Maria Øyen -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Forever alone på ØyaPizza, jordbær og sjokolade, og Bris ♥

Har ikke gjort så mye i dag, men i morgen skal jeg rydde huset! Gleder meg skikkelig mye! Haha, jeg har ikke orket å rydde noe etter jobb, så det ser ikke ut her nå.. Håper på litt sol i morgen også, så jeg får solet meg litt, siden det blir 18-årsgrense på solarium i morgen.. Skal skrive et innlegg i morgen om hva jeg syns om det. 

Nå skal jeg fortsette å spise og se på tv, håper det kommer noe bra på tv snart! Hva gjør du i kveld? :-)

 • Veps på Øya  Det har nå ankommet veps til huset, på badet. Det betyr at det er avstengt område inntil videre.. Kan vel nevne at jeg ikke akkurat er insektenes beste venn. Spesielt veps. Jeg ble stukket av en veps da jeg var liten på låret, og for et par år siden tråkket jeg på en veps. Det er ikke mi feil at de ligger strødd rundt på gulvet, var jo ikke med vilje! Det var vondt. Har også tråkket på ei humle, de brenner ikke, men stikker. Også la jeg til ei bie til lista samme sommer som humla. Den havnet i crocsene mine på vei ned til stranda. Koselig små dyr! 

  Nå burde jeg vel finne Max Smekker og ta meg av det lille insektet.. 

  Dette stikket fikk jeg i fjor sommer, aner ikke hva det var, men det var ikke godt! 

   

  Insektene elsker meg, kan ikke noe for det ♥

 • Snart halvveis  Holder på å sovne her jeg ligger.. Seriøst, det er ikke meningen at jeg skal stå opp så tidlig, for jeg er kjempetrøtt på ettermiddagen og får ikke sove på kvelden. B-menneske ++

  I dag luket vi faktisk flere plasser. Vi gjorde oss ferdig på rådhuset, hvor vi har holdt på i over to dager! Jeg har aldri tenkt over hvor mye busker og trær som er i byen! Når jeg er ferdig med å jobbe, neste fredag, kommer jeg sikkert til å se plasser som burde ordnes resten av sommeren. Det er ihvertfall det jeg tenker på på kvelden, når jeg ikke får sove.. En stor løvetannklynge som jeg ikke får til å luke. Sært! Noen mistolket også dialekten min og spurte om jeg opprinnelig var fra Brønnøy-området. Første gang det har skjedd! Hører virkelig ikke folk at det er østlandsk?

  Har ikke noen bilder fra nå, så jeg tar heller noen fra en tur for noen uker siden.

  Nå skal jeg spise litt mer kake, og så skal jeg legge meg. God natt!

 • Sliten  Hei!

  Haha, jeg våknet for ikke så lenge siden, hadde sovet en time og var skikkelig desorientert! Skjønner ikke hvorfor jeg ikke får sove på kvelden når jeg har stått opp tidlig og er veldig trøtt.. Skikkelig tungt å stå opp i morges ihvertfall! 

  Vi var rundt rådhuset hele dagen, masse å gjøre der, så vi skal tilbake og gjøre det ferdig i morgen. Oppgavene til nå har vært ganske ensformig, luking både i går og i dag. Men været er kjempebra, så jeg skal vel ikke klage! Har jo valgt å jobbe der selv. Jeg liker å gå rundt og bare luke og sånt, og tenke på alt mulig. Jeg liker natur. Det er også skikkelig behagelige arbeidsklær, om noen lurte. Herlig å stå opp uten å tenke på hva jeg skal ha på meg!  Her luker jeg løvetann. Det var masse grønt overalt.

  To av de jeg jobber med hadde bakt kake, for lederen våres hadde bursdag forrige tirsdag. Dette er en del av byparken. De ytterste grønne buskene husker jeg ikke hva het, men de i midten er rosebusker. Det gule og oransje er vissent gress, og seigmennene er slitne arbeidere. Skulle visst forestille noe som skjedde i forrige uke, da de var masse i byparken og ordnet til Hanedagene. Veldig kreativt! 

   

  Nå skal jeg snart lage ferdig pizzaen og slappe av :-) 

 • Dag 1  I dag var første dagen på jobb. Det var overraskende lett å stå opp, halv seks i morges, men det blir sikkert ikke like lett hver dag.. Jeg og to andre var de eneste nye i dag, og etter at vi hadde fått info og masse arbeidsklær, dro vi og de som hadde vært der ei stund for å luke og rydde på Halsøy. Det er kjempebra miljø der, og ikke for tunge arbeidsoppgaver. Skikkelig bra å få være ute, ha noe å gjøre hele dagen, og få betalt!

