Maria Øyen -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Hva jeg har gjort denne ukaHar ganske mye jeg ikke har blogget om denne uka faktisk, men dere får bare se noen bilder. Kan jo ikke publisere hele livshistorien min på internett liksom. Så det er litt forskjellig bilder fra uka som var, så skal jeg gjøre husarbeid og lekser resten av dagen. Elsker livet mitt.

Ganske tomt ja... :'(

Stoor okse.

Puuusekatt ♥

marello.blogg.no 1 år! Og noen uker og sånt..

Fin skolevei!

Elendige førsteklassinger som tok mobilen min..

Og til slutt, Minniiiiii ♥ ♥

 • Lørdag med Lilja #2   

  Lilja har vært her i dag, og vi har tatt bilder. Vi gikk til fjellet, kjempelang tur liksom, og tok veldig mange bilder av hverandre. Seriøst, jeg hater å ta bilde av folk, jeg får det ikke til. Er så mye lettere å ta bilde av et blad for eksempel. Men det ble selvfølgelig noen fine bilder da. Og det var kjempekoselig å ha besøk av Lilja, det er faktisk et år siden hun var her sist, og enda lenger siden jeg var hos henne! God mat ble det ikke i kveld, siden jeg ikke rakk å dra på butikken i dag, og i morgen er det søndag, så det blir brød med makrell i tomat et par dager nå. Men på mandag kommer mamma hjem ♥

  Okei, så til filmene jeg skulle se. Vel, jeg sovnet med en gang jeg startet andrefilmen, og jeg har ikke engang fjerdefilmen. Men jeg skal se ferdig de jeg har i dag. Maraton-stemninga var liksom ikke helt på topp. Såå, kommenter, plisa ♥ Haha, dere må ikke, men det er koselig med kommentarer da. Blir sikkert flere bilder senere, men jeg må se litt mer gjennom alle. I morgen kommer det forresten masse bilder fra denne uka som jeg ikke har publisert, og kanskje jeg drar en tur og tar bilder!

 • Pirates Of The Caribbean - Maraton  På skolen ser de starwars, jeg sitter her i mørket alene. Skulle tenkt på det tidligere, så kunne Andrea kommet, men det gjorde jeg ikke. Angrer litt på at jeg ikke sov med en gang jeg kom hjem, og butikkturen var også unødvendig fordi de ikke hadde det jeg skulle ha. Da brukte jeg unødveldig mye penger på trøstemat.. Men jeg tok et til bilde på brua når jeg syklet hjem. Med mobilen. Haha, jeg fikk et innfall i går om at jeg gledet meg til vinteren, for da kunne jeg ta fine bilder. Helt uten å tenke på at jeg ikke liker vinteren, for det er kaldt. Sykt smart!

  Siden jeg ble så misunnelig på Elisabeth si filmsamling fant jeg ut at jeg må begynne å kjøpe filmer selv, og ikke bare laste de ned. Har nesten ingen bra filmer forresten. Så var vi i Sandvika, og jeg så denne boksen, 7 disc ultimate trilogy collection. Den kostet 99 kroner, så jeg måtte kjøpe den. Selv om jeg aldri har sett filmene før. Sykt.

  "The Lost Disc" 

  Foreløpig er jeg bare på førstefilmen, og har nå tatt en liten pause for å hente mer farris, spille litt songpop og blogge. Eier jo ikke tålmodighetsevne til å se en hel film uten å gjøre noe annet samtidig. Bloggesss ♥

 • Sola gikk ned og det begynte å regne da jeg kom til Øya  Nydelige høstfarger ute, og når jeg sykler over gammelbrua ser jeg masse fin natur. Denne uka har gått ganske sakte, men nå er det endelig helg. Snart kommer mamma hjem, så jeg får mat, og snart kommer tredjeklassen, så musikklinja blir komplett igjen. Har vært masse sammen med førsteklassingene nå, siden de endelig tør å komme ut på gangen. Er så trist når det er helt stille i gangen og alle dørene er lukket.. Var også og spiste på Amore sammen med noen folk fra min klasse og førsteklassen. Julie har den beste latteren jeg noen gang har hørt! Skikkelig gledespreder :-)

   

  Skal snart på butikken og kjøpe inn mat til i morgen. Kommer til å bli ei deprimerende helg, siden jeg er alene hjemme, har to prøver og masse jeg må gjøre. Men i dag skal jeg bake cupcakes og feire 1-årsdagen til bloggen (som var for en måned og fem dager siden), og se en eller annen bra film. Forslag? :-)

 • Swan Lake  Spilte litt piano istad, og tenkte å dele mine talenter med dere. Kødda, jeg er for det første ikke så veldig flink til å spille piano, og pianoet er så ustemt at det ikke har så mye å si om man er flink eller ikke.

  video:009

  Hva syns dere? ♥ (liten video, men gadd ikke å laste opp på youtube)

   

  Tok også unødvendig mye bilder, blant annet maaasse mørke bilder, siden det nesten ikke er lys nede.. Når jeg får ordnet det til med musikkhjørne skal det bli mer lys og mer orden. Det trengs, for å si det sånn!

