Maria Øyen -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Back to realitySåå tungt å komme tilbake til hverdagen etter ei langhelg i utlandet. Heldigvis er det OD-dag på fredag, så jeg har bare en skoledag igjen denne uka. Og på fredag drar jeg til Mo, og skal spille hele helga! 

 

Selvfølgelig skal jeg skrive om hvordan det var i Skottland, men det blir i morgen eller fredag. Må først fokusere på å slappe av å finne ut hva som skjer på skolen. Kom på skolen til egenevaluering av norsk-tentamen. Må si det er godt å komme hjem altså! 

 • Taperbanden deluxe  Blogging er for tapere. Derfor gjesteblogger jeg, som er taper, for taper Maria. Ville egentlig bare si hei, og forklare at det er meget kaldt ute. Problemet med snø er at den er kald. Om det kunne snødd hver gang det var varmt i Norge ville vi hatt en kort og hærlig vinter, og resten sommer. Svinter ville vært überkult, hvis man ser bort i fra de andre 9 måndene som bare er kjørlig sommer. Evig påske ferie, vil jeg si, uten tapersnø. Det gir deg god tid til å spare til en fin ferie i Peru og Argentina i Sør-Amerika, eller Skottland hvis du heller vil det. Men Skottland er for tapere, fordi dit skal Maria. Når hun kommer går alle. Ikke de som bor der fast for når Maria kommer dit blir de også tapere. Men de som ikke bor der fast, drar. Det er egentlig ikke så ille som det høres ut som å være en taper uten venner. Jeg liker ikke ha venner. Ikke det at jeg vet hvordan det er å ha venner da.. men det ser lame ut å ha en venn. Det er som å ha varm norsk sommer fylt av bier og klegg. Sånne ekle ting vi ikke liker men som følger etter deg over alt. Det er derfor jeg vil ha svinter og vomter. Det må jo være perfekt for tapere som meg og Maria. Jeg vil også tilføye en sak når det kommer til temperatur, som er det faktum at hver gang jeg åpner vinduet blir det kaldt på rommet. Ettersom jeg ikke klarer å stå opp om morgenen på grunn av kulde og mulighet for forfrysningsskader på deler av kroppen, skal jeg saksøke den som gjør snøen kald. Hvis noen vet adressem til moder jord, ta kontakt! Når jeg åpner vinduet mitt vil jeg ha luft, ikke kulde. Nå kan ikke jeg åpne vinduet på et halvt år og kommer til å dø av CO² utslipp. Forklaringen på det er at jeg ikke har noen planter her. Den eneste planten jeg har hatt på mitt rom var en kaktus og den døde. Ufrivillig selvmord er dette, og jeg kommer til å bli dømt for uaktsomt drap på meg selv. Gravd ned i bunnen av en fengsel celle for tapere. Som meg. Dette er følgene av vinter og kulde og burde ta slutt snarest. Mange ville sagt, gå ut av rommet. Men ettersom jeg av kulde, ikke klarer å bevege meg for å hente mat, har jeg ikke energi til å jobbe. Ingen penger, ingen ferie. Da er hele poenget med svinter og vomter ødelagt. Noen må komme hit med noe å spise som jeg vil ha, snarest!!!
   
  Det eneste poenget mitt med dette innlegget var egentlig at jeg er en taper som vil ha godteri fordi det er lørdag, men det får jeg ikke, så om det er noen der ute som har godteri til meg.. kan dere vennligst komme med det så jeg slipper å bli dømt for uaktsomt drap på meg selv. På forhånd takk.

  dette er meg akkurat nå.


  Og ettersom håret mitt og ser ganske taper aktig ut har du full tillatelse til å mobbe. Bryr meg heller ikke siden det er det teiteste du finner på. Håper også alle skjønte at dette var ironi, hvis ikke er du faktisk litt taper. neida  men gi meg godteri!


 • Værnes Lufthavn  Nå er vi endelig på hotellet, bor praktisk talt på flyplassen. Også må vi stå opp klokka fire i natt, gleder meg sykt! I løpet av de få minuttene jeg har vært her, har det gått 2-3 fly allerede, blir koselig å sove her.

