Maria Øyen -
Forside Add meg Om meg Kontakt

SommerferieDet er godt med ferie! I morgen reiser vi hjem fra fine Stavanger, hvor vi har vært i to dager nå. Vi har besøkt Beate i den fiine leiligheten, og har vært på shopping, sightseeing i gamlebyen og nestenbading på Solatranda. Det er så utrolig fint her, men byen er litt for uoversiktlig for meg. I tillegg kommer det inn svære cruiseskip hver dag, så det er masse folk overalt. Skal ikke skrive så mye, viser heller  noen bilder fra turen.

På vei fra Heggedal stoppet vi for å spise, og jeg matet en liten fugl. Før vi visste ordet av det var det plutselig fugler overalt!

Koselig spisepause i regnet.

Pappa og jeg var på oljemuseet, spennende å se hva Beate jobber med!

Stavangehus er enten hvite i sørlandsstil eller knæsjfarget med grønne og gule karmer

Enda en båt forlater Stavanger.

Vind og bølger!

Sand overalt.

Fin by!

MSC Orchestra

♥ ♥ ♥ 

 • Siste uken  Nå er det ikke lenge til jeg flytter! Natt til mandag reiser jeg fra Mosjøen uten returbillett, det blir rart! Jeg reiser alltid hjem til Mosjøen når sommeren er over, men nå reiser jeg fra Mosjøen.

  Den siste tiden har det regnet. Masse. Jeg syklet hjem omtrent i blinde en dag, og i dag måtte jeg ut med paraply og støvler for å plukke rips til dessert. Kan ikke klage da, det har vært strålende fint vær så og si hele sommeren, og nesten litt for varmt til tider. De siste to ukene av ferien skal jeg til Stavanger og besøke Beate, feire bursdagen min, servere i bryllup, og slappe av med familien. Må få litt oversikt over flyttelasset mitt også, føler at jeg har tatt med meg alt for mye, og jeg aner ikke hva jeg har lenger. 

  Utsikten akkurat nå, mens jeg overfører bilder til den nye harddisken min. 

  Det beste med sommerregn er å løpe ute barbent! Jeg var ute og prøvde å ta bilde av lynet, men det fikk jeg ikke til..

  Minni har virkelig funnet seg til rette i sommer, kommer til å savne henne ♥ ♥

 • Les mer i arkivet September 2014 August 2014 Juli 2014
  hits