  Etter at jeg kom hjem har jeg brukt mesteparten av tida på kjøkkenet, til å lage middag og kake. Jeg hadde lyst på noe godt, så jeg lagde denne kaken. Den er kjempegod, og siden den egentlig er bare til meg, varer den sikkert en stund. 

  God kake!

 • Vaktkatt  Jeg blogger ganske mye om Minni nå, merker jeg, men det er vel fordi hun er min eneste venn nå i ferien..

  Her passer Minni på et tre. Hun lå og holdt rundt det ganske lenge før hun ble lei, og bestemte seg for å snike seg inn. 

  Eneste kjipe når jeg drar til Heggedal er at jeg ikke kan ta med meg kosebamsepusekatten min. Får vel finne noen andre å klemme på, som Emilie ♥ I sommer skal jeg lære Emilie masse nye ord, og hvordan hun skal ta vare på babyer :-)

 • Vandrer rundt alene  Nå er jeg virkelig lei av Mosjøen. Men jeg begynner å jobbe i morgen, gruer meg litt, men det går sikkert bra. Bare tre uker og en dag til jeg drar til Heggedal! Har ikke så mye å gjøre her, så jeg gikk litt rundt og tok bilder istad sammen med Minni.

  Grilling

  Tok et par bilder av Minni

  Jeg malte melkerommet for et år siden, og kuene begynner å miste grepet.. Trist

  Minni følger etter meg

  Søt katt

  Skjedde med sola?

  Søt

   

  Nå får jeg vel fortsette med... Nedtelling. Jeg vil til Heggedal nå!

 • Sool  Nå sniker skyggen seg oppover husene på Olderskog også.

   

  Noe jeg misliker med å bo akkurat her er at sola går ned så tidlig.. Jaja, jeg har sikkert fått nok sol i dag, tror kanskje jeg er blitt litt solbrent til og med! I dag er det altså skyfri himmel i Mosjøen, og det er heller ikke storm. Sånt får man litt sommerstemning av! Det er fortsatt 24 dager til jeg drar til Heggedal, men det nærmer seg! Jeg har jo ting å gjøre her før jeg kan da, så det går nok fort. Om fire uker er jeg forresten i Gøteborg sammen med Elisabeth! 

  Mens vi alle venter på at ferien skal begynne ordentlig kan man jo tusle rundt i byen og se på  bodene, folkene og nyte det fine været. Jeg var en tur i byen sammen med Lilja i dag, forhåpentligvis ikke siste gangen vi ses før vi begynner på skolen igjen! Savner klassen masse allerede :-(

  Dette er for mange timer siden, da skyggen la seg som et mørkt teppe over gården. 

   

  Er det sol hos deg?

 • Banansplitt  God kveld :-)

  I dag har jeg gjort absolutt ingenting. Noe jeg allerede er veldig lei av. Jeg vil bare at ferien skal begynne ordentlig nå, men det gjør den ikke før jeg kommer til Heggedal.. Vel, Toppen blir sikkert kjempebra, men Heggedal=ferie ♥ Her hjemme sitter jeg bare og hører på musikk og spiller, og det er kjedelig i lengden. Jeg skal virkelig lære å spille piano og øve masse cello de to neste ukene i tillegg til å jobbe. Været ser jo ikke så fryktelig lovende ut.. Jeg er ikke vant til å være så mye i Mosjøen når jeg har fri, så jeg aner ikke hva jeg skal finne på!

  Lyst på is? Istad spiste jeg banansplitt, selv om isen ikke var god. Jeg er veldig kresen når det gjelder is!

   

  Ha en fin kveld ♥

 • Denne ferien  2 uker jobb
  1 uke Toppenkurs
  4 uker på Heggedal
  1 uke hjemme

  Dette er min foreløpige plan over sommeren. Fire uker på Heggedal høres kanskje mye ut, men jeg skal til Sverige, Oslo og masse annet mens jeg er der, og vi skal passe Emilie så og si hele juli. Ahh, jeg gleder meg kjempemasse til ferien virkelig begynner, om et par uker. Kan ikke si at jeg direkte gleder meg til å stå opp tidlig for å jobbe i to uker, men jeg får jobberfaring og penger, og det blir forhåpentligvis artig :-)