  Zimmermann ♥

   

  Nå har jeg spist sjokolade, drukket kakao (rett i koppen) og snart skal jeg legge meg. Har vært overraskende lite lekser denne uka, ganske herlig! Kanskje fordi jeg sparer alt til helga da..

 • Verdens beste  Herlig når jeg kommer hjem, dødssliten etter å sykle 2 km, til pusekatten min ♥ Sier kanskje verdens beste om mye, men dere skjønner vel. Gullet mitt er over fem år, og jeg er så og si den eneste hun er glad i. Dagen i dag var egentlig veldig uinteressant, så den gidder jeg ikke å skrive om. Og nå blir det stille på skolen i over ei uke, når tredjeklassen drar til Praha.. Men vi i andre drar jo på Helgelandstur et par dager neste uke da! Gleder meeeg :-)

  Lol, dårlig kvalitet. Tok det det eneste kameraet som var innen rekkevidde, og Minni er ikke så fryktelig fotogen.. Også er det sånn man ser ut etter en lang skoledag, vettu. Opplagt og fin.

  Haha, kooos ♥

   

  Nå skal jeg bruke resten av dagen til å se film, slappe av og sooove! ♥lovelife

 • En fin dag i Mai  I dag brukte jeg en time på hjemveien, som jeg ellers bruker ca 10 minutter på. Andrea skulle komme hit, så vi gikk, med sykkelen. Var kjempekoselig å treffe henne igjen, det er så travle dager så det blir alt for sjeldent. Vi var også i fjøset en tur, det er helt forferdelig å se at halve fjøset er tomt, og det er heller ingen små kalver der.. Var utrolig godt å ha med Andrea, som har kjent meg kjempelenge og vi har hengt masse med kuene i mange år. Tok noen bilder, men den stoore oksen ble litt gærn, så vi var ikke der så lenge.. Men nå har bryllupsbildene fra endelig kommet! Snart fire måneder siden da.. 

  Jeg skrev vel egentlig aldri så mye om bryllupet, siden jeg ventet på bildene. Det var et veldig fint bryllup, og ganske artig å gå rundt på Borrehaugene i høyhælte sko og lang kjole og få med Emilie på bildene. Hun var jo litt småsyk da, og det var veldig varmt, så det var jo ikke så greit. Men det ble mange fine bilder! Har dessverre ikke noen bilder av bare meg og Emilie, ettersom det var en til brudesvenn (nevøen til Torkil), men kanskje jeg legger ut flere bilder senere :-)

  Ååh, verdens beste! ♥ ♥ ♥

   

 • Aldri ta noe forgitt  Det har vært kuer her i så lang tid at jeg egentlig ikke vet hvor lenge, men sikkert mange ganger lengre enn mitt liv. Er jo en ganske gammel gård, hadde foredrag om den i niende, så det vet jeg jo alt om (egentlig ikke). Men nå har de siste kuene forlatt gården. Hvem skal jeg da leke pro fotograf med, hvem skal stirre på meg når jeg dusjer (ja, 6-7 kuer sto og stirret på meg siden de var ute rett utenfor vinduet :s ), hvem skal jeg nå gi navn til? Jeg føler at alt som minner om barndommen min blir borte. Husker i andre klassen på barneskolen at vi hadde klassen på besøk, og så skulle klassen få gi navn til den nyeste kalven. Det var ei jente, de kom fram til Dino, og mente at det var ikke så nøye om det var jentenavn eller guttenavn! Hallo, ville du hete Helge om du var jente, eller Stine om du var gutt?? Hun ble hetende Dina :-)  En annen ting jeg kommer til å huske er kalving. Har et par veldig triste minner der jeg har vært med på det, og kalven har vært død, og såvidt kommet ut. Det er noe av det tristeste jeg har vært med på mens vi har hatt kuer. Så mange minner strømmer på når jeg skriver om det nå, mest positive heldigvis! Vi har fremdeles okser og kalver foreløpig, vet ikke helt hva som skjer, men det blir uansett ikke det samme. Det blir ikke født nye kalver her, kuene kommer ikke lenger til å være ute, og det blir mye stillere her på gården.. 

