Maria Øyen -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Dagens visdomsord

Why fake a smile when you can have a real one instead?


♥God helg♥

 • Foto - Vår  Åh, våren er en herlig tid! Alt våkner til liv da. Det er forskjellen på våren og sommeren, sommeren er bare lik hele tiden, og det nærmer seg etterhvert høst. Våren gir en positiv forandring, det blir lysere, varmere og koseligere å være ute. I morgen begynner høstmånedene og da er det et halvt år til våren kommer.. Og det blir jo ikke vår her i nord før i april eller mai.. 

  Nå blir det kaldere, det blåser mer, som gjør skoleveien min nesten uutholdelig, og det blir mørkere. Så kommer vinteren. Da sitter jeg nok inne og fryser. Akkurat nå er det faktisk overraskende varmt ute, og jeg fryser ikke på skolen til en forandring. Gruer meg litt til å gå med ullgenser, votter, lue og skjerf hvor enn jeg skal. Jeg elsker våren og sommeren!

   

  Hvilken årstid liker du best?

 • Måne  Når jeg dro hjem så tidlig i dag, eller relativt tidlig med tanke på at vi har til tider umenneskelige lange dager, hadde jeg ingenting å finne på. Hva gjorde jeg da jeg kom hjem halv tre hver dag? Jeg kalrer ikke å gjøre noe jeg ikke er innstilt på, så da ble jeg bare sittende her og hørte på musikk. Godt med litt fri på ettermiddagen da. Og nå er det snart helg! 

  I går lyste månen skikkelig sterkt! Da jeg oppdaget det fikk jeg ikke sove, for jeg ble så fascinert over at det var så lyst, og at den beveget seg så fort. Det var faktisk sånn at jeg så at den beveget seg. Det er sjelden at den er så sterk, og at det ikke er overskyet. Bor tross alt i Mosjøen. På barneskolen var jeg skikkelig interessert i verdensrommet og sånt, og kunne masse ting. Tror det meste er glemt nå, dessverre.. Hadde tenkt å bli den første personen på Mars til og med! Haha, store planer.

  Skulle hatt bedre zoom på kameraet da, men bildet er vel brukbart :-)

   

  Hva syns du om månen?

 • Når jeg kommer hjem  Når jeg kommer hjem er jeg kjempesliten etter å sykle to km i motvind og lange skoledager. Da legger jeg meg i senga og hører på musikk. Prøver å slappe av altså, og koble av fra omverdenen. Jeg skulle egentlig til byen og se etter noen ting etter skolen, men det glemte jeg.. Uff, pengene går fort når det er så mye man trenger til skolen! 

  Omg, har jo samme hårfarge som da jeg var fem år! Nesten. Hårbøyle minner meg forbinder jeg med Gossip Girl, så jeg brukte det i dag. Neste sesong kommer 8. oktober! Jeg så de fem første sesongene i sommer, fant ut at det var 111 episoder og over 75 timer. 

   

  Blogges!

 • Soveee  Føler for å sove nå, men jeg må gjøre lekser først. Kom nettopp hjem fra orkester, vi var ferdig litt tidlig, så jeg tok meg tida til å blogge. TO ganger på en dag! Sykt. Neida. I dag hadde vi to fritimer på skolen, egentlig litt irriterende, men jeg og Sofie ble kjent med noen flere førsteklassinger. Vi satt på gammelklasserommet hele den første fritimen og snakket med noen av dem. Savner den første tida i førsteklassen, da alt var nytt.. Det var koselig det.

  Bildet jeg la ut i går var forresten rett før jeg klipte håret. Det var veldig slitt, og det ser jeg godt på disse bildene! Det er jo litt forskjell da, men ikke så mye at noen merker det. 

   

  Nå skal jeg skrive spansk, så nå skal jeg slutte å skrive på bloggen. Jea.

 • Ukens musikk #1   Jonathan Clay - Heart on fire. Sangen er fra filmen LOL, men i filmen er det ikke akustisk. Liker egentlig den andre versjonen litt bedre, det er en utrolig søt sang! Elsker filmen, elsker sangen, er vel ikke så mye mer å si.

   

   Ingrid Michaelson - Everybody. Også fra LOL. Ja, det er jo favorittfilmen min akkurat nå, og musikken gjør filmen perfekt.

   

   Keane - Somewhere only we know.

   

   Muse - Maps of the problematique. Jeg hørte ikke på Muse før i år, men jeg har noen klare favoritter likevel.

   

  Tror jeg skal begynne med dette oftere, hva syns dere? Må jo finne sanger til sangtentamen osv, så da kan jo dette hjepe mye. Snart skal jeg på orkester, så blir det lekser i kveld. Love life

   

 • Wææ, kort hår  Alltid det første jeg tenker når jeg har klipt håret, men det er jo ikke kort. Kom nettopp hjem fra frisøren, men klipte ikke så mye. Ca annenhver dag får jeg et innfall om å klippe det skulderkort, men jeg tror jeg hadde angret da. 