  Det passer veldig bra med jobb de to første ukene, for da vet jeg at jeg har ferie resten av sommeren! Og jeg slipper å dra til Heggedal for bare to uker, og jeg slipper å gå rundt her uten noe å finne på.. Toppenkurset gleder jeg meg masse til, både til å møte mine gamle venner, og bli kjent med nye folk! I fjor var jeg vel 6-7 uker på Heggedal, og det går alt for fort.. Det er egentlig ganske herlig å være på en plass der det ikke er internett og jeg ikke kjenner noen. Også så nært alt! Det beste med ferie er at jeg kan dra på shopping med Elisabeth. Vi har egentlig veldig forskjellig stil, men hun finner alltid klær som jeg liker! Også har jeg tenkt meg til Oslo en tur. Heggedal er en halvtime utenfor Oslo, likevel er vi nesten aldri der.. Ser ut til å bli en kjempebra sommer! Om det blir fint vær da.

  Her er et par bilder fra i fjor, savn ♥

   

  I fjor krabbet jeg rundt i hagen på Heggedal for å lære Emilie å krabbe, i år må jeg sikkert løpe etter henne :-)

  Jeg liker geiter, jeg skulle ønske vi hadde geiter hjemme

   

  Hva skal du i sommer? :-)

 • Sommerferie!!  Nåå er det sommerferie! Offisielt er ikke siste skoledag før på torsdag, men vi har så og si ikke gjort noe siden fredag. Førsteklassingene i nabobygget skal til Marsøra i morgen, og det er vitnemålutdeling for tredjeklassen. Og vi, 1MU har ferie nå. Det er så godt å ha fri resten av uka før jeg skal jobbe i to uker! 

  Hele denne dagen har gått til konsertforberedelser og grilling. Grillinga hadde vi i pausen etter ydprøver osv utenfor skolen før konserten. Mye som skal ordnes når det skal være konsert, men alt ordner seg til slutt! Vi fikk også inn endel penger, så det blir forhåpentligvis London-tur på oss i tillegg til Oslo-tur i andreklassen! Superklassen ♥

  Kaféeiere for en kveld! Artig, men slitsomt og stressende.. Plutselig var det ikke mer kaffe, og det tok lang tid å koke, kaffekøen ble lengre og lengre, og det var ikke mer saft osv. En artig smakebit på hvordan drømmeframtiden våres blir!

  Enda et blinkskudd av ModellLars ♥

   

  Kommer til å savne alle kjempemasse i sommer, både i klassen, og på resten av musikklinja.. Ser jo noen i sommer da, men tredjeklassen kommer virkelig til å bli savnet! 

 • Amalie og Marias hybelbakeri  Hei! 

  Kom nettopp hjem fra Amalie, vi har brukt ettermiddagen til å bake kaker, og se litt film. I morgen er det nemlig "Sommertoner fra 1MU", klassens avslutningskonsert!

  Det vi skal spille er for det meste det vi hadde på turnéen, og annet vi har holdt på med i år. Det koster 50 kroner for barn under 15 år, og 100 kroner for voksne. Tror det blir en veldig bra konsert, for vi har fått mye skryt fra lærerne på skolen og andre folk :-)

  Bildet fra en gang tidligere vi bakte, nam!

   

  Nå skal jeg kose meg med kald middag og kakao :-)

 • Jordbær og sjokolade   

  Dette er kjempegodt! 

  I går var jeg hjemme hele dagen, mens noen folk på skolen skulle ha Harry Potter-maraton. Misunner dem egentlig ikke så mye, siden jeg har hatt maraton før, og det er bedre å ikke se alle filmene på en gang. Det er 19 timer med film, og jeg tror jeg sovnet i løpet av de tre siste filmene da jeg og Andrea så dem i fjor.. Slitsomt! Så vi grillet her i går, og spiste jordbær og sjokolade. Jeg og storesøster spilte monopol, noe vi brukte å gjøre bestandig på Heggedal før.. Savner det! I sommer skal jeg bare være der i fire uker, og det er så mye jeg skal gjøre i løpet av de ukene, i tillegg til å slappe av.. Gleder meg ihvertfall masse til sommerferien nå! :-)

   

  Ha en fin søndag! ♥

   

 • Topp stemning   Hallo! 

  Av og til er det skikkelig slitsomt å skrive noe på bloggen.. Jaja, det var topp stemning i går, som Lars sa hele tida. Det blir kjemperart når tredjeklassingene drar, og det kommer nye førsteklassinger.. Andreklassen hadde lagd video til dem, kjempeartig. Nå skal jeg ut i sola! Det er ganske fint vær i dag, og jeg har vannmelon! 