  Disse bildene er av de siste som ble tatt av kuene ute, det største tok jeg i august, og det andre med to kuer tok mamma da hun skulle ta bilde av regnbuen. Det viser bare hvor fotogene dyr vi har hatt! ♥

   

  Jeg skulle ønske jeg tilbragte mer av livet mitt sammen med kuene, men man kan jo ikke forandre på fortida.. 

 • Lørdag kveld  Sitter her alene og spiller songpop. Skal jo gjøre historielekser i kveld så jeg slipper å gjøre det i morgen kveld når jeg heller vil sove. Nesten alle vennene mine som spilte songpop i forrige uke spiller ikke nå, så jeg sitter og spiller mot folk jeg ikke aner hvem er. Mye artigere å spille mot folk jeg kjenner, men sånn er vel livet. Haha, vet jeg høres veldig negativ ut, men er bare litt kjedelig å sitte hjemme alene :-)

  Får håpe det blir litt fint vær i morgen også, så jeg og Lilja kan dra og ta bilder. Og en til positiv ting, jeg har god tid til å blogge! Og sorry hvis dere blir skuffet, men jeg har ikke kommet meg til å laste opp resten av videoene fra onsdag, jeg glemte det. De kommer i morgen, men hvis dere vil se de jeg har lagt ut, sjekk marello95 på youtube :-)

 • Det er høst  Det så ut til å bli fint vær i dag, så jeg tok på meg den tynne ytterjakka når jeg skulle sykle til byen for å ha cellotime. Da jeg kom ut etter timen var asfalten og sykkelen min våt. Men det var 15 grader i dag! Vel, sola skinte på gradestokken, men det teller vel likevel, sant? Egentlig ganske sykt at jeg kom meg både til og fra byen uten at det regnet mens jeg syklet, med tanke på at det er tiendebytte, tivoli og sånt i byen, og da er det alltid dårlig vær. Angrer egentlig litt på at jeg tok den tynne jakka, for uansett om det er kjempefint vær, er det motvind i orkanstyrke.. 

  Tidliger i dag var jeg ute her en tur og tok litt høstbilder. Skulle ihvertfall være bilder med tydelige høsttegn, men da jeg kom ut så jeg at det egentlig bare var på fjellet det var gult og oransje. Her nede på bakken er det fremdeles ganske grønt. Men Minni holdt meg med selskap da ♥

  Legger ut bilder av Minni oftere enn bilder av meg :-))

  Der er det høst, ikke her.

  Kuer i det fjerne ♥ (Ja, kuer, ikke kyr.)

  Puuus ♥

   

  Nå skal jeg gjøre historielekser x2, gleder meg!! 

   

  Hva syns dere om bildene? :-)

   

 • Rolig helg  Klokka er litt over åtte, og jeg har ikke gjort noe annet enn å ligge på sofaen siden jeg kom hjem i totida. Var på butikken en tur, og øvde litt, men ikke så mye mer. Herlig med helg ihvertfall, og at jeg vet at jeg kan sove lenge i morgen! Skal ikke bruke helga på noe spesielt egentlig, litt lekser, øving og isolere meg her hjemme fordi mamma drar på høstferie med bilen, og jeg gidder ikke å sykle mer enn nødvendig i regnet..

  Videoene og bildene kommer ikke før i morgen fordi nettet er uvanlig dårlig for tiden, så jeg skal heller legge ut et par bilder fra forrige helg. Har enda ikke fått alle, men har noen flere enn de jeg tok. 

  Iphonebilder fra Sunniva. Det er faktisk de eneste spillebildene jeg har fra helga.. Likte det nederste bildet godt, det til høyre altså.

   

  Ha en fin fredagskveld, hva dere enn gjør :-)

 • Bloggfrie, slitsomme dager  Jeg har ikke vært så glad for helg på kjempelenge! Som dere sikkert har merket har jeg ikke blogget siden tirsdag. Jeg har ikke hatt tid i det hele tatt, det har vært så mye lekser og spilling. Derfor har jeg også stort underskudd på søvn, som jeg skal ta igjen i helga. Man sier jo at det er feil å ta igjen søvn, men det er så godt å sove! Og jeg trenger det. Sovnet på sofaen i stua i natt fordi jeg var så trøtt av å gjøre lekser.. 

