ukene bare gått fortere og fortere. Når jeg er 40 kommer en måned til å føles som tre dager. På onsdag er det musikklinjekonsert i kinoen, så fram til det er det masse øving og styr. Altså ikke vanlig skole, det blir godt. Etter det er det bare et par uker igjen til spilletentamen, og om 14 dager kommer Kristine, Emilie og Malin hit. Da blir det "Tante hit" og Tante dit" i ti dager, jippi! Siden jeg ikke har så mye å gjøre akkurat nå, kan jeg vise noen flere bilder fra helga, siden de fleste bildene jeg tok var på iphonen.

  Helgelandsbrua

  Det er ikke De syv søstre.

  Meg og mine venner. Og babyen min. Altså celloen.

  Vi var altså på discobowling, så jeg måtte jo ta bilde av den selvlysende toppen min. Jeg så også brun ut, herregud jeg glder meg til sommeren!

  Alt var så mye greiere når vi var små og fikk plass til fem celloer i bilen :-(((( Får vel begynne å spille fiolin eller noe sånt.. Neida, bare tulla, vi skal seff fortsette å haike med cello!


  HC: "Du nevnt ikke me og Tor Alvin :("

   

  Nå får jeg vel komme i gang med helga, eller bare vente til neste helg. Eller sommerferien, det er bare 61 dager til sommerferien, 78 dager igjen til Toppenkurset og 90 dager til jeg drar til Heggedal!! ♥ 

 • Cellobowling  Nå nærmer det seg konsert, spilletentamen, mer tentamen, flere konserter, eksamen, og kanskje det blir vår nå. Det er fortsatt mer snø her enn det var i Oslo for en og en halv måned siden, men man kan vel ikke forvente annet. Vi har snø, de har Justin Bieber. Seriøst, jeg er utrolig glad for at jeg ikke er i Oslo nå! Om det hadde vært ferie og jeg hadde vært på Østlandet, hadde jeg nok isolert meg i huset på Heggedal til alt var over. Jeg har i utgangspunktet ikke noe imot de som liker han, men det tar jo helt av. Jeg hadde blitt ganske flau om jeg hadde vært av de som har blitt intervjuet på tv, de som ikke klarer å puste mens de snakker fordi de er så gira. Gira bare fordi de snakker om han. Men jeg er heldigvis nesten hundre mil unna Oslo. 

  I helga var jeg i Sandnessjøen sammen med masse andre musikere, for det meste unger, og noen på min alder som jeg har kjent siden vi var ungene. Seminar gir litt sånn tilbake-til-barndommen-følelese, sist vi var på Mo hadde vi soveposeløp i gangen, denne gangen satt vi og fargela tegninger. Og spilte selvfølgelig. Det som er trist er at jeg ikke ser folkene igjen før i sommer, på Toppenkurset! Det er ganske lenge siden, men det går sikkert fort. Etter Toppenkurset skal jeg være halve ferien på Heggedal, og jeg må vel en tur til Oslo, siden de får Starbucks i sommer. *misunnelig*

  Etter at jeg fikk iphone har jeg brukt kameraet utrolig lite. Sist jeg var i Sandnessjøen bar jeg rundt på det hele dagen, tok ikke et bilde, men jeg tok noen i helga. 

  Jeg vant første runde. Jeg fikk en strike i løpet av hele spillet, to runder, og det var derfor jeg vant. 

  Maria og Sunniva ♥ Jeg og Maria hadde lik kjole, og vi heter til og med det samme! Vi lever i en verden full av morsomme tilfeldigheter.

  Cello ♥

  Haha, kan nesten lage sånn årstidkart av disse bildene. Jeg har sikkert bilder fra hele året fordi jeg er for lat til å gå ned eller gå ut for å ta bilder. Ihvertfall begynner snøen å bli borte, den regner bort, og innimellom er det sol. Passer perfekt at mine nye Converse kom i dag. De er svarte og var på salg. Favorittene er fortsatt de gamle jeg fikk av Elisabeth, grønne  og blomstrete.

   

 • Livet  Heihei! Hva skjer der ute i verden? Her på nordpolen snør det fortsatt, selv om vi snart er i midten av april. Det er faktisk bare 73 dager til det blir sommerferie, og her snør vi ned. Jeg var på skitur på søndag med mamma og pappa, det var vel siste skitur i år, hvis vi ikke bare skal gå på ski i 17.mai-toget.

  Det har ikke skjedd noe særlig utenom det vanlige i livet mitt i det siste, det går for det meste i skole, soving og spising. Hm, hva var det siste jeg skrev på bloggen egentlig? På påskeaften lette jeg etter påskeegg, fant det, og spiste opp innholdet. Kanskje jeg skal begynne å bake, så jeg har noe å blogge om? Eller så kan jeg lage en værblogg. Noe nytt liksom. 

  I helga skal jeg til Sandnessjøen på seminar og møte musikkfolket igjen! Ellers har jeg begynt å se fram til sommerferien, og da foregår jo årets musikkbegivenhet, nemlig Toppenkurset! Etter Toppenkurset og sommerjobb skal jeg til Heggedal og ha ferie, elsker den plassen. 

  Ikke tro det du ser, helt innerst på verandaen er det ikke snø. Og Minni er glad i ostepop!

  Jeg hjelper våren med å komme hit, men det nytter ikke.. Dette er andre gangen jeg har måkt verandaen siden påske, sier litt om hvor mye snø som kommer.

  Og hva skal jeg si om bloggen? Det er jo artig å blogge igjen da, men det er så mye stress å skulle gjøre det hver eneste dag. Dette var ihvertfall et innlegg helt uten sammenheng, selv om jeg fikk 5/6 på norskevaluering av Osloturen! Synd at norsk ikke er avsluttende fag.

 • Les mer i arkivet September 2014 August 2014 Juli 2014
  hits