Maria Øyen -
Forside Add meg Om meg Kontakt

For alltid oss toJeg og Maria lovte Alexander at vi skal forbli bestevenner for alltid. Det løftet skal ikke være så vanskelig å holde, rett og slett fordi jeg tror aldri jeg har møtt noen som er så lik meg. Høres kanskje rart ut, men vi ble bestevenner nesten med en gang vi møttes, i Bodø, fordi vi heter det samme, og ble oppmerksom på at vi har masse til felles. Det var utrolig trist å ta farvel med alle på søndag, spesielt Maria. Men jeg vet at jeg kommer til å møte Maria flere ganger, og vi snakker sammen nesten hver dag ♥


Oss to for alltid ♥

 • Starstruck  Jeg må bare si at Maria er litt startruck av å møte Alexander Rybak.. Ikke meg, men Maria Bech. Vi hadde ikke noter på noe av det vi skulle spille i går, og vi hadde ikke plass heller, så det var endel venting. Likevel er det kjempeartig hero ,og nå skal vi spille mer :-)

  Tavla sier vel sitt om hvor awesome vi er. Haha, dette er ikke seriøst, bare litt Mariahumor.

 • Ingenting er lenge til  Ingenting er lenge til lenger. Nå er det snart november, så blir det desember, og så har vi gått på musikklinja i et halvt år! Jeg husker godt første skoledag, ikke sol, men greit vær. Alle gikk rundt og hilste på hverandre og prøvde å lære seg navn. Første bussturen med bussen, da vi hørte om Trondheimsturen. Såå lenge til! Det tenkte vi da, men nå er vi hjemme igjen. 

  Emilie er 11 måneder i dag, og om en måned er hun et år! Utrolig hvor fort tida går! Jeg husker at jeg var på øving til Narnia forestilling med kulturskolen, og fikk melding om at jeg hadde blitt tante! Jeg var så glad da! Og da jeg så henne for første gang, hun var så liten. Hun var to uker da Kristine og Torkil kom hjem i jula, og Emilie og Kristine var her ganske lenge. Emilie vokste masse på bare tre uker, og smilte for første gang til meg og mamma første juledag, da hun var en måned. Emilie lå på fanget mitt og sov i jula, jeg bar henne rundt hele tida, hun var helt avhengig av oss.. 

   

   

  ♥ Emilie 11 måneder ♥

 • Maria sovnet

  Hoho, hver gang jeg og Maria bare skal snakke "litt" på skype, ender vi opp med å snakke ganske lenge.. Vi har alltid så mye å snakke om, og da går tre timer alt for fort.. Når jeg ser dette bildet får jeg lyst til å sove.. Jeg er så trøtt i dag! Men jeg kan ikke sove enda, for jeg har en norskoppgave å skrive ferdig om Trondheimturen. Læreren hadde visst sagt på bussen at vi skulle skrive om det i dag, men jeg sov vel da.. Åh, så mye snakk om å sove!

 • Herligste klassen
   

   

   

   

      

   

   

  I helga har jeg bare sovet, slappet av, sortert bilder og tagget bilder.. Av 700 bilder skulle jeg finne de beste, det tok ganske lang tid.. 

  Vi dro på onsdag morgen, og det var mye soving på bussen.. Mange var trøtte, men vi så likevel en film. Terkel i knipe, bra film! Vi hadde pause på Grong, og sto ute i regnet og spiste siden bussen var stengt.. Eller, vi sto litt under tak, men det regnet endel da vi var der. 

  Da vi kom til Trondheim dro vi rett til Rockheim. Det første vi så var et stooort Norgeskart som gikk fra 1.etasje og helt opp i taket i 6.etasje! Selve bygget er veldig spesielt og moderne, og inneholder mye spennende om du er interessert i musikk. Vi var på et til musikkmusum i løpet av turen, på Ringve. Det var et museum med masse instrumenter, og historien bak instrumentene. Det var også det gavebutikken var, der man kunne kjøpe masse musikkgreier, som sugerør, munnspill, munnharpe, linjal med piano på, smykker og mye mer. Der tok vi også klassebilde, siden alle i klassen var med på turen. 

