Maria Øyen -
Forside Add meg Om meg Kontakt

stavangerNå sitter jeg og pappa og venter på flyet til Sandefjord. Det er tredje og siste flyet før mamma henter oss og vi drar til Heggedal. Vi skal ikke være der lenge, ikke jeg ihvertfall. Vi drar til Horten i morgen, og jeg skal være der til mandag. I morgen skal jeg passe Emilie mens resten av familien stresser og ordner til bryllupet. Dere skal også få høre litt mer om de siste dagene, siden sist jeg blogget.Det var trist å si farvel Minnii dag, men jeg ser henne snart igjen :) Kos dere i helga!

 • Lørdag med Lilja  Og Petter, men det passet ikke i overskriften.. 

  I går dro jeg til byen med Lilja, til tross for veldig ustabilt vær. Det er ikke så mye å finne på i byen egentlig, så vi dro til Petter og hjalp til med å rydde. Hihi, vi er snille ♥ Resten av dagen brukte vi til å se en film og masse episoder av Scrubs, og bare slappet av. Koselig å ikke sitte hjemme og kjede meg i helga for en gangs skyld :-)

  Fine Lilja! Vi var også en tur på Lilletorget og snakket litt.

   

  Nå hadde jeg tenkt å sole meg litt, og lese naturfag, men sola ble borte.. Sykt ustabilt vær her! Minni går rundt og kikker på fugler. Haha, dum katt om hun tror at hun kan fange store kråker.. Jeg skulle egentlig ha et par flere bilder, men det gikk ikke an å laste dem opp.. Jaja, kos dere i dag da! :-)

   

 • Slappe-av-dag  Av og til er det godt å bare ligge å gjøre ingenting. I dag har jeg en slappe-av-dag, foreløpig. I kveld skal jeg ut og spise med Andrea og noen flere folk for å feire bursdagen hennes, som var for nesten to måneder siden. Om tre timer. Det vil si at jeg må finne på noe å gjøre i tre timer. Eller så kan jeg bare sitte her og fortsette med deg jeg gjør, ingenting. 

  Okei, nå skal jeg lage middag, og så skal jeg ordne meg og rydde litt! Jeg liker å rydde når jeg er alene hjemme, da er det ingen som stresser rundt meg. Jeg liker egentlig å være alene av og til.

  Mamma har kameraet mitt, derfor ingen pro bilder fra i dag.. Om ei uke blir gullet et og et halvt år, og om ei uke er jeg faktisk i Horten! Gleder meg kjempemasse!

   

  Hva gjør du i helga?

 • Pollen har inntatt byen  Herlig å få av bunaden etter en lang dag! Innlegget skulle egentlig legges ut tidligere, men jeg hadde ikke tid, så jeg la til mer.

  Jeg lå og nøys som en gærning i førstetimen i går, da jeg og Amalie slappet av ute i sola.. I andretimen satte vi oss i kantina, fordi sola ble borte.. Men det snødde ikke! Jeg tror endelig våren har inntatt Mosjøen nå, og med våren kommer pollen. Og pollen er jeg allergisk mot. Og hvor ofte kommer jeg på den nesesprayen jeg skal ta? Vi var også ute i en mattetime, og var da i parken og lekte. Førsteklassing :-D  Snart andreklassing..

  Jeg innså i dag at jeg ikke kjenner noen i Mosjøen lenger. De fleste jeg kjenner går på ungdomsskolen eller videregående, og de går ikke i tog, unntatt russen. Av russen er det forsåvidt nesten bare musikkfolk jeg kjenner. Generelt, jeg kjenner ikke andre enn de som går på musikklinja. Jeg har forresten snart gått ett år på videregående, og hver gang jeg går inn på allmenbygget ser jeg noen jeg ikke har sett før.. Av og til virker musikklinja som en isolert boble. Hvis dere lurte, jeg har ikke spist is i dag, bare et stykke iskake. Det teller egentlig ikke. Det jeg har gjort i dag er å se på de to togene, vært hos bestemor, spist, slappet av i bunad, spilt på konsert, trukket lodd, og helt til slutt; Tatt av meg bunaden! Bunad er fint, men min bunad med ca 20 lag ull er ganske tungt å gå med en hel dag.. Hettegenser og joggebukse ♥

  Jeg har Sundfjordbunad om noen lurte :-)

  Henrik og Mads i barnetoget tiiidlig på dagen..