  I dag trente vi styrke, utholdenhet og sånt i gymmen. Skikkelig dårlig vær, tiendebyttevær, så vi var inne. Kommer til å få så vondt i hele kroppen senere.. Ellers har det ikke skjedd så mye spennende på skolen de siste dagene, bare kjempemye lekser. På tirsdag var det øving, onsdag var det konsert, og i går sov jeg hele ettermiddagen. Fint liv. Haha, det føles som at det er evigheter siden jeg har blogget, selv om det bare er to dager! 

  Senere skal jeg legge ut bilder og videoer fra konsertene på onsdag, men nå skal jeg slappe av i noen timer :-)

   

   

  GOD HELG!! ♥ ♥

 • Musikkdag  I dag har jeg øvd på piano på skolen i nesten en time, mens jeg ventet på Elisabeth, og hatt masse musikkfag. Stykket jeg øver på er ganske mye vanskeligere enn de jeg hadde i fjor, men jeg har virkelig lyst til å bli flink, og da må jeg øve mer. Snart skal vi på øving, og så blir det konsert i morgen. Vi har også sett på masse noter og musikkgreier i nabohuset. Det er der pianoet er fra, og det var to brødre som bodde der, som spilte bratsj og cello. Derfor er det masse noter jeg og Elisabeth kan bruke, i tillegg til masse fiolinnoter og pianonoter. 

  Det er vanskelig, men det begynner å høres bra ut :-)

  Møtte Minni da jeg kom hjem i dag ♥

   

  Nå skal vi dra og spille, konsert i kinoen i morgen klokka 19.00!

 • Ramberg - ti timer unna  Jeg var i koma da jeg ble vekt i dag, slet meg gjennom spansken og resten av dagen, glemte headsettet og penalet hjemme (ja, jeg fant faktisk et pennal jeg kan bruke!), men var ferdig tidligere enn vanlig. Så alt i alt var det en ok dag. Faktisk må jeg finne kameraet mitt for å legge inn de siste bildene fra helga, masse spisebilder og sovebilder fra båten (de skal ikke på bloggen altså).

  Båtturen til Lofoten gikk veldig greit, artig med bølger og sånt, men på veien hjem var jeg kvalm, og alle klærne mine var våte fordi det regnet. Har overraskende nok ikke blitt syk (enda)! Vi kom til Ramberg i ni-tiden på kvelden, etter 10 timer reising. Tilsammen i helga blir vel det noe over 20 timers reise, for å spille ca halvparten så lenge. Men turen var absolutt verdt det! 

  Vi har som sagt spilt mange timer i helga, som endte i en veldig bra konsert. Det var ca 70 deltakere, flesteparten fra nord i fylket, tror jeg, men likevel endel sørfra. Jeg ble kjent med noen flere, men det var ikke så mange på min alder som jeg ikke kjente fra før. Vi har etter mange seminar dannet en "Mosjøen-Mo-kjerne", altså de samme som er med på alt. Noen av dem har jeg kjent i 7-8 år eller noe sånt, mens Maria og Nathalie ble jeg kjent med i fjor. 

  Når vi ikke har spilt eller kjørt har vi sett film, spilt spill, fliret MYE, snakket masse, vært på butikken, spist, sovet litt, blitt kjent med nye folk, og hatt det veldig artig. Vi fant masse spill på biblioteket, så vi var der endel og spilte spill, og så film der på lørdagskvelden. Vi så Gutten i den stripete pyjamasen, en utrolig trist film! På lørdagen var vi på matbutikken, og en tur innom den andre butikken de har. Vel, de har litt flere butikker, men for det meste fiskegreier. 

  På søndagen øvde vi litt, pakket og sånt, og spilte konsert. Veldig vellykket, og vi rakk til og med ferja. Det var storm på søndag, så det var like før ferja ble innstilt, sa noen.. Syns virkelig synd på de som må ta den ferja oftere! Jeg var så kvalm at jeg ikke klarte å være inne, og ute regnet det og var kaldt. Men vi hadde det veldig artig ute på båten i starten. Det hjelper utrolig mye å være ute på båten! Vi kom hjem til Mosjøen utpå natta, så jeg fikk ikke lagt meg før halv to.. Fikk ikke sove hele veien hjem selv om jeg var kjempetrøtt. Hater det. Så det blir tidlig kveld i kveld. Haha, too late.