  Vi var også på Erkebispegården, enda et museum og i Nidarosdomen. Og på teater og konsert. Da vi skulle på teater, hadde plutselig alle gått da jeg og Lilja kom ned i resepsjonen, og vi så ingen ute heller. Vi visste ikke hvor teateret var, og jeg ringte Jonas, som sa hvor vi skulle gå, og vi løp gjennom byen i høyhælte sko.. Vi møtte på noen flere fra klassen og fant tilslutt veien. Det var ikke noe problem å finne veien til Olavshallen, der vi var på konsert, for det var rett ved hotellet. 

  Som dere skjønner hadde vi ganske mye på programmet, men vi hsdde også litt fritid. Mest på kvelden og på natta da.. Det er så vanskelig å sove når man har så mye å snakke om! Vi begynte med "nødt, prosent og sannhet" på onsdagskvelden, og endte opp med å snakke om alt og ingenting. På torsdag skulle vi legge oss tidlig, men skrudde på tven, og så på film til klokka ett på natta. Deretter snakket vi i et par timer, før vi fant ut at vi skulle finne en plass å spise. Vi hadde tenkt å ikke sove den natta, og heller sove på bussen. Det er så tungt å sove i noen timer og stå opp når man er så trøtt! Det er noe av det verste jeg vet.. 

  Jeg sov litt siste natta, men jeg aner ikke hvor mye.. Jeg tror jeg sovnet i halv femtida, men våknet og sovnet hele tida.. Tror jeg har fått omtrent ti timer søvn tilsammen på turen, men jeg har sovet i 25 timer i helga, så jeg har vel ikke søvnmangel.. Det kommer i morgen, når jeg må stå opp tidlig igjen..

   

  Spørsmål til bildene?

 • Godt å være hjemme!  Selv om det var en herlig klassetur som kunne vart mye lenger, er det sykt godt å være hjemme igjen! Nå kan jeg faktisk sove hele natta, uten noen distraksjoner, og jeg kan spise mammas hjemmelagde mat! Jeg er faktisk ikke så veldig glad i hotellmat, for jeg liker å ha det som jeg er vant til, ihvertfall frokost og kveldsmat. 


  Alle speil må bli tatt bilde i. Jeg har 700 bilder fra turen, og mange av de har jeg ikke tatt selv.. Så nå skal jeg se gjennom dem (hvis jeg orker), og dele bilder med mine kjære klassekamerater ♥ Legger sannsynligvis ut noen flere bilder her i morgen, og skriver mer. 

  Jeg får vel prøve å holde meg våken i noen timer til, men om jeg ikke klarer det; God natt :-)

 • Det er 66 dager til jul  Jeg har julenedtelling på bloggen, på sida, om dere ser det. Det står 67 dager igjen, men jeg tror egentlig at de tenker 25. desember da.. Så det er 66 dager igjen. Og folk drikker julebrus som aldri før! Jeg skal klare meg til 1. desember, tror jeg.. Julebrus heter jo julebrus for en grunn, og det er ikke jul i oktober. 


  (google)

   

  Siden jeg drar til Trondheim i morgen, tar jeg meg fri fra bloggen til jeg kommer igjen :-)

   

 • When there was me and you...   


 • Hva skulle vi gjort uten Skype?  Sovet. Enkelt svar.

  Jeg ble kjent med Maria på et seminar i Bodø i februar/mars, men selv om vi bor ganske nært, har vi ikke sett hverandre etter det.. Vi har heller ikke hatt så mye kontakt på ei stund, fram til noen uker siden. Det er altfor lett å miste kontakten med folk.. Men den siste uka har vi snakket endel på skype. Ganske mye.. Veldig mye egentlig.. 


  Jeg hadde ikke den siste versjonen, så det er litt vanskelig å forstå Maria sin.. Nå er det bare 12 dager igjen til seminaret, og til jeg får møte Maria, Sanne og Sunniva! 

   

  Hva syns du om Mariahumoren vår?

 • En ny vidunderlig dag  Av og til kommer jeg med noen gode overskrifer. Av og til. 

  God morgen er kanskje litt sent å si.. Det er så alt for godt å kunne sove så lenge jeg vil! Men jeg sto opp for en halvtime siden, og har nettopp skrevet ferdig en engelskoppgave. Nå er det en halvtime til jeg egentlig skal møte Andrea i byen, og jeg skal dusje, spise og ordne meg.. Rekker det sikkert ikke, men jeg kan i det minste slutte å skrive nå.

  Ha en fin dag! 