   

  Hør på denne sangen, og kos dere masse i dag! :-)

 • Dagen vi har ventet lenge på  For det første, sjekk klassebloggen! Vi er med i Ungdommenes kritikerpris! Trykk her for å komme til innlegget. 

  Vi hadde bare en time i dag på skolen, og det var bare avslutning, med bildeframvisning og sånt. Neste uke har vi egentlig ikke noe å gjøre, likevel må vi på skolen fram til torsdag.. Torsdag er siste skoledag, og siste dagen med musikklinja 11/12! Det blir rart å få inn nye førsteklassinger, og selv bli andreklassing.. Jeg husker da vi gikk i tiende og var på åpen dag på skolen, det var bare et par elever jeg så den dagen som jeg husket da vi selv begynte. I kveld skal ihvertfall dette skoleåret feires! Blir sikkert kjempeartig! :-)

  #YOLO

   

  Hva skal du i kveld?

 • Sjokoladebanancupcakes  Det er jo ganske lenge siden jeg har blogget om mat, men det er kanskje bra, siden noen av leserne sier at de blir sultne og derfor ikke kan lese mer på bloggen..

  Jeg hadde ikke noe å gjøre istad, så jeg satte i gang med å lage cupcakes. 

  Jeg sto lenge på rommet mitt og så på alle muffinsformene mine, og tenkte "Hvilken skal jeg ta?" Da ble det en av hver. Jeg lagde også fire bittesmå, med de nye prikkete formene jeg kjøpte i Trondheim. Verdens søteste butikk, altså! Dette er egentlig banancupcakes, men jeg elsker sjokolade, og vi hadde ikke noe sjokolade i huset, så jeg måtte bruke kakao istede..

  Namnam! ♥

   

  Ser det godt ut?

   

 • Snart ferdig!  Åh, det er så godt å tenke på at vi snart er ferdig med førsteklassen! Ferdig med prøver, levert bøker, og vi kan bare slappe av nå :-)

  Det var skikkelig uvant å ha kort dag i dag. Torsdag er ni-timersdag med leksehjelp i et par timer etterpå. Bruker som regel ikke å dra hjem før halv seks, men i dag var vi ferdig to. Vi hadde siste prøve i dag, i AML, og karakterene settes i morgen. Skal ikke se på noen karakterer før etter helga, så jeg kan nyte helga max! I dag er jeg egentlig bare kjempetrøtt, blir det av å ikke ha noe å gjøre..

   

   

  Dere må forresten sjekke ut klassebloggen våres, om dere ikke har gjort det! Vi lagde den i mars(?), men har ikke begynt å blogge ordentlig før nå.. Bare det første ordentlige innlegget våres fikk oss på tredjeplass å topplista i Vefsn! Målet er selvfølgelig å komme på førsteplass da. I morgen kommer første "Ukens klassekamerat" der, lurer du på hvem det er? Det er hemmelig, inntil videre :-)

   

   

 • Gründere!  Dagens happening var gründercamp på skolen. Det var noen førsteklassinger fra de andre avdelingene på skolen, ellers var hele førsteklassen i sentrum med. 1MU var delt inn i fem grupper, to på første oppdaget, to på det andre, og én på den siste, den gruppa jeg var på. Oppdraget våres var å utvikle et produkt der aluminium var materialet. Vi endte opp med drivstoff. Aluminium og galium reagerer med vann, det blir dannet hydrogen som driver en brenselcelle. Brenselcelle med hydrogen brukes til drivstoff i biler, og det eneste som slippes ut er vanndamp. 

  Da finalistene skulle kåres var de første som ble ropt opp fra 1MU. Deretter ble finalister fra det neste oppdraget fra 1MU. Det var to finalister fra hvert oppdrag, og tre av disse skulle vinne. Ettersom vi var eneste gruppe fra 1MU på våres oppdrag var det litt press, sånn at vi kunne vinne i alle oppdragene! Juryen hadde visst hatt det vanskelig med å bestemme seg for hvem som skulle vinne, men vinnerne ble gruppe nummer 2, 3 og 4, alle fra 1MU! I tillegg scoret vi bra på quizene som var underveis! Skikkelig stolt av klassen og gruppa jeg var på ♥

  ( Bilde fra Amalie) Dette er den kreative delen av 1MU ♥ De andre er jo også veldig flinke, de som vant quizene vi hadde.Gruppa mi besto av de meg og Lilja, fremst til høyre, og Joakim, Morten og Kristoffer, bakerst til høyre. (Kristoffer syns nesten ikke..)

