Maria Øyen -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Julefilm og namnam cupcakesJeg elsker å se film og nesten sovne! Da skvetter jeg med en gang det skjer noe uventet.. Og latte gjør meg bare trøttere. Dagens film og dagens cupcakes var Polarekspressen og Black Botton Cupcakes, og dagen ble tilbragt sammen med Sofie. Seriøst, jeg er helt forelsket i Hummingbird Bakery! De har verdens beste cupcakes, og om jeg skal til London en gang, skal jeg spise ekte Hummingbird Cupcakes!

Spaghetti til middag, vi er flinke!Miksegreia streiket, så vi måtte improvisere.. Igjen.

Vi er så flinke!! Til å ta bilde av bildet i boka da..

Cupcakes og starbucks! My love ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 

 • Første søndag i advent  Det begynte å snø igår. Nå er det advent, så nå kan det fortsette å snø, bare det ikke blir to meter med snø og 30 kuldegrader! Snø ute, mørkt inne og lyset brenner på bordet. Et lys i dag, to neste søndag. Helt ubregipelig hvor fort høsten har gått! 

  Jul i skomakergata sto på nesten hele natta.. Nå får jeg virkelig julestemning!

  Minni lå og nøt varmen mens vi så film. Jeg tror hun likte å være inne, istede for å vandre rundt i stormen..

  Julestemning ♥ Og det var kaldt ute uten sokker..

   

 • Taco og film  Det er så irriterende at jeg ikke kan legge ut bilder på facebook.. Det bare fungerer ikke i det hele tatt.. 

  Taco, godteri og film med Andrea ♥

 • Den "store" stormen  Jeg må bare si at stormen ikke merkes så veldig her.. Det blåser og regner, men jeg vil ikke si at det er ekstremt. Når folk i samme by som meg klager på mye vind og oversvømmelse, er jeg ganske glad for at jeg bor akkurat her. Før et par minutter siden var det helt stille ute, så begynte det å blåse. Da jeg la meg i går, var det minimalt med vind, men jeg våknet en gang i natt av at det knirket i huset.. Og siden jeg har pipe på rommet, blåser det mye i den, men det har jeg blitt vant til etter noen år.. 

  Jeg skulle egentlig gå ut å ta bilder, men jeg rakk ikke det før jeg dro til byen.. Da jeg kom hjem var det mørkt. Uansett, det var vann langt inn på halvøya nedenfor gården, som dere ser, naustet står langt i vann..  Mer vann.. De tretoppene som stikker opp av vannet et to små øyer, som man lett kan gå ut til når det ikke er så mye vann. Sier vel litt om vannstanden..

  Overse uttrykket mitt.. Jeg har vært flink og pakket inn masse julegaver! Jeg tror jeg er nesten ferdig nå, og jeg burde kanskje skrive opp hva jeg har kjøpt.. Kommer nok ikke til å gjøre det, kjenner jeg meg rett, men det er jo lurt..  Minni er en utekatt, men hun fikk lov til å være inne litt i dag, siden det var så dårlig vær.. Stakkars pusekatten min og andre dyr som må være ute i dette været.. Hun har forresten ikke et blått og et grønt øye.. Det hadde jo vært kult om hun hadde hatt det, men det er nok bare blitsen..

  Nå skal jeg lage mat sammen med Andrea, og senere kommer det et gjesteinnlegg fra henne! Snakkes!

