Maria Øyen -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Første skoleukeFørste skoleuke og første helg er over nå. Uka har gått ganske sakte, skoletimene går mye saktere enn i fjor, men det blir vel noe annet når vi kommer ordentlig i gang. Førsteklassingene er ikke mye utenfor klasserommet sitt enda, men nå håper vi de har blitt godt nok kjent med hverandre til å bli kjent med oss også. Bursdagen min var kjempefin, startet dagen med coopertest i regnet, så fikk jeg muffins, klassen min sang tre ganger tror jeg, og hele musikklinja sang for meg siden vi hadde kor. Det føles ikke så annerledes å være 18, bortsett fra at jeg kan levere ark på skolen uten underskrift av mamma og pappa, og jeg kan bestille bankkort selv. Har jo ikke gjort så mange 18-årsting enda. 

Det synker fort inn at vi er russ i år, og på onsdag prøvde vi russeklær. Jeg kommer sikkert til å vise her noe av det jeg skal ha når jeg har bestilt, men det er noen småting jeg er litt usikker på. TIl alle som er russ, bestill grunnpakke, det sparer man på uansett! Med mindre man ikke skal ha russeklær da.. 

Jeg har vært på tur både i går og i dag, gått endel og blitt veldig sliten. Jeg ble forkjølet etter gymmen ute, men må likevel trene litt. Vi skal ta coopertesten senere, og da skal vi vise framgang fra denne gangen, jeg gruuer meg :-(((

 

Hvordan har første skoleuke vært for dere?

 • Første skoledag  Hei! I dag hadde jeg, som veldig mange andre, første skoledag. Første dag som størst på musikklinja, fantastisk. Det er skummelt å tenke på at jeg ikke vet hvor jeg er på vei neste år, og at jeg aldri skal gå på skole i Mosjøen mer, som jeg har gjort i 12 år nå. Det blir vel spennende! Planen er folkehøgskole, men jeg har ikke peiling på hvor. Vi startet på skolen klokka 12 i dag, så jeg fikk ordnet nytt pass før det. I dag måtte jeg ha underskrift fra både mamma og pappa, men om jeg hadde ventet til i morgen, hadde jeg ikke trengt det. Wææ, i morgen blir jeg myndig! Starter med gym i morgen da, i regnet. Det blir koselig.

  Savner sommeren, men det blir bra å komme ordentlig i gang med skolen! Og i morgen blir jeg ATTEN :-D

   

  Hvordan var deres første skoledag?

 • Hjem  Hallo! Akkurat nå sitter vi i kø fra Lillehammer, reiste fra Heggedal i dag, så vi spiste her. Har fortsatt mange timer foran oss, men vi kjører på to dager. Jeg har absolutt ikke lyst til å dra hjem, sommeren har gått alt for fort! Men det positive er jo at jeg har hatt en veldig fin sommer!

  Når vi ikke har vært borte, har jeg og søsteren min spilt masse monopol og kort. Monopolet er fra 1956! Og jeg vant de siste 6 gangene.

  I går, siste kvelden, gikk vi en liten tur rundt Torp. Må være perfekt å bo der, ingen biler og utsikt over Oslofjorden!
  Nå er det to dager til skolen begynner, og tre dager til jeg blir 18, hvorfor varer ikke sommeren lenger?

 • Les mer i arkivet September 2014 August 2014 Juli 2014
  hits