  Siste blogginnlegg før vi reiser fra landet, og sannsynligvis siste innlegg før jeg kommer hjem. Orker ikke å bruke så mye tid på å blogge når jeg er borte, men når jeg får tid (når jeg komemr hjem), skal jeg skrive om turen. Er jo så travelt da!

  Dette var i går, kofferten min veier nå 12 kilo, jeg kan da shoppe 8 kilo. Jess!

  Stort og fint!! Og jeg skal sove på ekstraseng i hjørnet bak tv-en. Også var jeg kreativ og merket kofferten min!

  Luksus ♥♥♥ 

  God helg ♥♥♥♥♥♥

 • Summertime  ♥♥♥♥♥♥♥♥♥

  Give me summer!! 

  Det er fælt å tenke på at det blir vår om et halv år, og det er allerede snø ute. Får håpe det blir tidlig vår, siden det ble tidlig vinter. Haha, som dere ser har jeg veldig mange bilder av Emilie fra sommeren, men det er fordi at jeg nesten ikke tok bilder i sommer, og når jeg tok bilder var det ofte av henne. Eller, hun tok jo bilder av seg selv, med mobilen min. Skoene øverst fikk hun i ettårsgave av meg, ble mye brukt i sommer! Om en måned er jeg sammen med min kjære Emilie, og forhåpentligvis hennes lillesøster ♥♥

 • Stikkord:

  Tomorrow, or the day afer tomorrow  I morgen på denne tida sitter jeg i bilen på vei til Værnes! På lørdag morgen, alt for tidlig, sitter jeg på flyet. Frokost på Starbucks i København, før flyet går videre til Skottland! Gleder meg masse til å komme bort fra dette været. Ups, skulle ikke blogge om dårlig vær. Kan heller skrive at det er en måned til Emilie blir to år og storesøster! Gleder meg til å reise til Horten da, og håper virkelig at lillesøster blir født før jeg kommer dit! 

  Sommer♥♥♥♥♥♥♥ Emilie♥♥♥♥♥♥♥♥ Sol♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Heggedal♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 • Free me from this world   


  Can you free me, free me from this world?

   

  Får helt frysninger av den sangen, elsker alt med den! Det første jeg la merke til var "free me from this world", og av og til føler man bare for å isolere seg helt fra verden en liten stund. Det er da man tar på headset og setter på Muse. Og så hørte jeg litt mer nøye på teksten, og jeg tror den skal tolkes som at verden er ikke stor nok, og det er ikke nok jord til alle menneskene. Men folk tolker jo sanger på forskjellige måter, og det var ikke det som slo meg inn først da jeg hørte den. Elsker sangen ♥

 • Skoleblogg  Hallo♥♥ Av og til skulle jeg ønske at vi ikke hadde fritimer, da hadde jeg vært ferdig ti over halv to istedenfor halv fire i dag. Men vi så en konsert i forrige fritime. Det var noen fra Mo, KammeRana, veldig flinke! Og så har orkesterforeninga konsert i dag, 19.30 på ungdomslokalet, så hvis du er i nærheten av Mosjøen, kom og hør. 

  Og så snør det i dag. Har ikke lagt seg så mye på bakken enda, men det er snø. Hvorfor? Det er tross alt bare oktober. Høsten er så fin med masse farger, og det lukter så godt på høsten! I sånn.. to uker.. før vinteren og kulda kommer. Jeg hater vinter, det er så kaldt og mørkt. Slitsomt å være våken, mørke klær, vanskelig å komme seg noen plass, og littegrann deprimerende. Og så kommer sommeren ♥

  Liker jeg det jeg ser? NEI.