 • Leiuka  Denne uka har vært ganske tung.. Glamandag, sløvtirsdag, trøttonsdag leitorsdag, randomfredag.. Hovedgrunnen til det er vel at jeg ikke får til å legge meg tidlig. "Det er jo bare å gjøre det." Det er jo ikke så lett, når jeg alltid kommer på alt jeg må gjøre når jeg kommer hjem på kvelden.. Jeg halvsover meg gjennom de fire første timene, for lunsj, og er overtrøtt resten av dagen.. Men nå er heldigvis helg. Endelig!  Siden mamma er borte i ei uke, står jeg for maten. Som jeg fant ut tidligere i høst, liker jeg å lage mat, selv om ryddinga ikke er like artig.. Det ble fiskepinner i dag, ikke det vanskeligste akkurat. Til dessert ble det sjokoladepudding og Starbucks Latte.. Usunt, men man skal ikke handle mat når man er sulten.. Jeg har mye å lære..Grunnen til at mamma ikke er hjemme, er fordi hun er i Horten hos søsteren min. Emilie, tantebarnet mitt er 1 år i dag! Jeg husker da jeg fikk vite at jeg hadde blitt tante, det var for et år siden, da jeg var i kinoen og øvde til Narnia.. Det koret.. Jaja, det er en annen historie. Det var egentlig meningen at jeg også skulle dit og feire bursdagen hennes, men det er ikke så bra å få så mye fravær.. 

  Åh, så lenge siden! Her er Emilie rundt en måned, og jeg er også et år yngre, sannelig! Man ser jo mest på henne at hun har forandret seg da, og vokst mye, men jeg ser at jeg også har forandret meg litt..

  Uansett, gratulerer masse med 1 årsdagen, Emilie! ♥

 • Søvn, jeg savner deg!  Ah, endelig hjemme! Man blir sliten etter å ha vært på skolen siden klokka åtte, og halvsov i fire timer på skolen.. Jeg var så trøtt i dag, da jeg sto opp klokka sju! Men for en gangs skyld slapp jeg stresset, som det naturligvis blir når jeg står opp halv åtte.. Spansktimene og lyttetimene var forferdelige i dag, for jeg var så trøtt! Men så var jeg ute litt, og våknet litt mer. Skal ikke klage, det er egentlig bedre å være på skolen, hvor det alltid er mye liv, enn å være hjemme alene.. 

  Klassen har funnet ut at vi skal prøve å ha et klassekor, altså bare førsteklassen. Vi var ikke så mange med i dag, men forhåpentligvis flere neste gang. Vi har ei trapp i musikkbygget, og der er det veldig god akustikk, så vi sto der og sang julesanger. Men nå skal jeg finne meg noe å spise, og prøve (igjen) å legge meg tidlig.. Håper ingen på facebook forstyrrer meg i dag.. Men man kan vel ikke noe for at man er så populær.. Haha, bare tulla. Wish me luck! :-)

  Lars og meg i mattetimen ♥ (Lilja ville ikke være med..)

 • Å leve i mørket  Jeg skjønner ikke hvordan folk kan leve der det er mørkt hele døgnet. Det virker som om det er mørkt hele dagen her, for det er mørkt når jeg drar på skolen og det er mørkt når jeg kommer hjem. Det er jo ikke helt mørketid her, for det er lyst midt på dagen, men med mindre jeg er på butikken i friminuttet, er jeg som regel inne på skolen, og da legger jeg ikke merke til lyset ute. 

  Skolen hadde åpen dag for tiendeklassingene i dag og i går, så derfor var det ekstra kor. Det var fire grupper som fikk omvisning på musikklinja, altså fire ganger kor. Vi skulle synge den samme sangen alle gangene, så vi som går på musikklinja kunne den veldig godt siste gangen. Ellers var koret mye mindre seriøst enn det er til vanlig, veldig artig, siden tiendeklassingene var der. Jeg husker når vi hadde omvisning i fjor, da ble vi bare vist rundt på musikklinja, og var ikke med på noe undervisning.. Det blir ihvertfall spennende med nye førsteklassinger neste år! Selv om årets tredjeklassinger er ferdig da..

  Beste 1MU ♥ (For et par uker siden)

 • Herlig helg  Skrev dette i går, men fikk ikke tid til å laste opp bildene.