   

  Masse lykkeklemmer fra meg :-)

 • Mitt nye dyr  Snart vafler her i huset! Jeg tenkte på å spørre mamma om hun ville lage vafler, så jeg gikk ned på kjøkkenet, og hun holdt på å lage vafler ♥

  Jeg har forresten en litt vel irriterende flue her på rommet.. Pollen og fluer er det verste med denne årstida. Men fluene biter og stikker ihvertfall ikke, i motsetning til veps, bier, flått og humler. Ja, humler stikker faktisk. Jeg satt helt fredelig i bilen, på vei hjem fra ferie, da jeg skulle flytte litt på foten, og under foten min var det ei humle. Jaja, var ikke akkurat første gangen jeg har tråkket på et insekt, det finnes jo bier og veps også. Men like vondt uansett da. Jeg har vel max uflaks når det kommer til insekter! Heldigvis er jeg ikke allergisk da :-)

  Jeg vurderer å finne et navn til denne flua som tror den har flyttet inn på rommet mitt. Noen forslag?

   

  Nå skal jeg spise vafler! ♥

 • Foto - Sommer

   

  Hva syns du om bildene? Hvilket likte du best? ♥

 • cupcake  Yo.

   

  Jeg har savnet å legge ut bilder av mat! Vet det er kjempedårlig kvalitet, men jeg orket ikke å hente kameraet for å ta ett bilde. Jeg har også savnet å bake, siden eg ikke har gjort det på kjempelenge... Neste uke skal jeg og Amalie kanskje lage kake til hele musikklinja! Hva syns dere om det, musikkfolk?? Jea.

   

  Blogges!

 • Litt nytt  Som jeg kanskje har sagt, så fant jeg nesten ikke noe klær i Trondheim. Det eneste jeg kjøpte var en shorts, har vel nok shorts snart.. Men jeg fant noe ihvertfall, pluss litt jeg har kjøpt for ei stund siden. 

  Sjokoladehjerter og muffinsformer fra Traktøren.

  Forskjellig ting fra Ringve. Jeg kjøpte munnspill! Må lære å spille da..

  Alt fra Bodyshop, unntatt øyevippeserum til venstre, det er fra Loréal :-)

   

  Jeg gleder meg til sommerferien, da skal jeg shoppe masse KLÆR! Trenger jo egentlig ikke mer fra bodyshop på ei stund, og det er ofte der det går mest penger.. 

   

  Nå skal jeg fortsette å rydde, snakkes!

   

 • Sommeridyll  I dag har det vært kjempefint vær, og jeg har fått sovet lenge! Ah, det er så godt å slappe av! 

  I løpet av helga må jeg rydde og vaske tre rom, brenne og ordne massse bilder, i tillegg til at vi tydeligvis skal gå til Marsøra i morgen.. Skal ikke klage, jeg har godt av å røre på meg i helga også. Men det stresser meg litt siden lørdag er så og si over, og det da bare er igjen søndag. Også skal jeg skrive ferdig et innlegg på klassebloggen! Sjekk ut musikklenjo.blogg.no om noen dager, kanskje det er noe nytt der da. 

  Jaja, nok snakk om stressende ting, her er noen bilder fra i dag :-)

  Venter på at sola skal komme fram igjen, så jeg får litt farge.. Sola går ned kjempetidlig uansett da.

  Skiftet fort fra lang tights og Sømna-Tskjorta da jeg så hvordan været var.

  Kjøpte nye solbriller i Trondheim. Tror dere kommer til å se mye til dem om dette været fortsetter, liker dem kjempegodt!

  MinniPusi ♥ ♥ ♥

  Endelig har treet utenfor rommet mitt blitt helt grønt! 

   

  Ha en kjempebra kveld, søte lesere! ♥

 • Musikk i Torghatten  Da vi var på klassetur fant vi ut at vi skulle gå til Torghatten etter konserten i Brønnøysund. Det var ikke så mange som var med, men det var kjempekoselig. På turen så vi mye av Brønnøysund, og fikk gått litt etter å ha kjørt masse buss. Kjempefin utsikt også! Det er så fint på kysten, jeg skal flytte til kysten på Sørlandet når jeg blir stor. 

   

   Tor Alvin spilte blant annet Fairytale. Haha, legg merke til starten av refrenget, der Hans Christian spiller! 