  Sunniva, meg, Maria, Birgitte, Nathalie og Vida :-)

  Vi hadde det veldig artig på båten med å prøve å stå i ro uten å miste balansen.   Da vi nærmet oss Lofoten kom kveldssola fram fra skyene :-)  Som dere ser var det ikke så fint vær på fredag heller, men det var ikke på langt nær så ille som på søndag! 


  Søringer på tur! 

  Kaldt altså..  Sånt kan man ikke gjøre i Mosjøen, for her kjører det biler på veien.

  Var innom klessbutikken der, for det meste 40+.

  Vi ble ikke ferdig med spillet, men dere ser vel hvem som leder! Jeg er gul altså. Gul var favorittfargen min da jeg var liten, så jeg er alltid gul i spill. Det var et spill hvor du måtte kunne masse om logoer og bedrifter og alt mulig!

  Jeg og Maria sov på den store madrassen.

  Haha, fornøyd.  Lofoten har en utrolig spesiell og vakker natur! Vi så ikke så mye av det, så de tre nederste bildene er tatt fra bussen.. Skulle gjerne vært der lenger og sett litt mer, men det får jeg tatt en annen gang. Jeg har lyst til å ta hurtigruta en plass nordover, men vet ikke om dette er rette årstida for meg.. 

   

  Alle disse bildene er mine, men når jeg har fått flere fra de andre skal jeg legge ut de også :-)

 • Hallo Lofoten  Nå er det en time til vi drar, og jeg er ikke ferdig med å pakke. Null stress da, jeg blir jo selvfølgelig ferdig, men jeg gjør alltid sånt i siste liten. Og da pakker jeg alltid for mye, men har glemt noe viktig. Håper at jeg har husket alt, men nå må jeg fortsette å pakke!

  Haha, fineste bilde jeg fant av Lofot-vennene mine! Gleder meg til å møte dem igjen ♥ Og Maria selvfølgelig, og alle de andre jeg kjenner.

   

  Snakkes etter helga!

 • Sjokoladebombe med ost

  Nå sitter jeg og hører på musikk, SongPop-lista mi. For å utvide musikksmaken min lagret jeg masse sanger jeg aldri har hørt før mens jeg spiller SongPop, kjempesmart. Lista er HER hvis dere lurte. Det er all mulig musikk egentlig. Jeg bakte cupcakes istad, fordi jeg og Maria skal feire bursdagene våre på ferja i morgen, blir koselig! Er vel meldt veldig dårlig vær, men jeg håper det går bra. Håper jeg ikke blir sjøsyk siden det verste jeg vet er å være kvalm. 

  Kofferten er like tom fremdeles. Jeg pakket ei bukse en dag, men jeg fant ut at jeg skulle bruke den. Og jeg vet ikke helt hvordan jeg skal pakke siden jeg trenger noe på båten, men har ikke plass til så mye i veska.. Wæ, hater å pakke! Vi drar i morgen klokka 11, så kjører vi til Bodø, tar ferja til Moskenes (tror jeg), og kjører videre til Ramberg! Har aldri vært lenger nord enn Bodø/Fauske (vet ikke hva som er lengst nord), så jeg gleder meg til å se Lofoten! Jeg må dra på ferie dit en gang for å se litt mer da, mesteparten av helga går jo til spilling.. Men nå må jeg begynne å pakke! 

   

  Pusekatten min er ute i regnet.. Kommer til å savne henne i helga ♥ ♥ ♥

   

 • Tre dager igjen  Jeg kan ikke huske at det var så ille å være oppe sent en kveld før sommeren. Vondt i hodet, null konsentrasjon og kjempetrøtt i dag.. Skulle fått premie for dårligst konsentrasjonsevne.. Holder på med spansklekser nå, dere aner ikke hvor mye jeg gleder meg til jeg blir ferdig med det! Kommer aldri til å lære spansk ordentlig da, sliter med å komme meg gjennom spansktimene. 

  Men om tre dager, altså fredag, drar jeg til Lofoten! Blir herlig å møte folket igjen! Kommer ikke til å blogge i helga da. Det er internett på skolen, men ifølge Therese er alt som ikke er skolerelaterte nettsider stengt.. Må overleve helga uten songpop også, wææ.

  You only live once.. Tenk på det folkens! Jeg har forresten utrolig lyst til å farge håret igjen, litt lysere.. Skal jeg gjøre det eller ikke?