  Kulinger! (De som går ved siden og bak traktoren er ikke musikkruss)

  Musikkrussen lager stemning, som vanlig!

   

  Just chillin'  :-)

  Måtte bare legge til et bilde av kaken jeg lagde til klassen! Det er 17.mai/bursdagskake. Gulrotkake er så godt!

   

  Nå er jeg kjempetrøtt, så jeg skal få i meg litt mat og legge meg! Snakkes i Morgen :-)

 • Minni Pusi Agatha Ostekake  Jeg hadde veldig mye tid til overs i dag, etter at jeg hadde svart på det jeg kunne svare på, og prøvd på resten.. Derfor åpnet jeg picasa, uten aning om hva jeg egentlig hadde tenkt. Kom over masse bilder av Minni og satte sammen en kollasj med de beste bildene. Minni blir snart fem år! Av de kattene vi har hatt, tror jeg nesten hun er eldst snart! Jeg kan ikke forestille meg livet uten henne, selv om jeg noen ganger tar henne forgitt.. Hun bruker veldig mye tid på i sitte på verandaen og se inn, siden hun bor ute.. Hun er så søt! 

  ♥ Minni Pusi Agatha Ostekake ♥

   

  Vi bruker forresten aldri alle navnene, for det meste bare Minni.. 

 • If You're Happy And You Know It, Clap Your Hands  Vi kom ikke opp i skriftlig eksamen, siste tentamen unnagjort, snart langhelg osv! 


  Muligheten for å komme opp i eksamen i førsteklassen er ganske liten, jeg jeg er veldig glad for at vi ikke kom opp! 1A fikk engelsk, mens 1B og min klasse ikke har skriftlig eksamen i dag. Vi har i tillegg fått byttet flybilletter, så jeg og pappa drar til Heggedal allerede neste tordag, men likevel innom Stavanger. Herregud, det har vært mye styr med bryllupet og billetter! Jeg gleder meg veldig mye til bryllupet nå, og nå kan jeg slippe å tenke så mye på det.. 

  Snart skal jeg lage kake til i morgen, selv om jeg egentlig har fryktelig lyst til å bare slappe av nå.. Jeg får ikke til å slappe av hjemme! Det er alt for mye å tenke på. 

   

 • Svar #3  Din største frykt? Haha, det er faktisk noe jeg aldri tenker på! Akkurat nå er det kanskje å ikke rekke bryllupet til søsteren min, eller gjøre noe feil den dagen, som brudepike eller sanger.. 

  Har du én person i verden du kan fortelle alt til, og stoler 100 % på? Ja ♥

  Kan du lage en video snart ? :) Sannsynligvis ikke.. Hvis dere vil ha videoblogg får dere finne en annen blogg..

  Er det bedre å putte nesen i andre sine saker enn å putte andre sine saker i nesen? Man burde ihvertfall ikke putte andre sine saker i nesen..

  Hvem er den siste meldingen på telefonen din fra? Birgitte :-)

  Du vinner en ferie i 4 uker på en valgfri plass.. hvor vil du reise? og hvis du kunne reist sammen med en person, hvem ville det vært? Så mange plasser jeg vil dra! Det hadde vært en reise rundt jorden, med en spesiell person. Jeg vet ikke hvem enda, men det haster sikkert ikke.

  Hvem er dine beste venner? Mine beste venner er de som betyr mest for meg ♥

  Hvor ofte pleier du å ommøblere på rommet? Av og til, bare.. Bruker ikke å ommøblere kjempemye da, men jeg blir aldri fornøyd!

  Har du et forbilde, hvem? Søstrene mine :-)

  Hvem er best: Saybia eller Alexander Rybak? Det er Saybia. 

   

  Hvordan stemmes en cello? 

   

   

  Man skrur på stemmeskruene til man får rett tone :-)

   

  Hva er viktigst; personligheten eller utseendet på mannen? Ville ikke vært sammen med en dødskjekk drittsekk, så personligheten har jo mest å si. Men selvfølgelig har jo utseendet noe å si også.

  Hvor gammel vil du være før at du får barn? Mellom 25 og 30 år.