 • Mandag tirsdag onsdag torsdag FREDAG  Hvor blir det av dagene? Jeg skjønner ikke at tida kan gå så utrolig fort! Det er mandag, og så er det plutselig fredag, og helg. Det er godt med helg, kun fordi jeg har veldig mangel på søvn nå, men jeg kunne sikkert klart meg bra noen dager til uten så mye søvn. Jeg merker det mens når jeg sitter stille uten å gjøre noe, som da vi var på lunsjkonsert i dag. Rolig musikk, ganske mørkt der, generelt veldig rolig stemning. Jeg tenkte også på å ordne meg litt ordentlig i dag, rette håret, og finne noen fine klær, men jeg orket ikke å stå opp før tjue minutter før jeg måtte gå, så det rakk jeg ikke.. Jaja, jeg har ihvertfall ikke frøset så mye i dag..


  Grunnen til søvnmangel.. Maria ♥ BCFF (Best Cello Friend Forever)

  Ha en fin helg!

 • Det du bare ser på musikklinja  - God morgen-komitè som lyser opp dagen din når du omtrent går i søvne

  - Notestativ og instrumenter over alt, f.eks i trappa

  - Spilleforbud i friminuttet (som ikke blir fulgt)

  - Glade elever overalt

  - Folk som synger og spiller overalt

  - Filmmaraton i helgene

  - Elever som gleder seg til å gå på skolen

  - Elever på skolen 24/7

  - Masse klemmer

  Haha, ikke ta dette for seriøst. Jeg mener ikke at alle må syns at musikklinja er så mye bedre enn andre linjer, men jeg liker musikklinja, og det er forsåvidt det eneste jeg har prøvd. Sikkert andre som har det sånn på skolen, på andre linjer, men dette er mitt eksempel, og ting som er helt annerledes enn på ungdomsskolen.

  Og for å legge til en ting man ikke ser på musikklinja, er trøtte, umotiverte, sløve elever. Eller.. Det var kanskje ikke helt sant, men vi er som regel ganske motiverte. Vi har jo ikke egentlig noe å klage på, vi valgte jo å gå musikk selv. 

  Lars har skjønt hva som gjelder! Overrasker meg ikke om han slutter å slå på randome trommer, og begynner å spille cello ;)

   

 • Tilbakeblikk til en herlig tid  Da jeg var ferdig på skolen i dag, så jeg ut, og det regnet. Det regner fremdeles. Jeg hadde cellotime, og måtte gå fra musikklinja til kulturskolen, som er ca 500 meter. Det høres ikke så langt ut, men når jeg må bære skolesekken og celloen, er det mer enn langt nok. Jeg tenkte tilbake på Topenkurset for to år siden mens jeg gikk, da vi var på Herøy.

  Vi hadde spilt konsert, og det var ikke så veldig fint vær. Vi var heldig da vi kom dit med båten, og fikk sitte på i en minibuss til kirka, men var ikke like heldige etter konserten. Jeg hadde brukt nye sko, og hadde gnagsår, så jeg sto ute i regnet og byttet sko. Det er jeg glad for at jeg gjorde, for etterpå måtte vi løpe fra kirka til kaia i regnet.. Vi måtte jo ikke løpe, men viville ikke være ute i regnet lenger enn nødvendig, og vi så etter en . Deretter skulle vi sitte på båten fra Herøy til Mosjøen, og var framme ved midnatt.. 

  Det var avslutningen på Toppekurset i fjor! :-)


  (google)

   

 • Min innholdrike, ultraspennende ferie  Ferien er over alt for fort. Det er ikke ferie om det er under to helger.. Uansett, jeg har gjort utrolig lite de siste dagene, men jeg har likevel noen illustrerende fotografier.


  Gjemt meg bak ei bok jeg skulle lese.. Jeg har til og med lest den!


  Tilbrakt noen timer på facebook på min ekstremt pro pc! Det står ihvertfall ProBook på den, så den burde jo være bra..


  Tatt bilder i det kule speilet mitt (som egentlig er søstra mi sitt..)  Farget håret. Og funnet ut at det er veldig slitt, siden jeg ikke har klipt det på noen måneder.. 

  Sett på den meget irriterende julemarsipanposen som ligger fint og lukket på rommet mitt fram til 1. desember. Under to måneder til!