   

 • YOLO  Ny uke, ny mandag ♥ Nå har jeg vært på en runde med "pappa betaler", altså shopping. Mosjøen er en liten by med få butikker, så det eneste jeg skulle ha var kleshengere og en topp. Endte opp med muffinsformer også, de var søte!

  Like lilla som senga mi ♥

  På nille fant jeg sånne kleshengere jeg ville ha, hvite og med hakk i. Har masse trefargede fra ikea som er blitt ganske mørke.

  Syns folk skal slutte å misbruke YOLO. Det betyr jo bare at du lever en gang og må gjøre det meste ut av det, og det er jo å gjøre det du har lyst til. På en positiv måte. Altså, man trenger ikke å bruke det som en unnskyldning for å gjøre dumme ting, men å få mest mulig ut av livet. YOLO ♥

   

  Den er i medium fra Cubus. Størrelsene på cubus varierer sykt mye fra de forskjellige klærne! Buksa jeg har på bildene utvidet seg veldig mye, selv om den passet perfekt da jeg prøvde den.. Kjipt, men toppen er fin ihvertfall! 

   

  Hva syns dere?

 • Ukens musikk #2  Denne uken har det gått mye i Incubus, og annen musikk jeg hørte mye på før, siden jeg har hatt storopprydding i listene mine på Spotify. Hadde syykt mange lister jeg ikke hørte på fordi jeg bare lagde nye når jeg ble lei.

   

  Incubus - Oil And Water

   

  Incubus - Dig

   

  Coldplay - Fix You. En glemt sang, helt til jeg hørte den på radioen i går. Fin ♥

   

  Nora Foss Al-Jabri - Somewhere Beautiful

   

  Ole Børud - Backyard Party. Måtte bare ta med den fordi den spilles på ALLE musikklinjefester.

   

  Hva er deres favorittmusikk? :-)

 • Et innlegg om mat og tur  Haha, overskrifta skal vel si noe om innlegget?

  Denne helga har jeg egentlig bare tatt livet med ro. Sofie var her i går kveld, og på fredag var det bli kjent-fest. Men ellers har jeg ikke stresset med noe. Jeg er også ekstremt trøtt, som tyder på at jeg har sovet for lenge i helga. 

  Jeg og Sofie lagde makroner i går, snakket om alt mulig og spiste god mat. Jeg har ikke smakt på makronene enda faktisk, men det er limesmak på kremen. Den ble litt for flytende, og makronene litt for luftige, men de smaker sikkert godt likevel. Gleder meg til å prøve flere oppskrifter fra den nye bakeboka mi! Kan sikkert legge ut oppskrift hvis noen ønsker det :-)

  Detter litt fra hverandre..

  I dag gikk jeg tur på Mosåsen sammen med mamma og pappa. Kan ikke si at jeg er i så god form enda, men det blir nok litt bedre etter hver gymtime. Har forresten vondt i hele kroppen etter gymmen på fredag. Men det er jo herlig å være ute, så lenge det ikke snør og er alt for kaldt. Seriøst, gruer meg mer til vinteren for hver dag som går.

  Kakao ♥

  Skulle ta bilde av Mosjøen, men det var for mange trær i veien. Kjempebra!

  Middag ♥ Restesalat fra Pitabrød og kylling i går, utrolig godt etter en lang tur! Åh, jeg har savnet litt å legge ut masse bilder av mat, men når jeg lager noe nå lager jeg det bare for å spise det, ikke for at det skal se fint ut.. 

   

  Også før jeg glemmer det igjen, det var flere som ga meg komplimenter for bloggen min på fredag. Kjempekoselig at folk jeg faktisk aldri har møtt skryter av bloggen min :-D Tusen takk!

 • Tiden går sakte  Halloo ♥

  Nå ligger jeg bare og slapper av, herlig med helg! Våknet utrolig nok sent, så jeg gadd ikke å gjøre så mye ut av dagen. Jeg ble kjent med mange førsteklassinger i går, og det var en veldig artig kveld, selv om det var utrolig godt å dra hjem og sove. Seriøst, elsker å sove! Skulle jo egentlig til byen i dag, men jeg syns det var bedre å sove. Slitsom uke og sånt, så jeg må kjøpe den toppen jeg vil ha senere.. YOLO. 

  I morgen kommer forresten ny favorittmusikk. Hører bare på Incubus for tiden! 

  I går før jeg dro, livelife.

   

  Hva gjør dere i helga? :-)

 • Lovelife  Haha, mottoet mitt. Det og YOLO. Det siste er egentlig bare kødd da, men likevel.