  Hvor skal du bo når du blir stor? Jeg vil ikke bo i Nordland, ikke i en storby, ikke i utlandet. Jeg har lyst til å bo i et lyst hus på Sørlandet!

  Hvordan er din klesstil? På vinteren, elendig. På sommeren, litt bedre. Har ikke egentlig noen spesiell stil.. 

  Tror du avstandforhold kan funke? og hvor langt unna (max) kan kjæresten din bo? Det kommer jo an på begge personene. Det kan vel gå helt fint. 

  Hvilken dialekt snakker du? Er du fornøyd med den? Jeg snakker en blanding av "Heggedalsk" og vefsning.. Jeg er mer fornøyd med den nå enn jeg var før, og det er jo litt kult at jeg ikke snakker vefsning selv om jeg alltid har bodd her.

  Har du planer om å gifte deg en dag? Sannsynligvis.

  Er du god i matte? Jeg har P-matte, men det går ganske greit.

  Har du noen kjendiser i familien? isåfall hvem? Ikke som jeg vet..

  Er du A- eller B-menneske? Ikke noe A-menneske ihvertfall.. Våkner bare tidlig når jeg vil sove lenge..

  Tror du på at det finnes en kraft i steiner? Det finnes jo kjernekraft, men jeg vet ikke hvordan man får utvunnet energien..

  Foretrekker du å sove med lyset av eller på? Det må være mørkt for at jeg skal få sove.. Med mindre jeg er veldig trøtt!

  Hva syns du om spørsmålene? : )

  Kjempemange bra spørsmål! :-D

   

  Haha, da var denne spørsmålsrunden avsluttet, og nå blir det nok en stund til neste gang. Men bare spør om det er noe dere lurer på, så kan jeg svare ellers. Dere er herlige! ♥

   

 • Soon  Nå er det en halvtime igjen av skoledagen.
  Resten av spørsmålsrunden kommer i dag!
  Snart kan jeg dra hjem og slappe av.

  Jeg vil hjem.

   

 • Svar #2  Hvilen PC har du? HP probook 6460b, skolepc..

  Hvilken skostørrelse har du? 39

  Er du god på skolen? Ganske.

  Anser du deg som en av de kule, eller er du bare nøytral? Mange ser nok på meg som veldig stille og sånt, men jeg er ikke sånn bestandig. Jeg er veldig forskjellig etter hvem jeg er sammen med. Og jeg gidder ikke å prøve å henge skikkelig godt med i en samtale om noe jeg ikke bryr meg om.. Skjønner?

  Sap? Kjeder meg bittelitt. Skal snart jobbe litt med matte, kjempeartig!

  Hvilken mobil har du? Har du smarttelefon?   Nokia E72 ♥ Den er to år gammel, og jeg har nettopp fått den. Jeg elsker den, og håper den varer like lenge som mine andre to telefoner, som fremdeles kan brukes etter noen år!

  Keen på noen? Kanskje, kanskje ikke :-)

  Er skolen viktig for deg? Jepp!

  Bruker du mye tid på utseendet ditt?
  Nei, som regel ikke.. Gidder så og si aldri å fikse håret ordentlig, og jeg bruker ikke veldig mye sminke.

  Facebook eller Blogg.no?
  Hm.. Godt spørsmål! Altså, begge har jo sine positive og negative sider. Blogg.no har jo hatt sykt mye problemer i det siste, men facebook tar alt for mye av tida mi. Argh, vanskelig.. Tror det blir facebook..

  Beste guttevenn i klassen?
  Lars

  Kan du bake en kake til meg? (HC) Ja, det kan jeg sikkert :-)

  Er du fornøyd med livet? JA :-))) Om man ser bort fra alle prøvene som er på denne tida av året..

  Tror du det finnes én mann der ute i verden som er ment for deg? Kanskje det, men jeg aner ikke hvem det er..

  Hvor mange år eldre eller yngre bør kjæresten være? Er ikke nøye, men helst ikke yngre. Ikke nå ihvertfall. 

  Hvordan ser drømmemannen ut? Han er jo selvfølgelig perfekt. Sier seg jo selv.. Jeg kan faktisk ikke beskrive det.

  Drikker du, eller har du drukket alkohol? Ja.