 • Abstinenser  Jeg aner ikke hvorfor det ble forskjellig størrelse på de to bildene der, og jeg har ikke tenkt å finne det ut heller.. Haha, det er to av de tre bildene jeg tok på skolen i dag, det siste var Mfo-innleveringen. 1 feil! Flink! Men når jeg vandrer rundt i huset uten mål og mening på ettermiddagen får jeg skikkelig lyst på kvikklunsj og farris. Nesten så jeg får litt abstinenser, men det går vel bra. Koster 25 kroner på bunnpris for en farris og en kvikklunsj, så på et år blir vel det ca 9000 kroner! Også er det jo masse helg og helligdager man må trekke fra. Så der har du meningen med stipendet mitt. 

  Må faktisk hamstre litt kvikklunsj på Værnes midt på natta på lørdag. Det koster faktisk bare 37 kroner for en 6-pakning. Det er billlig det! Det er forresten umenneskelig tidlig å stå opp så tidlig at man kan ta et fly som går 06.00. Det har jeg gjort en gang før, og da sovnet jeg nesten på sofaen hos noen vi var i besøk hos.. 

  Piiiz aout

 • Stikkord:

  Regnfullt  Nå er jeg hjemme etter en lang skoledag. Koret sang på avdukingen av minnesmerket etter 22. juli. Det regnet, akkurat som det gjorde 22. juli på Østlandet. Det gikk fint å synge, og var ei veldig fin samling. Bra at så mange møter opp selv om det regner!

   

  Ellers er det FIRE dager igjen til vi drar til Skottland!! Om tre dager sitter vi i bilen på vei til værnes :-)

 • Reiseforberedelser  Okei, det eneste jeg skriver om er Skottland-turen, men man må jo skrive om det som skjer. 

  Det er så mye som må ordnes før en tur, og jeg slipper jo unna så og si alt. Måtte finne ut om jeg kunne bruke kortet, pakke, sjekke ut litt hvordan det er der vi skal være, og få fri fra skolen. Det er vel egentlig det jeg kommer på nå. Men det er egentlig nok, greit å slippe å tenke så mye! 

  Er jo så og si ferdigpakket! Haha, aner ikke hva jeg skal ha med eller hvor mye jeg trenger......

  Reiseantrekket er klart ihvertfall! 

  Shoppeliste er veldig viktig, så jeg ikke glemmer noe! Må huske å skrive opp Starbucks-kopp! 

  Me gusta kameraet til mamma.. Men det har jeg vel også sagt før. 

   

 • Skotsk  Har tenkt endel på det at jeg kommer til å se ut som et spørsmålstegn hver gang noen snakker til meg når jeg er i Skottland. I sommer, da jeg og Elisabeth var i Gøteborg måtte jeg si "hæ" hver gang noen sa noe til meg for å få det med meg, og det var svensk.. Og nordmenn er de beste i Norden til å forstå andre språk pga alle dialektene. Det samme skjer når vi kommer til vestlandet, men det er kanskje fordi vi kjenner nesten bare gamle folk som bor der. Haha, blir artig å se hvordan det går ihvertfall! Tenk at om fire dager er vi på vei til Værnes!!!

  Søkte ppå Scottish accent og hørte litt på den videoen. Forsto så og si ingenting, er litt som å høre folk snakke spansk.. 

   

  Noen som har vært i Skottland og hørt skotsk?

 • Søndagstrist  Ukas høydepunkt, leksesøndag. Starter egentlig sent på kvelden (etter farmen), og varer til jeg ikke klarer å være våken lenger. Neida, må slutte med det. Neste søndag er jeg heldigvis i Skottland! Skal jo til Skottland om dere ikke har fått det med dere. Nei, selvfølgelig har dere det, skriver det jo HELE tida! Det er egentlig masse artig som skjer framover, så jeg bare fokuserer på det positive. Det bruker jeg ikke å gjøre søndag kveld, men hver dag kan jo ikke være lik.

  Er ikke feil med vafler på slutten av uka! Men jeg ble veldig mett da, blir jo mett av ingenting..

  ♥lovelife

 • Stikkord:

  Dag 5 - Fem ting jeg misliker  Altså, 5 ting som irriterer meg da. Kunne kommet med veldig mye mer, kunne kanskje vært artig å lese, men 5 er nok. 