  Nå er det endelig helg, og snart bli kjent-fest. Om ei uke drar jeg til Lofoten og møter vennene mine igjen, og livet er ganske herlig. Det er kjempedårlig vær i Mosjøen nå, men det er vi vant til. Sånn er det å bo her. Var i byen en tur etter skolen (i dag også.. Må slutte snart) og kjøpte litt ting. Pengene strekker ikke helt til bestandig.. Ellers hadde vi frisbee i gymmen, blir skikkelig opplagt av å være ute og ha gym! Må utnytte tida og være mye ute før det blir vinter.. Gruer meg, liker ikke kulda. Men i dag er det ikke vinter, og i dag er jeg glad :-))) Må fremheve det positive i livet med et fint bilde fra sommeren :-)

  Om ei stund må jeg ta på kjolen, sko og finne ei jakke.. Det skulle jeg gjøre i går i byen, men jeg fant ingen jeg likte. Sjelden jeg finner noe jeg leter etter i Mosjøen, med mindre jeg vet på forhånd akkurat hva jeg skal ha, eller bare tilfeldigvis finner noe fint. Savner storbyen :-(

   

  God helg alle sammen! ♥

 • Stikkord:

  Snart helg  Snart helg nå! Jeg må stå opp tidlig bare en dag til denne uka. Blir herlig med helg! I helga er det bli kjent-fest, og så skal jeg bake med Sofie. Lenge siden jeg har bakt nå, har ikke bakt siden forrige helg tror jeg, haha.

  Jeg kjøpte et par nye sko etter skolen i dag. Så de skoene i sommer, men det var feil størrelse, og de har ikke fått dem til Mosjøen før nå. Sykt tregt! Men det er herlig å komme inn i skobutikken og kjenne lukten av nye sko. Jeg gikk egentlig bare litt rundt i byen og ventet på cellotime, og etterpå å bli hentet. Jeg fant ut at jeg liker å gå alene og se i byen, spesielt fordi det ikke er så mange folk i byen på ettermiddagen. Fant også en topp jeg vil ha, sto "You only live once" på den. Men den hang så langt opp på veggen, så jeg gadd ikke å prøve den i dag. Herregud, jeg må slutte å bruke penger nå! Skal jo reise så mye dette året.. 

  Elsker dem!

   

  Akkurat nå ser jeg på Cupcake war på tv. Jeg ser aldri på kakeprogram, men dette ser veldig spennende ut! Jeg kunne ALDRI vært med på et sånt program, med tidspress og styr! Men nå skal jeg se på. Blogges :-)

 • Grådag  I dag er det virkelig grådag her. Ikke dårlig dag egentlig, bare grå. Det er dårlig vær, og jeg er trøtt. Jeg brukte faktisk begge fritimene i dag til å gjøre lekser. Imponert over meg selv! Bortsett fra at jeg er så utrolig ukonsentrert. Fant ut at jeg ikke kan høre på sanger jeg kan veldig godt, for da blir jeg bare sittende og følge med på sangen, så jeg satte på Incubus. Har ikke hørt på dem på kjempelenge, men jeg elsker musikken! Ganske variert også.

  Fotogen i går, heh.

   

  Nå skal jeg på orkester, gleder meg til neste helg, da skal vi til Lofoten!! ♥

 • Musikklinjelivet  Ukas beste dag unnagjort. Joa, med best mener jeg jo at det er ren musikkdag. Egentlig liker jeg onsdag veldig godt, fordi jeg har pianotime. Men jeg er ikke ferdig før ni på onsdager, siden det er orkester. Hvis alle timene og orkesteret hadde vært rett etter hverandre kunne jeg tatt kveld tre timer tidligere. Så egentlig er vel lørdag favorittdagen min, men hver dag kan jo ikke være lørdag, for da hadde jeg ikke hatt noen venner.

  Anyway, i dag har vi hatt MFO, kor, MIP og enseble. De fleste av dere vet vel ikke hva halvparten av de fagene er, men det har jeg skrevet før. Okei, de fleste av de få som leser bloggen min går vel musikk da. Tirsdag er også en veldig sosial dag, med kor og ensemble. I koret er jo hele musikklinja, mens vi har ensemble sammen med tredjeklassen. Altså andreklassen (oss) og tredjeklassen (3MU). Haha, sykt inspirert til å skrive nå da! Tenk positivt og smil til verden liksom. 