  Pleier du å være på fester? Ikke så ofte, men av og til :-)

  Pleier du å tenne stearinlys, eller er du redd for å tenne på huset elns? Jeg gidder ikke å tenne lys, de syns uansett ikke nå.

  Har du vært i utlandet, hvor, hvordan var det? Sverige, Danmark og såvidt i Tyskland. Jeg er veldig lite i utlandet, og om jeg er det er det som regel i Sverige. Da er det mest shopping..

  Beste film? 
  The phantom of the opera, Confessions of a shopoholic

  Har du mange bilder på veggen?
  Har ikke så mange på veggen på rommet mitt ihvertfall, men det er veldig mange på klesskapet mitt.. Nesten 100 tror jeg.

  Har du noen gang sett deg selv i speilet, og sagt: jeg er skallet? Nei, heldigvis :-)

  Har du noen gang fått en gave du ble uendelig glad for? Ja, flere. 

  Enten eller: Kutte av alle tærne eller spy hver 4. time resten av livet? Alle som kjenner meg litt vet at å være kvalm er det verste jeg vet, så om det siste involverer kvalme er det utelukket. Det første høres også veldig ekkelt ut.. Æsj, det spørsmålet er bare ekkelt :-(

  Regn eller vind? Regn! Vind er bare irriterende uansett hvilket vær det er..

  Hvilken dato har du bursdag? 20. August :-)

  Når våkner du om morgenen, liker du den rytmen? Hater å våkne når jeg skal på skolen, ihvertfall på vinteren.. Jeg våkner sånn at jeg egentlig ikke har tid til det jeg skal, men rekker alltid å bli ferdig og til og med rekke skolen. I helgene våkner jeg som regel tidlig.. Ganske irriterende..

  Hvilken øyefarge har du, er du fornøyd med den? Jeg har blå øyne, og jeg er veldig fornøyd med det :-)

   

   

  Resten av svarene kommer i morgen :-)

 • Mosjøen - byen med alle årstidene  Heia! :-)

  I går våknet jeg til sol, og tok derfor på meg en shorts. Jeg lå på verandaen og solet meg, og det var varmt. JEG sa at det var varmt, og jeg fryser nesten alltid. Litt senere snødde det. Mamma spurte om jeg hadde sett ut av vinduet da jeg kledde på meg, for hun og pappa hadde vært i byen, og der snødde det. Det er 2 km unna, det burde ikke være så stor forskjell. Det begynte faktisk å snø her og etterhvert, men jeg tror ikke det var like mye som i byen. Elsker været i mosjøen altså! 

  Jeg drømte i natt at jeg ikke hadde blogget en dag, så jeg skulle gjøre det. Vet dere hvorfor? Det var noe med et mord, tror jeg, og en etterforskning. Det var også noe med en mobil, og masse greier. Pcen min var full av smurfedrops, og så våknet jeg. Random, ja?

  Dette er et bilde fra den tida det var sol. Det var forresten på fredag.

   

  Nå blir det snaart mattejobbing. Jeg gruer meg. 

   

 • Ting som irriterer meg  Stress 
  Jeg klarer ikke å gjøre noe når det blir mye stress. Jeg kan godt ha dårlig tid, men om folk rundt meg begynner å stresse av den grunnen blir jeg sur. Dette gjelder også skolearbeid. Når jeg skal gjøre masse på en gang, får jeg ikke gjort noe likevel. Jeg blir sittende med en oppgave og tenker på de andre, så ingenting blir egentlig ferdig.

   

  Blogg.no 
  Det er kanskje ingen hemmelighet at jeg ikke liker blogg.no, men det er så mye styr med å flytte hele bloggen til en annen bloggerplatform. Grunnen til at jeg ikke liker blogg.no er fordi de har så mye problemer for tida, het siden de oppgraderte blogsoft har det vært vanskelig å logge seg inn, å skrive innlegg, laste opp bilder og å lese andre sine blogger. Det var faktisk derfor jeg bestemte meg for å skrive dette innlegget.

   

  Søvnløshet 
  Jeg er VELDIG avhengig av å få nok søvn, eller ihvertfall å sove lenge nok i helgene. Akkurat nå merker jeg det spesielt, jeg får ikke nok søvn, har ikke tid til å ta igjen søvn før helga, og blir derfor ganske gretten til tider.