   

  Kristine fikk oppfylt sitt største ønske, å spille i Torghatten! Kjempeflink ♥

   

  Hva syns dere om musikken?

 • BryllupOrkesterturKlasseturPrøverSommerOSV  Sorry, har aldri tid til å blogge.. Neida, har bare ikke hatt tid på et par uker, men i helga har jeg ikke noen planer, annet enn å gjøre alt jeg har utsatt alt for lenge. Deriblant blogging. Jeg skal skrive et eget innlegg om bryllupet når de får fotografbildene! Jeg har sett på dem, og det er såå mange fine bilder! Nydelig vær også.

  Uka før bryllupet, etter 17. mai var jeg borte hele dagen nesten hver dag, på skolen, baking og spilling. Så dro vi til Horten med fly, innom Stavanger, som er på en helt annen kant av landet. Alt for å få en billig flyreise, som ble forandret på 4-5 ganger før vi endelig kom oss av gårde. Da vi kom hjem fra bryllupet hadde jeg en ettermiddag fri, som jeg brukte til naturfag. Nå er vi endelig ferdig med naturfag og har bare kryssord fra det vi har hatt i år. 

  Noen timer etter at mamma kom hjem dro jeg til Trondheim med Unge strykere. Det er veldig slitsomt å ha med instrumenter på tog, ihvertfall cello. Og som vanlig hadde jeg pakket alt for mye. Dessverre var det ikke noe problem å få alt med seg hjem, fordi vi hadde alt for lite tid til shopping. Det var herlig å møte vennene mine i Trondheim da, selv om det ble kort tid til det også.. På søndag kom vi hjem, og på mandag satt klassen i bussen på vei til Brønnøysund og Sømna. Der hadde vi fire konserter, tjente litt penger, gikk tur på Torghatten og koste oss kjempemasse! På onsdag var det konsert med orkesterforeninga, i går danset vi på kulturskoleavslutning, og i dag er det endelig helg! 

  Vi hadde bare fire timer i dag, men jeg og noen flere var igjen på skolen og så film og spiste vannmelon. Kjempegodt og veldig billig på bunnpris! 

  Uff, jeg hater oppsumeringsinnlegg, men dette er bare kort fortalt hva jeg har gjort siden sist. Nå får dere se på bildene og kanskje lese litt til om dere gidder.

  Flyyy

  Måtte kjøpe melkehjerter fordi det var så kul boks! Lurer på hvor den ble av..

  Søta skulle trille tur med vogna. Hele tiden skulle hun gå til barnehagen som ligger rett ved siden, men uten sko kunne hun ikke gå på grusen :-)

  Så var vi i Trondheim. Jeg har ikke bilder mellom bryllupet og Trondheim, for mamma hadde kameraet mitt..

  De andre tok masse bilder mens jeg sov.. 

  Jeg gikk glipp av hotellfrokost begge dagene :-)

  Forresten, jakten på ei lignende skjorte som denne var mislykket.. Eneste jeg kjøpte av klær var en shorts som jeg har sett på for lenge siden, og så ble den borte igjen, og så fant jeg den på vero moda.

  Vi spilte med lørdagsskolen, og vi så på konsert som de hadde. Dette var ekstranummer med instrumentbytte og litt til. Det ser så artig ut der, og de er så flinke!

  Selvfølgelig var vi en tur på McDonalds! Cheeseburger ♥♥♥

  Traktøren bakeutstyr ♥♥ Skulle gjerne hatt hele den butikken, og hele Kremmerhuset, og den andre traktøren-butikken..

  2 stk Wika.

  Tilslutt har jeg et bilde av utsikten fra hulle i Torghatten, dit vi dro etter konserten i Brønnøysund på mandag. Det var litt slitsomt..

   

  Hva har dere gjort de to siste ukene? Hva skal dere i helga? :-)

 • Trondheim snart!  God helg, søtinger!

  Hehe, jeg sa at jeg jeg skulle blogge før forrige helg, men jeg har rett og slett ikke hatt tid.. Jeg har egentlig masse jeg kan blogge om nå, men jeg har likevel ikke tid. Snart skal orkesteret og noen pianister dra til Trondheim, så jeg får se om jeg kanskje får litt tid til å blogge da, men jeg kan ikke love det :-) 

  Fine brudepikebuketten min! Den henger nå på Heggedal til tørk.

   

  Nå skal jeg fortsette å pakke (alltid i siste liten..), så får dere ha ei kjempefin helg! ♥

   

 • Les mer i arkivet September 2014 August 2014 Juli 2014
  hits