  Irritert meg grenseløst over at jeg ikke finner ut hva som er i veien med videoen som ikke vil konverteres.. Tre av fire klipp er ferdig, men det siste.. Ja, det er feil filtype, så jeg kan ikke legge den til på moviemaker.. Jeg må finne ut hva jeg skal gjøre, så beklageligvis vet jeg ikke når jeg får lagt ut videoen.. Jeg beklager.

  Også har jeg sovet, littegrann, men det kan jeg ikke ta bilde av selv.. Og egentlig tok jeg alle bildene i natt, mens jeg jobbet med en norsk-oppgave. Men det er vel stort sett det ferien min bestod av. Alt for kort ferie, men likevel.. Vi får det igjen i en annen ferie.

  Nå blir det engelsk resten av kvelden, kjenner jeg gleder meg virkelig! :-)  (Tolk gleden som du vil..)

 • Bloggfri  Jeg har så mye lekser å gjøre i dag, og jeg holder på med videoen, som jeg ikke egentlig forstår meg på, så jeg tar fri fra bloggen resten av dagen..

  Ha en fin søndag!

 • Svar  Her kommer svarene som ikke er så lett å svare på på video, som musikk og blogger. Jeg holder på med videoen, men kameraet gikk tom for strøm, så jeg må vente litt. Jeg skal prøve å redigere det jeg har til nå, men det kan hende at videoen ikke kommer før i morgen.

   

  Musikk:

  Det er ikke så lett å velge noen favorittsanger, så jeg kommer heller med noen lister på spotify.

  Glalista til Andrea - Jeg hører på den nesten hele tida, og selv om det er mye på den som jeg ikke hadde lagt til i mi liste av meg selv, liker jeg egentlig omtrent alle sangene.

  Happylista mi - Egentlig hadde jeg ikke noe bedre navn, så det er god blanding av forskjellig musikk. 

  ♥-lista mi - Sier ikke hva den betyr, men noen få skjønner det sikkert likevel :-)

  Tristlista mi - Ja, sier ikke så mye om den heller. 

  Toppen 2010 og Toppen 2011 - Musikken vi spilte på toppenkurset i fjor og i år, herlige uker!

   

  Blogger:

  Enkelt og greit, de jeg følger på bloglovin. Jeg leser andre innimellom, men mest disse.

  ANNAIS - av Anna Edwin

  Box Of Chocolate

  erica kvam 

  Hpaulsen

  hvitstil.com

  Maren 

  Saandran

  Sanne Linéa

  T E T O T R O L L

  The Flower

  tine lise

  Voe

   

  Og min naturlige hårfarge.. Det har jo blitt enda mørkere på de årene jeg har farget det, men det var det beste bilde jeg fant (på facebook).


  Det er tre år siden, tror jeg.. Som dere ser, er det ganske likt jeg har nå, bare at det var veldig kjedelig farge..

  Jeg tror det var alt, og resten kommer på video, når jeg har fimet ferdig, og redigert den. (Prøve å redigere ihvertfall)

 • Kveldens outfit  Pappa har bursdag i dag, og siden Elisabeth er hjemme, var vi ute å feiret både mamma og pappa sine bursdager. Jeg skulle prøve noe nytt, og har fremdeles ekkel smak i munnen av krydderet.. Det ble kylling med ris, salat og bearnessaus. Det var som sagt et spesielt krydder på all maten, og olje på salaten.. Det blir noe annet neste gang ihvertfall.


  Outfit for kvelden. Cardigan og toppen som jeg hadde i går, tights fra bik bok, skjerf fra H&M. Skoene har jeg fått fra Elisabeth, og de er noen år gamle. Jeg har til og med funnet en ganske nøytral vegg. Det er så mye bilder og møbler her, så jeg endte opp med å trekke for gardinene i stua. Og så kom jeg nettopp på at mamma snart skal bytte gardiner.. Sommergardiner og vintergardiner faktisk, så de andre er mer mønster på og mørkere.. Fortsatt på leting.

   

 • Blogging og privatliv  Når man har en blogg er det lett å være for åpen, og til slutt ikke ha noe privatliv. Men hvor er grensen for hva man kan legge ut på bloggen, og hva man burde holde for seg selv? Jeg tror at man burde passe seg mer for hva man skriver om man er f.eks høyt opp på topplista, siden det er mange som absolutt må klage på alt toppbloggerne gjør. 