  YOLO liksom. Gammelt bilde da, men vi vet alle at en blogg uten bilder som regel er kjedelig.

  Akkurat nå. Trøtt, og skal begynne med lekser. 

   

  ♥ lovelife

 • Stemmeløs  Av og til kjennes det ut som at jeg hoster opp en lunge. Nesten. I dag har jeg vært på skolen, hatt spansk, historie, geografi, norsk, matte og sang. Spennende dag, sant? Da jeg kom hjem spiste jeg middag, og to cupcakes. Kjempegodt. 

  Haha, har ingenting å skrive nå egentlig. Kanskje jeg skal gå ned og spille litt ustemt piano? Pappa mener det er passe bra stemt, men han har nok ikke så godt gehør.. Keyboardet mitt høres bedre ut for tida, men jeg liker likevel piano bedre. Men på keyboard kan man lage masse artige lyder. Hvis jeg hadde hatt plass og penger nok ville jeg hatt et flygel, men når jeg tenker etter kan jeg jo bare en sang, og jeg trenger vel ikke et dyrt flygel for å øve inn lette sanger som jeg syns er vanskelig.

  Helt passende bildet, bare sånn for å få litt mer sammenheng i innlegget.

   

  getgjsrøyihs, dårlig bloggdag altså! Haha. Men bildet var fint, sant?

 • Snart mandag igjen  Uff, jeg er ikke klar for ei ny skoleuke.. Er litt kjedelig å bare være hjemme da, men det er så mange fag og holde styr på! Gleder meg til neste helg, da er det bli kjent-fest og jeg skal bake med Sofie ♥ Godt å få så bra kontakt med henne igjen, vi var alt for lite sammen i fjor.. Men det blir sikkert bra stemning på skolen når folk teller ned til fredagen, så det går sikkert bra. Også er det jo ikke så lenge igjen til vi kan stemme pianoet! Gleder meg! 

  Smiiil til verden ♥ ♥ ♥

   

  Herlig at jeg må stå opp klokka sju i morgen altså!! Beste jeg vet! Snakkes til uka, søte blogglesere ♥

 • Stikkord:

  Hva har jeg brukt helga til  For det meste sovet, slappet av, sett film og hørt på musikk. Prøver å bli frisk vettu. Er bare litt forkjølet, men det er likevel ikke artig å være syk. Men jeg har gjort litt fornuftig også.

  Spist god mat ♥

  Vi har endelig flyttet pianoet hit! Det er så ustemt at det er artig å spille, selv om jeg gleder meg til det blir stemt. Må stå i noen dager før det kan bli stemt for å bli vant til temperaturen her og sånt.. Gleder meg til å øve på noe annet enn keyboardet mitt! Jeg spilte den ene sangen jeg kan, og et par skalaer. Jeg har tenkt å bli flink til å spille piano :-)

  Ryddet rommet. Måtte bare ta med det siste bildet siden det ser ut som at rommet mitt er dobbelt så stort som det er, dere ser jo hvor stor del skråtaket tar.

  Lagd klesplanlegger av klesstativet mitt :-) Har egentlig ikke plass til stativet, så det står midt på gulvet nå.

  Blogget og sett på bobleskjermspareren. Haha, tidsfordriv. Også har jeg bakt, men det har jeg ikke tatt bilde av.

   

  Men nå skal jeg bruke resten av dagen til lekser og andre viktige oppgaver. Blogges ♥

 • Nye sko  Nå har jeg jo fått alle tingene mine hit, alt som var igjen på Heggedal, så jeg tenkte at jeg skulle vise skoene mine nå. Har blitt veldig påvirket av storesøster, og er innom så og si alle skobutikkene jeg ser :-)

  Alle skoene er faktisk kjøpt på DinSko (litt usikker på de siste), og nesten alle er kjøpt på salg. Da jeg og Elisabeth var i Gøteborg var vi på dinsko hver dag, og de hadde kjempemye salg! Bare de første skoene er kjøpt der, men converse kjøpte jeg på en annen butikk i Gøteborg. Skopar nummer to er kjøpt for femti kroner. Elisabeth kjøpte like i Gøteborg, bare dyrere, mens jeg ventet og kjøpte dem for femti. De to siste parene har mamma og pappa kjøpt til meg ♥

  Og favorittene mine er de for femti kroner og converse. Elsker de første også, men jeg kan ikke helt gå med dem enda.. 

   

  Hvilke sko likte du best? :-)

 • Les mer i arkivet September 2014 August 2014 Juli 2014
  hits