  "Du er fin! Nei, jeg er så stygg, ikke si at jeg er fin!" - Folk som skriver på profilbildene sine og bilder generelt at de er så stygge, bare for at folk skal skrive at de er fine. Kan ikke folk bare si takk? Om noen sier seg enig klikker de fordi noen kalte de stygge. Seriøst, det gir ikke mening i det hele tatt. Men sånn er vel noen folk.. Og folk som klager heele tida, og så vil de aldri snakke om det når folk spør hva det er. 

  Morgener - Når jeg skal på skolen og våkner halv åtte. Jeg rekker det jeg skal på morgenen, men det er så irriterende at jeg ikke klarer å stå opp tidligere. Får ikke sove tidlig heller, så en døgnrytme hvor jeg kan legge meg i ti-elleve tiden på kvelden og stå opp i nitiden på morgenen passer meg veldig bra. Hadde det sånn i sommer da Emilie vekte med hver dag. Savn! Unsett, hverdagsmorgener er alt annet enn koselige, ihvertfall når folk skal snakke med meg hele tiden. Derfor jeg liker veldig godt å være alene på morgenen.

   

  "Går det bra? Ja. Sikker? Jaa. Heelt sikker? JAA! Er du sur?" - Hvem har vel ikke opplevd det? Altså, det er bra at folk bryr seg, og spør om det går bra, men ikke overdriv. Da blir man irritert, og når folk spør meg om jeg jeg er sur, og begynner å mase om det, da blir jeg sur. Ikke fordi jeg var det, men fordi jeg blir det av mas. 

  Skjønnhetstips osv - Leste masse artikler om skjønnhet, tips og masse sånt i går da jeg våknet. Leste en som het Sov søtt (link), og der måtte man rense huden hver kveld med et bra renseprodukt, skylle med spesielt ansiktsvann, ha en bra nattkrem, en til nattkrem til øynene, ansiktsmaske hvis du ville ha det og. Man trenger faktisk ikke det. Blir irritert av hvor mye penger jeg må ha brukt på 47645 forskjellige ansiktsproduker, og nesten ingen funker. Nå bruker jeg en billig bodylotion fra Dove, som også varer lenge. Trenger vel ikke så mye mer egentlig. Så det som irriterer meg er alle ekspertene som skal anbefale alle mulig dyre kremer som skal funke såå bra! Blir også sykt irritert av salg på sminke og sånt, for jeg klarer jo ikke å la være å kjøpe noe. Har blitt flinkere da, men likevel.

  Gratis vann og billig fuktighetskrem :-)

 • Skottland om 6 dager!  Om 5 dager kjører vi til Vernes, og om 6 dager er vi faktisk i Skottland!! Tida går så sykt fort, det nærmer seg også alt for fort at vi skal hjem igjen. Men da skal jeg til Mo, og så skal jeg til Horten i slutten av november! Gleder meg masse!

  Så, nå er klokka over to, en time siden jeg sto opp, og jeg sitter i senga og tenker på hva jeg skal gjøre i dag. Prøve på onsdag, konsert på onsdag, så øving på tirsdag, lekser til sikkert hver dag, reiseplanlegging og mer øving. Herlig!

  Favorittdelen av rommet mitt ♥♥♥♥ Den hvite kommoden skulle vært bredere da, men likevel det jeg liker best nå. Bilde av Emilie til venstre, og meg og Maria til høyre. Og billige hjerteskåler, boks fra Barcelona, kakestativ, radio til 1499 kr(!!!!! hvorfor??), speil som er Beate sitt, parfyme, blomst, gardiner, kamerastativ og mobilsamling. Hvorfor skriver jeg det her egentlig? haha, godt humør, søndagsfølelsen har ikke kommet helt enda.

  Alle mine tidligere telefoner. De funker enda, men sansungen liker jeg ikke. Nokiaen virker best fremdeles, og den fikk jeg i 2006! Første telefon ♥

   

  Snart middag, må vel starte dagen da!

 • I høstsola  Selvfølgelig har sola gått ned nå, men jeg våknet halv tolv av at sola skinte inn på rommet. Det er ikke mulig å ikke våkne av sola på dette rommet! 