  Når man har spørsmålsrunde må man jo tenke på hvor åpent man vil svare, og hvor mye personlig informasjon du vil gi ut. Det er tross alt veldig sannsynlig at det er mange av leserne som du ikke kjenner. Det er jo ikke artig at hele Norge vet alt du gjør heller.. Jeg vil ikke si at bloggen min er så veldig anonym, men jeg passer på hva jeg skriver. Om jeg har en dårlig dag på grunn av noe, går jeg ikke ut med detaljer om hva som skjedd. Kanskje et lite "deppe-innlegg", men ikke noe detaljert "sippe-historie", om du skjønner. 


  Håret mitt minner om sånn alpelue, eller noe.. Vet ikke om det er det det heter, og det syns heller ikke så godt på dette bildet..

   

  Og spørsmålsrunden avsluttes i kveld, klokken 00.00, så svarer jeg sannsynligvis i morgen. Så hvis det var mer dere lurte på, spør :-)

 • Bygaver  Mamma kom hjem i dag, og da er det jo alltid artig med gaver. Mamma hadde bursdag på søndag, så hun fikk gaver fra oss, og hun hadde med bygaver. Og en forsinket burdagsgave til meg fra ei av mammas venner. 


  Gave fra Beate. Vet ikke hvor den er fra, bare at det er Storbritania en plass..


  Gave fra mamma. Offwhite topp fra Vero Moda, cardigan fra H&M.


  Julemarsipan.. Unødvendig å kjøpe det i oktoer, men mamma kjøpte den bare fordi jeg ikke liker at det blir jul i butikkene så tidlig..


  Forsinket bygave. Jeg liker kokosnøttlukt, men mamma hater det.. Derfor var hun ikke så villig til å ta bilder, siden kameraet mitt luktet kokosnøtt.. Uansett, jeg er veldig fornøyd med gavene :-) 

  Spørsmålsrunde

 • When I don't feel like smiling, I don't smile  Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre.. Ferie er noen ganger så kjedelig, og spesielt i starten. Jeg vil egentlig sove, men samtidig gjøre noe. Så jeg sitter her og hører på musikk. Andrea si glaliste bruker å få meg i godt humør, og den hører jeg mye på. Greit å høre på andres lister, når jeg liker musikken, og siden jeg er så dårlig til å finne ny musikk selv.. Jeg er vel litt lat av og til.. Takk Andrea ♥


  Jeg er litt trøtt også, som om det skulle gjøre det noe bedre..

 • Gjesteinnlegg!  Hei, et lite gjesteinnlegg fra Sanne her! Maria har jeg ikke kjent så veldig lenge, men lenge nok til å finne ut hvor bra en person hun er. Husker når vi var på Toppen Musikkskole sammen og fikk beskjed om å hente vann til et "bål". Og det vannet måtte vi forte oss litt å hente 200 meter unna. Vi løp og snakket samtidig om hvor dårlig form vi var i. Da vi kom frem, fikk vi 2 mellomstore mugger fylt med vann, og vi skulle løpe tilbake uten å miste noe vann.. haha! Vi lo godt da vi kom frem, sykt stolte over at alt vannet ikke var borte enda. Huff, det var bare ett eksempel.. så mye jeg kan si, og det var til og med bare EN UKE! 

  - Sanne

   

  Jeg smiler hver gang jeg leser dette "gjesteinnlegget", og måtte bare legge det ut med et svar. For det første, vi kjente ikke hverandre egentlig ei uke.. Vi snakket første gangen på torsdag, på låvedansen. Du spurte hva jeg het og hvor gammel jeg var, og så sa du at du var 13 år. Du ser ikke ut som du er 13! Du ser eldre ut, og selv om det er tre år forskjell på oss, kunne vi like gjerne vært like gamle! Det var utrolig artig på låvedansen, med masse dans, selv om det var kaldt, og jeg enda ikke kjente deg.. Utrolig hvor fort vi ble venner, med tanke på at vi ikke snakket ordentlig sammen før fredag, og kurset var ferdig på søndag.. Vi hadde de samme problemene etter grillkvelden på Sandvik; Vi var forkjølet, gangsperre ette løpingen, lite mat og lite søvn.. Tror det var noe mer, men det husker jeg ikke.. Uansett, vi ble bestevenner på ei helg :-)

  Jeg ser utrolig mye fram til seminaret i slutten av oktober, når jeg får treffe deg igjen! Det virker jo som at det er lenge til, men med min travle musikk-hverdag tror jeg at det går fort. Fram ti da får vi vel fortsette å skype og snakke på facebook :-) 

  Glad i deg, og savner deg, Sanne ♥ (Forresten, du er veldig flink til å spille piano!)