   

  Hverdagsmorgener 
  Dette er noe som aldri forandrer seg. Seriøst, jeg har hatt problemer med å stå opp siden førsteklassen på barneskolen. Problemene ligger i at jeg ikke vil stå opp, har ikke viljestyrke til det, og at jeg aldri er helt våken, og frokost. Jeg spiser helst ikke frokost, men hver dag prøver jeg å få i meg litt mat før skolen. Jeg hater hele greia med at jeg ikke klarer å stå opp, ikke klarer å spise, finner ikke klær, og har dårlig tid. Selvfølgelig glemmer jeg alltid noe også.

   

  Skrivefeil 
  Dette gjelder spesielt folk som aldri lærer å skrive et ord rett, til tross for at de blir rettet på HVER gang de skriver det. Jeg snakker også om noen av bloggene jeg leser, med såå mye orddelingsfeil og dårlig setningsoppbygging. «I dag var jeg på kjøpe senteret med vennene mine, det var sååå kos haha <3». Spesielt en blogger som setter «haha, hehe, hihih osv» etter nesten hver setning, uten noe komma, i tillegg til alt for mange hjerter og smilefjes.. Sorry, hater det.

   

  Folk 
  Folk som sitter og knekker på skuldre, fingre osv, tygger på drops, slafse/smatter, nynner på sanger, synger andrestemmer når jeg vil høre på sangen, osvosv. Generelt folk som gjør irriterende ting irriterer meg grundig. Når du sitter i et klasserom under en prøve, og så sitter det folk rundt deg og tygger på drops f.eks, Sånne hverdagsting som jeg faktisk ikke kan gjøre noe med. Jeg gjør sikkert noe av dette selv, men det er sykt irriterende når andre gjør det.

   

  Krysset ved elkjøp 
  Alle bare kjører ut i veien som gærninger der, så man må bremse, selv om de har vikeplikt. Som regel er det når jeg skal hjem fra et eller annet, og da er jeg litt mer irritabel. Generelt folk som tar sjanser HELE tida når de kjører, det irriterer meg. Spesielt når det går utover freden jeg har når jeg sitter og slapper av når jeg blir kjørt. Seriøst, ikke prøv å snakk med meg om jeg ikke selv tar intiativ når jeg sitter i en bil. Jeg liker å slappe av og bare se på naturen (industriområdet) og ikke tenke på noenting.

   

  Hilse på folk 
  Akkurat det er ikke så irriterende akkurat, det er mer stemmen min. Når folk sier hei til meg, eller jeg møter noen jeg skal hilse på plutselig, mister jeg stemmen. Det blir et grynt eller et pip, ikke så ofte Hei. Samme med opprop, når jeg ikke har snakket på ei stund.

  Jeg syns dette bidet passer veldig, for det er ingen som faktisk bruker å se meg irritert :-))))

   

  Kjenner du deg igjen i noe av dette?

 • Idyll  Herlig med sommervær nå! 10 grader ute faktisk. 

  Sol :-)))

  Fotogen pusekatt.

  Til deg ♥

   

  God helg, kjære lesere! Endelig kan jeg sove så lenge jeg vil, selv om jeg sikkert våkner tidlig, siden det er helg. Jeg aner ikke hva jeg skal finne på i helga, men jeg burde vel forberede meg på mattetentamen på tirsdag. Som dere ser har det vært veldig fint vær i dag, og vi har hatt mye fri. Derfor kjøpte vi is! Jeg tror det er den første isen jeg har spist i år, og jeg er faktisk ikke spesielt glad i is. Noen is er veldig gode, men dropp for mye sjokolade. Er heller ikke så glad i fløteis, og spesielt ikke nøtter på isen. Æsj.. 

  Faktisk har jeg brukt flere timer til å komme på noe å skrive her. Vi var ferdig på skolen rundt halv ett, og jeg dro hjem en time senere. Resten av dagen har jeg da brukt til å være ute i sola, og til å skrive dette innlegget. Nå har selvfølgelig sola gått ned her, siden Øyfjellet er så sykt stort, så vi håper på sol i morgen også! Hva skal dere i helga?