  Nå sitter jeg i senga, sliten etter en lang skoledag. Må vel begynne på leksene snart, når jeg har slappet litt av med herlig musikk. På mandag har vi bare allmenfag (untatt sangtime), og på tirsdag har vi bare musikkfag. Siden vi ikke gjorde så mye i ensemble i dag dro jeg og Sofie til byen en tur da vi var ferdige. Ja, skolen ligger midt i sentrum, men likevel sier jeg at jeg drar til byen.. Kjøpte bare litt skolesaker og en kopp. Skikkelig spennende. Ja, skikkelig spennende dag rett og slett! 

  Haha, kjøpte en perm av hver farge i går. Likte at de hadde lilla og rosa, og ikke bare rød og blå og sånt som vi fikk på skolen før.

  Naturlig blond :-))

   

  Blogges ♥

 • Love school  Så lange dager vi har i år! Det er en dag vi slutter tidligere enn halv fire, det er fredag. Det er så vanskelig å planlegge andre ting når det er så lange dager på skolen.. Tror det blir enda mindre fritid i år enn i fjor ihvertfall! Også trenger jeg penger, så jeg burde skaffe meg en jobb i tillegg. Hva skjedde med livet? Jeg var på kulturskoleåpning i dag, og der er det masse unger. De har fri fra klokka to og resten av dagen! Det savner jeg litt egentlig. Det får meg til å tenke litt på framtida og jobb og sånt. Da jeg jobbet i sommer jobbet jeg fra 07-15 mandag til fredag. En jobb kan du som regel ta fri fra når du kommer hjem, men med skolen følger alltid lekser. Unger burde bli unger så lenge de kan og nyte tida før de får masse ansvar! Skjønner ikke hvorfor unger vil vokse opp så fort..

  Men jeg vil heller ha tre travle år på musikklinja enn å ha tre kjedelige år på f.eks allmenn :-)

  Snart slutt på svenskegodten, da må jeg begynne å bake igjen. 

   

  Nå skal jeg slappe av resten av kvelden og se film. Sikkert mange som har sett den allerede, men jeg anbefaler LOL! Bra film.

 • Dyrene på gården  Minni er sær

  Kuene ba om å bli tatt bilde av

  Hei

   

  ♥ ♥ ♥

   

 • Heeelg  Har ikke heelt klart å blogge bra etter at jeg kom hjem, for lang sommerferie.. Jeg var opptatt med å se i album og ha kvalitetstid med storesøster i går kveld, så jeg gadd ikke å blogge da. Er litt i feriemodus nå, siden det er helg, så da prioriterer jeg ikke internett. Hadde vært godt å sove lenge i dag, men jeg våknet dessverre klokka ni, for det er for lyst ute. Derfor har jeg brukt dagen på å rydde og sånt, siden jeg får ny seng i morgen. Håper det er plass. 

  Første uka som andreklassing har forresten gått veldig bra. Har hatt god tid på morgenen (sjokk!), og de nye førsteklassingene er sikkert søte, selv om jeg ikke har blitt så godt kjent med dem enda. Jeg ble imponert over at jeg fikk til leksene i Mip, og jeg har bestemt meg for å forbedre karakterene og gjøre det bedre på skolen. Første gymtime på et år gikk også overraskende bra, med tanke på at jeg aldri trener og ikke har hatt gym på over et år. Likevel sliter jeg litt med å være sosial, siden jeg så og si bare har vært sammen med familien den siste måneden. Savner også sjarmtrollet, Emilie ♥

  Rommet mitt er stort og upraktisk. Har ommøblert veeldig mye de siste årene for å bli fornøyd, men jeg liker det. 

   

  Vet dette innlegget egentlig ikke ga noe mening, men jeg visste ikke hva jeg skulle skrive. Blogges!

 • Rips med vaniljesaus  I dag dro Emilie hjem, og jeg får ikke se henne før høstferien, kanskje ikke før i november. Men nå kan jeg virkelig fokuserer på skolen, og sosiallivet, heh. Er så uvant å være sammen med så mange folk etter så lang ferie.. Akkurat nå hører jeg på musikk og skal snart begynne på MFO-lekse. Musikkfordypning altså. Snart får jeg ihvertfall høytaleren til pcen min, som er på Heggedal, så blir det bedre musikk! Bakte forresten cupcakes i dag. Bare blandet litt ingredienser og sånt, yolo.

  I går plukket jeg og Emilie rips. Jeg plukket vel mest, hun ville gå tur med meg og se på kuene som hun er redd for. Men som dere ser var hun veldig flink til å renske bærene, før hun ble lei såklart.