 • Høstferie eller langhelg?  Her i nord har vi bare to dager ferie, altså er det ikke så egnet å reise langt bort. Jeg skulle egentlig ønske at vi hadde ei uke, for da hadde det vært lettere å reise til Heggedal og møte familien.. Men Elisabeth kom hjem i dag, og mamma kommer hjem i morgen, så det blir en bra (og regnfull) ferie likevel.

  Jeg tenkte istad på at jeg ikke har blogget ordentlig siden før jeg lagde pizza på mandag. Alle tre var fornøyde med pizzaen, og vi så en film.. "Kurt Josef Wagle og legenden om fjordheksa".. Jonas og August snakket om den, så vi måtte se den. De sa at den var veldig bra, men dne kommer ikke på mi favorittfilm-liste ihvertfall.. 

  Siden Lilja skrev om koret i går, skal jeg ikke gå så mye nærmere inn på det, annet enn at vi hadde konsert i dag og, for allmenn-folkene. Det gikk bedre i dag enn i kirka i går for å si det sånn.. Nå blir det mye oppsumering, så jeg tror bare jeg avslutter nå. 


  Min kjære storesøster og meg ♥

   

  Minner også om Spørsmålsrunden! Spør om alt :-)

 • Spørsmålsrunde  Ny blogg, nye muligheter. Nå skal jeg ha første spørsmålsrunde, så kom med masse spørsmål! Dere kan spørre om alt, men jeg lover ikke å svare på alt. Jeg vurderer selv om det er noe jeg ikke vil svare på, av ulike grunner. Vet ikke hvor lenge dere kan spørre, men det kommer jeg til senere.

  Spør! :-)

 • GJESTINNLEGG - The Floower!  Hei og hå, så var det på tide med et lite gjesetinnlegg! Eller. Hehe, jeg skulle egentlig være lur å blogge uten at hun la merke til det, men Maria er jo over alt. Tuller ikke. HEI VERTFALL! Jeg heter Lilja, og går i samme klasse som Maria, hehe. Jeg greide derfor å smiske meg til å låne pcen hennes litt. Når jeg først har begynt å blogge kan jeg vel informere om at det er jeg som er på bildet ovenfor! Whoho, sjitkult. I dag har Maria og jeg vært på korøvelse sammen med vg2-3. Grunnet konserten som skal være senere i kveld! (i kirka) Så vi blar som en gal gjennom den elleve sider lange noten, og synger av full hals. Hehe, ikke bokstavelig talt. Så mens Maria stresser med å finne ut hvordan hun skal kle seg, og ordne seg på håret, kjeder jeg rævva av meg. Ikke tull. Så enten skal jeg stresse sammen med henne, eller så skal jeg finne opp et ttly azm skattekart, som fører meg langt ut på åkrene, og tilbake til KUAN. Ha en fortsatt fin dag! 

   

 • Smil, det er gratis  Nå står pizzaen i ovnen, og jeg sitter å venter. Det er koselig å være hjemme alene, lage pizza og synge på musikken jeg hører på og ikke egentlig kan. Jeg synger aldri annet enn på rommet mitt når det er andre hjemme.. 

  Gloseprøven i dag gikk også veldig bra. Skolen går mye bedre enn på ungdomsskolen, uten at det er noe mer lekser heller.. Vi hadde en lærer i dag som var fra en eller annen spansktalende plass, og det var veldig lærerikt. Spennende å snakke om skole, ikkesant? 

  Gratis mat setter hybelboerne pris på :-)

   Siden Jonas ringte på veien hit og skulle snakke, og klage over at det er så langt, ble pizzaen ferdig før jeg fikk lagt det ut.. Artig med folk som klager over ALT.. 

 • Det fristet å rydde huset...  Det fristet ihvertfall mer enn å gjøre lekser.. Uansett er det viktig å være i et ryddig, fint miljø når man skal lære, og forberede seg på en utdannelse. Likevel burde jeg ha gjort mer lekser.. Vi har tydeligvis ei bok vi skal lese ut til i morgen, og jeg har gloseprøve i spansk.. Og matten.. Skal ikke nevne det mer, men jeg må seriøst slutte å gjøre alt i siste liten.. 