  Skulle gå ut og ta litt bilder på verandaen, da denne lille gullklumpen stirret på meg, koosetid ♥

  Sol og frost, høøst! Var ikke lenge ute akkurat, det var kaldt! Og i går var det skøytabane i alle byens gater.

  Maaat.

   

  Nå har jeg ryddet på rommet, og skal begynne å pakke nå. Hva trenger jeg å ha med?? Skal være borte fire dager, og skal selvfølgelig shoppe der borte. Må ha endel plass til hjemveien, julegaver og sånt vettu. Får jo stipend etterhvert også, så jeg er ikke så fattig! 

 • Ukens musikk #4  Nå sitter jeg og spiser kvikklunsj og venter på at mamma og pappa skal komme hjem med farris til meg. I helga skal jeg pakke og sånt, for om ei uke er vi i SKOTTLAND!!!! Gleder meg syykt, blir herlig med ferie! Men jeg tenkte å legge ut "ukens musikk". Som dere sikkert har merket er det ikke hver uke, men når jeg føler for det, har noen skikkelig bra sanger jeg vil dele og ikke har så mye å blogge om. Alt er Muse nå, har såvidt hørt på noe annet de siste to ukene..

  Uno, bare elsker rytmen og alt med den sangen!

   

  Apocalypse please, falsett = frysninger

   

  Ruled by secrecy, pianomellomspillet er såå fint!

   

  Thoughts of bying atheist, refrenget, loveit!

   

  United states of Eurasia, mellomspillet, alt, helt perfekt!

   

  Sing for absolution, bare veldig fin sang, forandrer seg etter humøret

   

  Kjipt å måtte velge ut noen favoritter da, men hele favorttlista mi med Muse heter Feeling Good (link)

 • Sminke  Seriøst, kan ikke jeg få en personlig klesplanlegger? Halve klesskapet mitt ligger på gulvet, og jeg er klar for å dra til Amalie. Også sminke for en gangs skyld! Blir koselig :-) 

  Hva skal dere i helga? 

 • Dag 4 - Favorittbilder tatt av meg  Jaja, dette går jo fint! Bare jeg blir ferdig før jeg drar til Skottland.. 8 dager igjen ♥♥♥♥♥♥♥♥♥

  Det er så mye styr å finne bilder, fordi jeg har bare bildene fra juni i år på pcen, siden det er lite plass.. Men jeg fant noen jeg liker i arkivet :-)

   

 • Snart helg  Blir godt med helg nå, så jeg får sove litt mer. Om ni dager drar vi til Skottland, så det blir ikke mye søvn da, og så skal jeg til Mo på seminar! Men i dag skal jeg kose meg med lekser nå, etter en tre timer lang powernap, haha. Torsdag er en veldig lang skoledag, helt til halv fire! Det er fordi det er 5 enkeltimer at den første delen av dagen går så sakte, i tillegg til at vi slutter med spansk. Det siste kvarteret sto helt stille, og jeg bare tenkte på å dra hjem og sove.. Herlig!

  Tatt i dag selvfølgelig, for det er sommer og sol her vettu. Neida, tatt i sommer, gadd ikke å ta bilde av noe nå..

 • Tanker på en tentamen  Jeg er trøtt, nesten fem timer igjen, og jeg må begynne på oppgaven. Et avsnitt skrevet, nå skal jeg spille Jellocar. Jeg blir hundre år på en lørdag. Trenger kvikklunsj. Og farris. Det står tankekart på tavla. Kanskje jeg skulle lagd et tankekart over tankene mine? Nei, da hadde jeg bare blitt forvirret.

  Haha, sånn skriver jeg når har tentamen. Skrev mye mer i tiende, nå spiller jeg Jellocar når jeg har skrivesperre. Har fått til nesten alle banene, så jeg må finne noe annet å gjøre snart.. 

