Maria Øyen -
Forside Add meg Om meg Kontakt

SummerfeelingHei! Sist jeg blogget var vel en gang før skolen begynte, så jeg bare skriver litt om ferien min så langt. Jeg var først to uker her på Heggedal, så dro jeg hjem for ei uke på Toppenkurset, og nå skal jeg være på Heggedal resten av ferien. Dekningen er dårlig, men det er ferie, så det gjør ikke noe. Akkurat nå er jeg faktisk på vei tilbake fra Sørumsand, fordi jeg har prøvd bunad. Det er tre år siden jeg ble konfirmert, så det var på tide å sy den ut litt. Det er strålende vær her også, perfekt norsk sommer! Hvis dere vil vite hva jeg gjør i sommer, kan dere følge meg på instagram, mariaemilieoyen.

Jeg var i Horten flere ganger og var barnevakt.

Hjem til Mosjøen og Toppenkurset!

Spilte mye fin filmmusikk.

I dette huset bor Dracula, det er bordtennisbord, og er akkurat passe skummelt. Serberne bodde i den delen av huset vi ikke ser, og det var det alltid mye liv og veldig koselig!

Noen høydepunkter fra Toppen, savner det <3

Så reiste vi til Heggedal, og jeg gikk tur til butikken. Fine sko sant

På fredag dro jeg og Birgitte til Oslo, satt på Aker brygge, kjøpte gnagsårplaster, og det var veldig varmt. Etter noen timer der dro vi til Horten, besøkte Emilie i teltet sitt, og dro videre til Tønsberg. Vi var på sommershowet til Bettan, Alexander Rybak og Didrik Solli Tangen fordi jeg hadde fått billetter av Alexander. Bra show og koselig dag!

Har ingen planer for resten av ferien, men mye blogging blir det ikke. Skal prøve å få skrevet litt mer når jeg kommer hjem. Ha en super sommer, alle sammen!! <3

  • Les mer i arkivet September 2014 August 2014 Juli 2014
    hits