 • Torsdag tiende mai totusen og tolv  Nå har jeg en midlertidig header, som egentlig ikke passer, men jeg skal lage ny om et par uker.
   

  Haha, samtalene som går på leksehjelpa er så syke, og det er alltid noe nytt! Har ikke tenkt å si hva folk diskuterte i dag, men det er artig å høre på uansett. Det kan ikke gjengis bra, de må oppleves.. Alltid bra stemning der, i tillegg til gratis mat! Jeg kjenner for mange hybelfolk.. I dag sang jeg og Amalie på en tentamen, og det gikk ganske bra. Jeg var litt nervøs, for den går egentlig ganske lyst, og det er ikke min type sang.. Men det er jo greit å synge på noen andre sin tentamen, så jeg vet litt hva som skjer når jeg har tentamen neste år! 

  Ellers har jeg to påskeegg igjen, og jeg har ikke lyst på dem. Det var jo snilt av Elisabeth å kjøpe ei pakke til meg for 10kr, men det er faktisk ikke så godt. Lager heller noen cupcakes og spiser. Jeg har ikke bakt siden forrige tirsdag! 

  Sitter og kjeder meg, og så er det kamera på pcen. 


  Omg, to bilder i ett innlegg! Sjekk Ole Brumm-lyset i bakgrunnen!

 • Svar #1  Hva spiste du sist?Kakeee

  Hvem var den siste du klemte? Amalie :-)

  Hva er det beste med mosjøen? Musikklinja, definitivt!

  Hva er det verste med mosjøen? Været, folk, alt for få butikker.

  Hvis du bare kunne høre på et album resten av året, hvilket? Det er egentlig ikke nøye, for uansett hva jeg hadde valgt, hadde jeg gått lei etter ei stund.. Det går rett og slett ikke an!

  Er naturfagrapporten levert? Ja, nå kan du slappe av.

  Favorittfrukt? Fruktsalat.

  Liker du sport? Hvilke(n)? Nei, det gjør jeg ikke. 

  Hva var det siste du bakte?

   Sjokoladecupcakes og sjokoladekake med marshmallowsfondant.

  Hva er de tre beste tingene du liker å gjøre? Være sammen med musikkfolk, spille/synge, bake. Bare tre ting var faktisk ganske vanskelig!

  Har du noen idéer til videobloggen vår?(Tredeessblogg) Dere kan intervjue folk, filme en vanlig dag, spørsmålsrunde, eller noe annet.. Dere har bedre fantasi enn meg når det kommer til videoblogg!

  Synger du i dusjen, hvilke sanger? Ja, av og til. Det er veldig mye forskjellig, som regel det jeg har hørt på samme dagen.

  Hvordan føles det å tape i fotball mot sjetteklassinger? Det gjør meg faktisk ikke noenting.. Bare en av de to hadde sikkert spilt mer fotball enn oss fire tilsammen! Men jeg fikk gangsperre dagen etter da..

  Alexander Rybak er veldig kjekk, ikke sant? Ikke helt min type nei.. Men han er jo sjarmerende :-)

  Trener du? Jeg sykler faktisk 4 km hver dag! Når det er fint vær da.. Altså, jeg sykler til skolen.

  Spiser du godteri hver dag eller bare på lørdag? Spiser egentlig når jeg vil, men det er faktisk ikke så ofte.

  Hvor ofte baker du? DU BAKER MYE! Ja, ganske mye.. Ikke så mye akkurat nå, fordi jeg har mye å gjøre, og det blir kanskje litt for mye å spise også.

  Hører du mye på musikk? isåfall hvilken? Ja, det er veldig variert! Nå går det mye i Muse, litt Saybia, ja, mye forskjellig.

  Har du blomster i huset? Isåfall.. har du vannet dem ?! Ja, jeg har en kaktus. Jeg hadde en før, men den døde.. Jeg skal også få en aloe vera-plante snart! 

  Hvor lenge har du bakt kaker? 

  Alltid! Jeg begynte å bli interessert i det etter jul en gang..

  Sitter du på en stol eller i en sofa nå? Akkurat nå sitter jeg i sofaen.

  Pleier du å gå på ski? Etter å svart på de andre sportsspørsmålene føler jeg meg litt lat.. Men jeg går faktisk litt på ski på vinteren!