  Hahaha, trivelig. Var skikkelig trøtt i dag også, er det forsåvidt enda, men det får jeg ta igjen til helga :-)

 • Dag 3 - Steder jeg vil dra  Ser bort fra steder jeg skal dra, som Skottland og London. Dette var faktisk veldig vanskelig, for jeg har egentlig lyst til å dra veldig mange plasser, og oppleve mye, men når jeg skal velge ut noen spesielle plasser blir det vanskeligere.. Kan ikke jeg bare vinne i lotto eller noe og reise verden rundt?

  New York 

  Jeg ble skikkelig påvirket i sommer da jeg så Gossip girl døgnet rundt. Det ser så fint ut i New York, selv om det er en veldig stor by. Jeg tror København er den største byen jeg har vært i, så det er litt forskjell. Hadde sikkert blitt skikkelig forvirret og rotet meg bort i byen, men jeg har lyst til å dra dit likevel. 

   

  Hurtigruta hele veien

  Har jo tatt Hurtigruta fra Sandnessjøen til Trondheim, men jeg vil reise hele veien en gang. Jeg liker å være på båt, bare det ikke er for mye bølger og så lenge jeg slipper å være i vannet. Jeg har vært ganske mye på ferie rundt omkring i Norge, men bare på land. Det er så herlig å være på båt (når det ikke er storm) og føle på friheten og saltvannet! 

  Ah, fint!

   

  Ellers er det mange plasser jeg vil reise til, men jeg kom ikke på så mange nå. Jeg vil reise i alle fylkene i Norge, mangler bare tre, alle kommunene i Nordland, mangler litt flere, og rett og slett bare besøke mange land. Hvor vil du reise?

 • Baker  Har ikke bakt på 4-5 uker, er så lei! Så lei av å lage de samme cupcakene hele tida ihvertfall. Skulle egentlig bake i helga, men jeg fikk ikke lov til å lage det jeg ville, så jeg gadd ikke. Jeg har rett og slett ikke så lyst til å bake som før.. Er så lei av å spise det jeg lager også, så jeg burde vel være glad for å få bake og ha med på skolen. Men jeg er så trøtt i dag, at det er ikke artig engang. Var skikkelig glad og positiv hele skoledagen, og da jeg kom hjem hadde jeg ikke energi igjen. Mandagstandard liksom haha.

  Mamma sitt kamera ♥ Mye bedre enn mitt og mye billigere.. 

   

  De tre tingene som stopper meg fra å blogge er bilder, hvordan jeg skal starte et innlegg og hvordan jeg skal avslutte det. Seriøst, sitter og bare ser på det i evigheter, men har ikke egentlig noe mer å si. Blir forresten ikke dag 3 i dag, for jeg hadde ikke tid til å skrive det, men det kommer i morgen :-)

 • I dag  I dag gjorde jeg litt lekser og sånt før jeg dro på kino med Andrea. Filmen begynte fire, alt for tidlig, ihvertfall på en søndag! Søndager skal jeg jo bruke til å hate livet mitt når jeg ikke gjør noe fornuftig. Ikke i dag da, selvfølgelig, men ellers. Går jo over på mandag da, men likevel. Uansett, vi så Skvis, som er spilt inn på Sømna, og to som gikk på musikklinja for to år siden var med i. Artig film, syns jeg da. Er jo oppfølgeren til en eller annen hestefilm, men var ikke derfor jeg skulle se den da. Og 90 kroner for å sen en film her i byen er dyrt! Er ikke ofte jeg er på kino for å si det sånn. Var veldig koselig å se Andrea igjen, er jo ikke alt for ofte akkurat..

  Æææ, farris ♥

   

  Natta, kjære bloggfans ;* hahah

 • Dag 2 - Favorittkjolene mine  Kjøpt for 1,5 til 2 år siden, husker ikke helt, H&M. Denne har jeg brukt ganske mye, for den passer både til hverdag og til fest :-) 

  Kjøpt i fjor, brukt to ganger, fra Lace. Siden den står i en pose ved siden av klesstativet mitt kommer jeg aldri på at jeg kan bruke den, derfor er den bare brukt to ganger. Er veldig glad i å gå i kjoler, har bare så sjelden anledning..