  Dessert ♥

   

  Sånn, nå skal jeg begynne med lekser, skal bli flinkere med sånt i år!

 • Dag to  Hverdagen er tilbake for fullt i deprimerende, regnfulle Mosjøen. Så og si det eneste jeg liker med Mosjøen er musikklinja. Det var fint vær helt til bursdagen min var over, så blir det nok dårlig vær resten av året. I morgen er det forresten ett år siden jeg begynte på musikklinja. Førsteklassingene var med i koret i dag, og nå har jeg Vals i tango på hjernen. Var forresten den vi sang til førsteklassen i går, den vi også har hatt i klassekoret. 

  Også i dag er det sterk motvind på vei hjem, den hater jeg. Får vel bli vant til det, lenge til vinteren, altså lenge til jeg blir kjørt til skolen. Har vel godt av trimmen, siden vi ikke har hatt gym på et år. Gym for oss musikkfolk heter forresten Ergonomi og bevegelse (tror jeg)

  Et par gladbilder tilslutt:

  Bursdagscupcakes

  Bursdagsblomster

   

  Sånn, nå er jeg i bedre humør og nå skal jeg spise middag :-)

   

 • Happy birthday to me!  Åh, herlig å komme på skolen igjen! Jeg våknet klokka seks etter å nærmest ha mareritt om å komme for sent på skolen og alt det der. Stressa much eller? Men første dagen er ikke verst, i morgen kommer jeg til å gå i koma halve dagen.. 

  Vi hadde en lærer i en halvtime, så var vi ferdig. Grei første skoledag. Men selvfølgelig skulle vi vente på førsteklassingene, så vi var der noen timer til. Vi satt i aulaen og så på førsteklassingene bli ropt opp, og løp til musikkbygget og skulle ta i mot dem. Senere sang vi for dem og delte ut kake, siden jeg har bursdag. Både førsteklassen og min klasse sang for meg i dag, mens tredjeklassen nesten ikke var å se.. Rart å kalle dem tredjeklassinger og oss andreklassinger!

  Amalie lagde sjokoladefondant til meg etter skolen! Hun har pusset opp leiligheten, og den er kjempefin! 

  Masse pakker, bare til meg! Jeg har ikke tatt bilde etter at jeg åpnet gavene, menjeg skal gjøre det :-) Fikk mye lilla og mye bakegreier.

  Emilie fikk åpne gavene mine, hun syns det var veldig spennende! Også kan dere se gratulasjonen i avisen HER

  .

  Dagen er snart over nå, men jeg har hatt en super dag! Tusen takk for alle gratulasjoner! ♥

 • Blanke ark  Siden jeg likevel ikke får sove, tenkte jeg at jeg kunne blogge istede. I morgen har jeg bursdag og begynner i andreklassen, gleder meg egentlig selv om jeg gruer meg til å stå opp tidlig. Døgnrytmen min ble ødelagt med en gang jeg kom hjem og jeg får ikke sove på kveldene. Jeg skylder på internett, for vi har ikke det på Heggedal. Ganske herlig. 

  I år skal jeg fokusere på skolen, noe jeg ikke gjorde så bra i fjor.. Jeg har vel egentlig aldri likt skolearbeid så veldig, men i år har vi mer musikkfag og vi har ikke naturfag og engelsk. Likte de to fagene før, men ikke nå lenger. Håper det blir et bra år, selv om mange sier at andreåret på musikk er verst. Kommer til å savne det samholdet førsteklassen og tredjeklassen hadde i fjor! De er jo ferdig nå, og det kommer nye førsteklassinger i morgen. Blir nok bra, selv om at det er veldig kjipt å tenke på at sommerferien er ferdig!

  Savner Gøteborg! Ser virkelig ikke fram til en mørk høst og en kald vinter. I Mosjøen. Det er jo nesten ikke butikker her! 

   

  Nå må jeg prøve å sove så jeg får med meg morgendagen. Vil ikke være morgengretten på bursdagen min.. Gleder dere dere til å begynne på skolen?

 • Emilie og meg  Heia! 

  Hårfargingen i går ga så og si ikke noe resultat. Trodde det kom til å bli litt lysere, men jeg føler at det er mørkere enn det var. Jeg måtte forresten gjøre det selv. Egentlig har jeg lyst til å stripe håret litt lysere, men jeg gidder ikke å bruke penger på det. Hadde ikke tenkt å farge håret, før jeg kjøpte farge i Sverige. Når man først farger håret en gang, fortsetter man bare.. Snart tre år siden jeg først farget det, da ble jeg blond.