  Har du noen sykdommer? Nei, men jeg har noen allergier.

  Noen form for skrekk? Høydeskrekk, vannskrekk etc. Ja, jeg har faktisk litt vannskrekk.. Men ikke sånn at det er noe problem.

  En ting du liker med deg selv, og en ting du misliker? Jeg liker øyenfargen, jeg liker ikke at jeg kaster bort alt for mye tid på pcen..

  En ting om meg (Hølm) som du liker og en ting du misliker? Jeg liker smilet, jeg liker ikke at du skriver bokmål på meldinger, haha :-)

  Bruker du briller/linser? Nope.

  Du bor på en gård, hvilke dyr har du på gården? Ja, vi har kuer. Også Minni da.

  Syns om meg? (Heather) Du er kjempekul og har veldig bra stil. Jeg kjenner deg ikke egentlig så godt, men du er snill, og det er bra at du begynte å spille igjen!

  Har du søsken,hvor mange? Fire storesøste ♥

  Hvilken skole går du på? Musæækleinjoo ♥

  Hvor lenge har du holdt på med cello?


   Ti år til høsten :-)

  Hvordan ville drømmehuset ditt sett ut? Ikke for mye møbler, ganske stort hus. Det skal ha et stort kjøkken (med "øy" og stort kjøleskap), et spillerom med flygel (selv om jeg ikke kan spille), et walkincloset og det skal ha lyse farger. Vintagepreg, tror jeg.

  Hvilken farge er finest? Lilla

  Er den naturlige hårfargen din slik som håret er nå? du har fint hår! :) Det er ikke naturlig farge, nei.. Jeg syns selv at det er alt for mørkt, men det blir nok litt bleket til sommeren. Takk! 

  Er du fornøyd med utseendet ditt? hvis det er noe dere er misfornøyd med, hva ville dere endret på? Jeg er forsåvidt fornøyd, men selvfølgelig har jeg ting jeg ville endret.. 

  Pleier du å shoppe mye? Nei, jeg sparer penger! Men i sommer blir det nok endel shopping ja!

  Har du kjæreste? hvis ikke, har du noen i kikkerten? Jeg er singel :-)

   

  Flere svar kommer senere i uka, kanskje ikke før på fredag :-)

 • Sandnessjøen  Heldigvis hadde bildene blitt lagret, ellers hadde dette innlegget aldri blitt postet.

  Maria ♥

  Kakemos.

  Personlig assistent :-)))

  Personlig assistent II

  Musikklære :-)

  Vi spilte med juniorne også, siden det ikke var noen på cello der.

  Skjer?

  Se, jeg øver! 

  Helga startet med stress, pakking og litt mer stress før jeg dro til Sandnessjøen. Da vi kom dit var det bare å pakke opp instrumentene og begynne å spille. Jeg har spilt på hel cello hele helga, det var så herlig! Cello har fire størrelser, kvart, halv, trekvart og hel, og den jeg egentlig spiller på er trekvart.. Den er for liten, så jeg treffer ikke tonene, og jeg får veldig vondt i nakken av å spille lenge. 

  Resten av helga har vel egentlig gått med til spilling. Selvfølgelig har vi ikke spilt hele dagen, noen pauser har det jo vært, men det har vært øving hele dagen. På lørdagskvelden hadde vi noen leker for de små. Det var veldig mange juniorer på seminaret, og de syns det var kjempeartig. Husker da vi var de små, alle fordelene.. Jeg ble faktisk ikke kjent med så mange nye, siden jeg kjente de fleste som var på min alder fra før, men det har vært ei kjempekoselig helg likevel! 

   

  Del 1 av spørsmålsrunden kommer også i kveld, forhåpentligvis!

 • klikk  Okei, det forrige innlegget inneholdt masse bilder og masse tekst, men bare en liten den av det hadde blitt lagret og lagt ut.. Snart blir det permanent streik fra blogg.no om de ikke fikser de problemene sine. Og internett her gjør det ikke akkurat bedre. Uansett om jeg er på skolen eller hjemme er det ingenting om funker.  

  Kanskje jeg blogger innlegget på nytt i morgen, det jeg skrev istad. Om jeg gidder.. 

   

  Snakkes kanskje.