  Kjøpt før sommeren i fjor, Bikbok. Har bare brukt denne en gang, tror jeg. Eller to, er litt usikker. Aner ikke hvorfor jeg ikke har brukt den flere ganger, har vel bare ikke kommet på det..

  De fleste kjolene mine er faktisk ikke mer enn et par år gamle, og jeg har heller ikke så magne kjoler. Alltid et problem når jeg skal pynte meg.. Burde skaffe meg fjernkontroll til kameraet, er jo så vanskelig å fokusere når jeg ikke har noe å fokusere på! Men bildene er vel greie nok, håper jeg. Også så masse fine bilder på skapet fra i fjor!  Hva syns dere? :-)

 • Brønnøysund  I dag kjørte jeg, mamma og pappa på tur til Brønnøysund, samme rundturen som jeg var på for et par uker siden, bare motsatt vei. Var veldig fint vær i dag, selv om det var veldig usikkert med masse tåke. Det var faktisk frost i morges, og ganske langt utpå dagen, før sola smeltet det. Flaks med fint vær i ferien! Vi var ikke så lenge i Brønnøysund, bare var innom havnesenteret en tur, var ikke så mange butikker der, men de har Kitch'n! Loveit. Så jeg fikk to nye kremsprøytetipper, en som er lik den jeg klarte å rote bort, og en til som jeg har hatt lyst på ganske lenge. 

  Utsikten er så fin når det er fint vær! 

  Veiskilt.

  Æhæh, fin på håret.

  Vann ♥

  Mer bilder av meg på ferga, standard.

  Skikkelig fornøyd på ferga!

  MUSE ♥

   

  Ha en fortsatt fin kveld!

 • Dag 1 - Ting som forandret livet mitt  Da jeg begynte på videregående. Var veldig usikker på om jeg skulle velge media eller musikk, men er kjempeglad for at jeg valgte musikk til slutt. Alle jeg har blitt kjent med, alt jeg har lært, ja, alt jeg har opplevd etter at jeg begynte på musikklinja. Har så og si ikke opplevd noe negativt på musikklinja, bortsett fra at det er lange dager med vanskelige fag, men alt det andre positive veier opp for det. Så det som forandret livet mitt er at jeg er mye mer sosial og positiv enn jeg var før. Og alle er så positive og koselig på musikklinja ♥ Det er ihvertfall det beste valget jeg har tatt som jeg kan huske! 

  Musikklinja 2011/12 ♥

  En annen ting er orkesterkurs og sånt. Det er vel egentlig på seminar jeg alltid har følt meg mest hjemme, for generelt sånn som jeg opplever det er alle som driver med musikk veldig åpne og hyggelige. Etterhvert har vi jo dannet en slags kjerne, vi som alltid er med på seminar. Ikke absolutt alltid, men vi er nesten alltid samlet. Etter at jeg ble kjent med Maria har jeg dratt henne med på seminar overalt i Nordland, klarer alltid å overtale henne. Også da vi var på Mo og ble kjent med Alexander Rybak var en veldig positiv opplevelse. Nå er det egentlig sånn på seminar at jeg drar for å være sammen med venner fra andre plasser, og det er ikke så mange nye å bli kjent med lenger, for det er veldig mange små som er med, og de fleste på min alder kjenner jeg jo allerede. 

  Det første bildet var fra Lofoten nå i høst, og så på Mo i fjor høst, så Møsjøen i desember i fjor, og det sister er fra Bodø etter nyttår i 2011. Det var forresten da jeg ble kjent med Maria :-)

   

 • Blå tåke og fjellet er borte  Gjett hva jeg har gjort i dag! Ommøblert og ryddet rommet mitt. Har ikke vært så fint som det er nå siden sist jeg ommøblerte, altså da jeg fikk ny seng tidligere i høst :-) Siden vi har piano i kjelleren så jeg ikke noen grunn til å ha keyboard på rommet, siden jeg sikkert ikke kommer til å bruke det så mye lenger, og jeg fikk da litt bedre plass. Nå ser det jo faktisk beboelig ut, og ikke som et lager. Flyttet også skrivebordet for første gang på ca 7 år. Haha, skulle tro det veide et par hundre kilo. Nå kan jeg vel vente ihvertfall et par måneder med å ommøblere igjen, men jeg ser ikke egentlig hva mer jeg kan gjøre her nå..