  I dag var vi i byen en tur. To timer faktisk, i Mosjøen. Jeg kjøpte så mye som.. Ingenting! Kjøpte to bodyer, en til Emilie og en til lillesøster. Emilies lillesøster som ikke er født enda, altså. Det er kjempelenge siden jeg ikke har fått eller kjøpt noe nytt til meg når jeg har vært innom et kjøpesenter. Men jeg var egentlig mer opptatt av å passe på Emilie, som var litt gretten og trøtt. Ellers er hun en engel ♥ Det er så herlig å ha ferie, bli vekt av en blid Emilie og være sammen med henne hele dagen!

  Jeg tok med meg Emilie på den store stolen i Sjøgata, med nesten like sko også ♥ (Ser dere noen forskjell på håret?)

  Den største er selvfølgelig til Emilie. Jeg syns ikke det var så stor forskjell på størrelsene, selv om det blir to år forskjell på ungene.. Jaja, de blir søte ihvertfall :-)

   

   Nå skal jeg se litt Gossip Girl og spise litt svenskegodteri♥

 • Sommerklær/vinterklær  Jeg blir litt deprimert når jeg ser i klesskapet mitt, på alle klærne jeg ikke liker. Har en stol full med klær nå som jeg skal legge bort siden jeg prøver å forbedre stilen min. Haha, har ikke noen spesiell stil, men likevel.. På sommeren går jeg med masse kjoler, skjørt, shorts og sånt, mens på vinteren går det mye i hettegenser og generelt mørke klær.. Det er jo så kaldt på vinteren! Jeg holder på med å rydde på rommet nå, så det blir fint til bursdagen min. Må også rydde så vi får lagt ut senga mi for salg, før jeg får ny, gleder meg! Må jo ommøblere senere da, men det gjør ikke noe :-)))

  Akkurat nå sitter jeg i sofaen med kjempeirriterende hikke, og håper at mamma vil farge håret mitt etterpå. Skal jeg tro på at noen tenker på meg eller andre overtroiske greier nå?

   

  Blogges ♥

 • Hjemme i Mosjøen  I går kom vi hjem til Mosjøen, etter ei søvnløs natt på de "nye" togene. Seriøst, man kan ikke sove i et lite sete som såvidt kan lenes bakover! Gode, gamle tog er det beste. 

  Uff, det tar tid å komme inn i bloggrutiner igjen, men jeg skal prøve.. Vi var ute hele gårsdagen og i dag, fordi det er så fint vær nå. Det var veldig varmt i dag, så jeg satte meg inne ei stund mens Emilie sov. Eneste sommerværet som har vært var når jeg jobbet, i pinsen på Østlandet, og nå. Da jeg var liten var det 20-30 grader nesten hele tida, og nå klarer jeg ikke å være ute hvis det er 25. Men nå skal jeg skrive litt om sommeren, og noen bilder. Gidder ikke å si så mye, jeg har for det meste shoppet, lekt med Emilie, sett Gossip Girl (har bare et par episoder igjen nå), vært mye sammen med familien, solet meg, montert sovesofa og flyttet seng på Heggedal (sovesofaer er stoore, blir rammemadrass på meg istede) gått turer og slappet av. 

   

  Det var veldig kaldt på fjellet da vi kjørte sørover. Jeg hadde jo sovet så og si hele veien, begge dagene, etter ei uke med veldig lite søvn.

  Gress er æsj. Vi hjalp til med å rake og plukke opp gress, men Emilie ville bare kjøre trillebåra.

  Jeg og mamma gikk tur og kjøpte vafler ♥♥♥

   

  Nå skal jeg legge meg, så legger jeg ut flere bilder i morgen, og skriver kanskje litt mer :-) Noen spørsmål til bildene?

 • Tog  Hei!

  Jeg er tilbake! Savnet meg? Nå sitter jeg på toget hjem. Ja, vi kjørte til Heggedal, men bilen ville ikke samarbeide, og er nå på reparasjon. Jaja, biler slites også, og våres bil er på mange langturer. Skal skrive om hva jeg har gjort senere og laste opp bilder, når jeg har litt raskere nett. Jeg har heller ikke mer Gossip Girl og se på, så jeg vet ikke helt hva jeg skal finne på. 

  Jeg sitter og ser ut, akkurat nå på trær og sånt, men det er ganske bedagelig måte å komme seg hjem på. Vi har komfortplasser, siden vi bestilte i går, og toget var ganske fullt. Vi kunne ikke vente på Heggedal på bilen, for Anne Sofie, Kristine og Emilie kommer hjem nå. 


  Jeg er en unge når jeg er på Heggedal. Elsker skoene mine forresten, 50 kroner ♥

   

  Blogger mer når jeg kommer hjem, en gang jeg har tid, nå skal jeg oppdatere ønskelisten min og se på norsk natur.

 • Les mer i arkivet September 2014 August 2014 Juli 2014
  hits