Maria Øyen -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Sommer 2013En måned siden skolen startet, drar til Praha på skoletur om to dager, og siste året i Mosjøen er godt i gang! Her er ihvertfall noen bilder fra sommeren. Det er litt vanskelig å finne bilder, for mesteparten av bildene jeg har er av Emilie og Malin. Malin ble ti måneder i går, forresten! Om to måneder skal jeg til Horten for å feire bursdager, gleder meg til det. Noen av høydepunktene i sommer var Toppenkurset, flere turer til Oslo, et par turer til Sverige, Blaafarveværket, BADs sommershow i Tønsberg sammen med Birgitte, og masse kvalitetstid sammen med hele familien! Er ikke ofte alle er samlet, men denne sommeren har virkelig vært familiesommer! Noe av det siste vi gjorde i ferien var at nesten alle søstrene dro til Horten, til Kristine og Torkil, grillet masse, var på båttur, og kost masse med ungene. 

Det har enda ikke sunket inn at vi drar til Praha om to dager, men jeg har ihvertfall begynt å pakke, lommepengene er på plass, og vi har hatt flere forelesninger om det vi skal se på turen. Vi skal være borte i ei uke, men mesteparten av turen er reising med buss og båt, ettersom vi reiser helt herfra med buss. Herregud, kommer til å være dø når vi kommer hjem! Men jeg gleder meg veldig, og det kommer til å bli en super tur! 

God helg! 

 • Som et postkort  Forrige helg var jeg i Ramberg, Lofoten, sammen med masse musikkfolk. Vi i orkesteret i Mosjøen reiste sammen med de fra Mo i minubuss. Bussen var full, og vi hadde med masse instrumenter. Flaks at cellogruppa er så stooor <3<33

  I fjor da vi var der var ikke været så fint, men i år var det strålende! Fredagen var litt grå, men resten av helga var perfekt. Vi badet til og med på Sydenstranda de har der. Seriøst, ei kjempestor strand med hvit puddersand og gjennomsiktig vann! Anbefales å dra dit! Vannet var såklart iskaldt, det er jo praktisk talt vinter nå, men veldig forfriskende med et kveldsbad etter en dag med spilling i gymsalen. De to gangene vi har vært i Lofoten har det ikke vært så lang øvetid, fordi vi bruker mye tid på reisen. Vi reiste fra Mosjøen klokken 11 fredag formiddag, og kom fram til Ramberg ca 8 på kvelden, tror jeg. Jeg likte musikken vi spilte veldig godt, og folkene var herlige! Det er så trist å tenke på at dette er det siste året jeg kan være med på disse, men neste seminar blir på Mo med Alexander Rybak. Gleder meg til å møte alle igjen!

  Et av de penere bildene vi tok på båten på vei til Lofoten. Været var ikke så fint som på veien tilbake.

  Nydelig  Bilde tatt mot sentrum. Sentrum er ikke stort, men alt er på en plass. Skolen er på andre siden av fotballbanen, de få butikkene er noen meter bak der igjen, og stranden er på denne siden av fotballbanen. 

  Hvem ville ikke blitt glad for et sånt postkort?? Ingen sender meg postkort uansett..

  Kan du si at dette ikke er fint hææ? Jeg ville ikke bodd her på heltid, men det er et nydelig feriested! Jeg skal absolutt dra til Lofoten på ferie en gang og oppleve mye mer! Ja, jeg har nesten bare bilder av stranda, men jeg får sikkert flere bilder etterhvert.

  Hjemturen ble litt annerledes enn planen, for det var ikke reservert plass til minibussen på ferga, så den kom ikke med. Derfor måtte vi passasjerene ta båten alene, vente på nattoget, og ta toget hjem. Vi kom hjem veldig sent, men turen var ellers helt perfekt! Det er så utrolig artig å møte de vennene jeg bare ser noen få ganger i året!

   

 • Les mer i arkivet September 2014 August 2014 Juli 2014
  hits