  Har så masse bilder på klesskapet! Blir vel artig å ta ned alle bildene om noen år :-)))

  Orket ikke å ta så mange bilder, det er så mørkt ute nå, så det blir veldig dårlig lys her inne også. 

  Men til en annen ting, nå er fjellet faktisk helt borte. Ja, Øyfjellet på over 800 meter har ikke vært å sett hele dagen! Det har nemlig vært så tykk tåke her i dag at man nesten føler se helt isolert. Ja, jeg har jo så og si bare vært på rommet mitt, så jeg har ikke lagt så mye merke til det, men tåken var helt blå, midt på dagen. Det er ikke hver dag. Håper det blir bedre vær resten av ferien. Eller, ferien er vel forsåvidt over, nå er det helg, haha.

  Høstfarger ♥

   

 • Tidagersutfordring  Tenkte å lage en tidagersgreie nå, bare for å variere bloggingen litt. Det blir ganske variert med bilder og tekst, tror jeg, og jeg begynner i morgen :-)

   

  ♣ Ting som forandret livet mitt

  ♣ Favorittkjolene min

  ♣ Steder jeg vil dra

  ♣ Favorittbilder tatt av meg

  ♣ Fem ting jeg misliker

  ♣ To bilder av meg som jeg liker

  ♣ Gamle bilder av meg

  ♣ Hobbyer

  ♣ Opplevelser jeg ikke kommer til å glemme

  ♣ Fem ting jeg ikke klarer meg uten 
  Hva syns dere om utfordringen? Gjerne kopier til deres blogg om dere vil :-)

 • Når jeg skal til Skottland  En sånn kopp skal jeg ha. Da jeg fant ut at de hadde sånne kopper fra mange forskjellige Starbucks fant jeg ut at jeg skal kjøpe på alle jeg er på. Håper de har i Aberdeen også, men det har jeg ikke funnet enda.. Jeg kjøpte sånn kopp i Gøteborg i sommer, da jeg var på Starbucks for første gang. Kanskje jeg skal kjøpe denne og en som det står Scotland på hvis de ikke har Aberdeen.

  Ah, tenk å ha så mange! Søk på "STARBUCKS COFFEE CITY MUG COLLECTION" på google, så ser dere flere samlinger. Sykt hvor mye folk reiser! Håper ihvertfall at det er fordi de reiser mye, ser ikke noen grunn til å ha masse kopper fra plasser jeg ikke har vært. Men det er nå min mening da. 

   

  Kule kopper, sant?? ja

 • God morgen  Sove lenge på en torsdag ♥ 

  Noe av det kjedeligste jeg vet er faktisk å være hjemme i ferien. Kort ferie, men likevel noe annet enn langhelg. Alle drar hjem, altså de som ikke bor i Mosjøen, og de som bor i Mosjøen drar bort. Det er ihvertfall kjedelig fordi ingen av søstrene mine er hjemme. Men det gir meg jo bare mer tid til å glede meg til å reise bort, til Skottland, Mo, Horten, Heggedal :-) Hvem sier at jeg reiser mye? Haha, jeg gjør faktisk ikke det, blir bare litt mye denne høsten. Og derfor må jeg være hjemme i høstferien.. Ja, jeg gleder meg til å reise til Horten i slutten av november, for da får jeg forhåpentligvis treffe begge tantebarna mine, hvis lillesøster har blitt født da. Og Emilie blir to år da ♥

  Hahah, Emilie tok masse bilder av seg selv i sommer, digger telefonen min! Den lager nemlig lyd når man tar bilde. Savner gullungen min ♥

   

   

 • Les mer i arkivet September 2014 August 2014 Juli 2014
  hits