  Men huset er ihvertfall ganske fint nå. Jeg støvsugde førsteetasjen, ristet og snudde alle putene i sofaen, vasket badet og gangen i andreetasjen. Bare litt igjen til i morgen, som jeg kan gjøre når pizzadeigen heves. Uansett, nå må jeg gjøre lekser, og få litt søvn i natt og..

  Ha en fin søndag!

 • Notat til meg: Slutt å utsett ting!  Jeg hater søndager, for da kommer jeg på alt jeg skulle gjøre tidligere i uka, som jeg ikke har gjort.. Lekser, rydding, vasking, osv osv. I tillegg må jeg skrive handleliste til pappa, siden jeg skal lage pizza i morgen, og ikke kommer hjem før i firetida. 

  Selv om det er godt å være alene hjemme (selv om pappa er hjemme), savner jeg familien min, og spesielt siden de fleste er på Heggedal nå. Pappa er hjemme, to av søstrene mine er der de studerer, mens resten er på Heggedal.. Jeg savner Emilie, og får kanskje ikke se henne før jul, og jeg savner Beate, som jeg ikke har sett siden mai, og aner ikke når neste gang er. Sånn er det vel når hun jobber i utlandet, og jeg går på videregående her i nord.
  Det regnet..


  Tøft! Traktoren altså.


  Jeg går på vannet.

  Som du sikkert skjønner, tar vi veldig masse bilder når vi er sammen. Og de jeg legger ut, er langt fra alle.. Men hva kan man si? Nytt kamera, da blir det mye bilder.. Og ja, vi filmet i går, men det var veldig useriøst, så den forblir på pcen min. Og jeg kan ikke redigere film heller, så der har jeg enda en ting å lære meg..

  Hva syns du om innlegg med mye bilder?

 • Tålmodig sa du?  Jeg har seriøst ikke tålmodighet.. Om jeg ser film alene, ser jeg en del av den, går lei, og er på internett resten av tida, mens filmen står på i bakgrunn. Nå har jeg sett to filmer med Andrea, og under den andre tok jeg masse bilder, ordnet håret, ja, jeg så ikke film ihvertfall.. Likevel fikk jeg med meg hva filmen handlet om.


  Gikk for midtskille i dag, til en forandring.


  Min søte pusekatt ♥


  Vi har alle en venn som ikke er helt som andre..


  Andrea har en tendens til å skulle være med på bildene mine..


  Jeg fant ei prinsessekrone i en skuff, overrasket over at den ikke er ødelagt..


  Jeg er lei av godte!
  Kanskje vi skal se ferdig Løvenes konge etterhvert..?

   

  Hva gjør du en lørdagskveld?

 • Jeg liker å sove  Herlig å få sove lenge! Det var en super jam i går, selv om vi ikke hadde øvd så lenge. Jeg er heldig som har så dyktige folk i klassen min, og som stiller opp på så kort varsel! Jeg vet ikke helt hva som var da vi var ferdige, for jeg dro hjem med en gang, rundt halv tolv.. Vi skulle starte ti, men så skulle vi se om det kom flere, og startet ikke før kvart på elleve. Min største skrekk i går var å glemme teksten, men jeg klarte meg, og husket det jeg skulle synge. 

  Siden jeg sto opp i dag, halv ett, har jeg egentlig ikke gjort så mye.. Jeg spiste grandiosa til frokost/middag siden pappa har kjøpt ei kasse med grandiosa, altså 10 stk.. Blir ikke så mye ordentlig mat når mamma ikke er hjemme, men på mandag skal jeg prøve å lage pizza.. Hjemmelaget pizza ♥


  Flinke Agnes!  Bilder tatt av Kaja.

  Nå skal jeg rydde, og så kommer Andrea om en time! Det er en ting jeg savner fra ungdomsskolen, å se Andrea hver dag.. Gå sammen til skolen hver dag, uansett vær. I sol og regn. Skli hele veien, fordi det ikke var strødd på skoleveien.. Sitte på bussen og klage over bråket.. Okei, jeg savner ikke bussen, men jeg savner Andrea..

 • Les mer i arkivet September 2014 August 2014 Juli 2014
  hits