 • Kjempetrøtt blogger blogger om helga  Gjett hva jeg gjør nå! Jeg holder faktisk på og svarer på spørsmålsrunden. Dere kan fortsatt svare, fram til jeg poster del 1. Jeg tror det blir to deler, siden de få som har spurt har sendt så sinnsykt mange spørsmål! Så det kommer nok i løpet av uka.

  I dag har jeg følt meg som et usynig spøkelse. Jeg har bare gått rundt og prøvd å få med meg ting

 • Spøøøøør  Må bare minne om spørsmålsrunden HER.  

  I dag hadde vi tentamen i nynorsk, gikk så som så.. Den følelsen når du sitter i et rom med masse folk rundt deg, uten å kunne snakke med dem. Alle telefonene lå på et bord, og kan ikke brukes. Vi har pc uten internett, og i tillegg må vi skrive ferdig før vi kan gå. Det er så kjip følelse! 

  Men nå er uka over, og det er helg! Snart drar jeg til Sandnessjøen på seminar. Nå må jeg pakke, senere skal jeg møte Maria igjen! 

  Random bilde av meg.

   

  Hva skal du i helga?

 • Alle fugler små  Fuglene kan nok bare flytte sørover om de i det hele tatt våget å ta seg turen til Mosjøen. Våknnet noen ganger i natt av at det blåste, og utover dagen begynte det å snø. Det har faktisk snødd nesten hele dagen, og bakken begynner å bli hvit. Her blir det nok ikke sommer før jeg drar til Oslo! Forresten gjettet jeg rett i morges, det var ufattelig godt å sove da, i motsetning til når jeg kan sove. 

  Dagen i dag gikk egentlig som forventet, og vi var ferdig tidlig på orkesteret. Det er også kjempekoselig å ha Elisabeth hjemme nå, selv om jeg drar bort i helga.. Nå skal jeg spise litt mer kake :-)))

   

  Siden det ikke er så fint vær ute, skal dere heller få se bilde fra den dagen det faktisk var fint vær i Mosjøen. 

   

  Jeg er så lei av å aldri kunne blogge når jeg vil, siden blogg.no er så syykt ustabil for tida. Derfor vurderer jeg å ha en liten bloggpause, til blogg.no blir litt mer stabil. Sannsynligvis blir spørsmålsrunden utsatt også. Jeg skal prøve å blogge, for jeg har veldig stor blogglyst nå, men om jeg ikke blogger er det mest sannsylig fordi det ikke går.. 

   

 • Unintended  ♥ Ny favorittsang 

  Unintended av Muse


 • 1. mai  I dag var det tog i byen, siden det er arbeidernes dag. Toget var egentlig kjempekort, og omtrent 90% av toget besto av folk som vil bevare Olderskog. Jeg har ikke tenkt å si så mye om Olderskog, bare at jeg syns de overdriver litt. Det var ihvertfall godt å komme seg ut av huset, og syklet seg en tur. Jeg skjønner ikke hvordan jeg har klart meg gjennom vinteren, når jeg bare har vært inne hele dagen!

  Nå skulle jeg egentlig legge ut et bilde av toget, men det gikk ikke. Kan man forvente det av blogg.no egentlig? 

  Dette er kaken jeg har lagd i går og i dag. Det er fordi Elisabeth kommer hjem i morgen, og denne kaken er den beste som fins! Okei, en av de beste som fins. Uansett, hva syns du? :-)

   

  Dette er en link til spørsmålsrunden.

 • Spørsmålsrunde!  Jeg tror jeg klikker på blogg.no snart! Jeg hadde så lyst til å blogge i går, og skrev ferdig et innlegg. Det ble aldri publisert fordi blogsoft har problemer hele tida. Så gårdagen brukte jeg til å slappe av, gjøre litt lekser og sånt. Bakte faktisk ei kake, men den er ikke ferdig enda.

  Nok klaging nå, nå skal jeg ha spørsmålsrunde! Bare spør om hva dere vil, så skal jeg prøve å svare på det meste. Dere kan vel egentlig spørre fram til jeg skal svare, i helga eller på mandag. Kommer tilbake med det senere! 

   

  Så bare spør i vei! ♥

 • Les mer i arkivet September 2014 August 2014 Juli 2014
  hits