  Nå er jeg hjemme igjen.. Jeg er så trøtt nå at jeg er ikke istand til å tenke, men jeg har lekser å gjøre.. Jeg ser egentig ikke fram til å gå på skolen i morgen, men mest pga leksene og manglende søvn. Planen var å stå opp tidlig i dag, for å få mye utav dagen før jeg dro, men det skjedde ikke.. 

  Vi våknet til snø i dag, og det var ikke bare på Mo. Det er snø her og, men den holder på å regne bort, så det er ikke noe problem. Okei, skal vel ikke klage så mye nå, det er jo snart desember. I fjor kom snøen veldig tidlig, men tidligere år har det nesten ikke blitt snø før juleaften.. Likevel, jeg liker ikke å falle på isen, som er under snøen.. Det er vondt.

  Jeg har hatt ei veldig fin helg på Mo, og håper nå at jeg får treffe Sanne igjen om et par uker, når det er seminar her. Imens får vi bare skype og snakke på facebook, om jeg har tid.. 

   


  Nam ♥

 • Videoblogg - Shopping  Videoen fra tidligere i dag:

  Snakkes!

 • Julegaveshopping med Sanne!  Nå er jeg veldig sliten og sulten. Vi snakket og lagde film ganske lenge i natt, og har shoppet i hele dag. Jeg tror jeg er omtrent ferdig med julegavehandlingen, pluss at jeg fikk kjøpt noe til meg selv også. Jeg elsker å shoppe, men jeg liker også å ha penger. Med litt logisk tankegang går ikke de to sammen.. Så nå skal jeg begynne å spare penger. 

  Nå skal vi snart spise pizza, lage cupcakes og se film! Når videoen vi filmet i dag blir ferdig lastet på youtube, skal jeg legge ut den og, og så håper jeg at vi får til å redigere animasjonsfilmen.. Men nå har jeg lastet ned program for å redigere film, så kanskje det blir videoblogg oftere. 

  Mat i går!

  Nam ♥  Kinderegg! 

  Frokost :-)

  Flinke Sanne som brukte en halvtime på å pakke inn julegaver mens jeg snakket i telefonen med Maria..

  Vi var sikkert en halvtime på Expert, og fant cupcakeoppskrift på iPad.. Jeg vil ha iPad.. Sanne vil ha macbook. Okei, det vil vel jeg også forståvidt, men jeg vil ha iPad også.. 

  Jeg vil ikke reise fra deg i morgen, Sanne ♥

   

 • Bilder  Legger ut noen bilder fra de siste dagene. 

  FemiLars..

  Kristo! Vi kaller han Kristo fordi han bor i Mosjøen nå, og i Mosjøen har man O-endinger på nesten alt :-)

  Sofie ♥ Og Lars i bakgrunnen..

  Konsert i kirka før vi dro til Mo.

  Desidert tøffere enn toget!

  Ehe..

  Frokosten til Sanne taler for seg selv :-)

   

 • På Mo sammen med Sanne Linéa  Hadde ikke tid til å blogge i går heller, siden jeg måtte pakke og spille på konsert før jeg dro til Mo.. Dagen gikk så sakte som den aldri har gjort før, ihvertfall siden jeg begynte på musikklinja. 

  Nå sitter jeg på mo, hos Sanne. Vi har ikke gjort noenting i dag, siden vi sov så lenge.. Jeg merket på toget i går, at det faktisk går saktere når du sitter å snakker med noen, eller, det virker som det tar lengre tid. Forrige gang virket det som det tok noen minutter fra Mosjøen til Mo, men nå virket det som mye lengre. Siden Sofie også skulle til Mo i helga, satt vi og snakket hele turen. Og vi skal ta samme tog tilbake til Mosjøen også, selv om vi ikke ser hverandre ellers på Mo. Hun er på NoJa-samling, jeg er hos Sanne. 

  Filmen i går var utroolig bra! Det er ei stund siden jeg har lest boka, men det er bra, fordi da virker filmen bedre. De hadde fått med mye bra fra boka, og jeg gleder meg veldig til del 2 kommer! Siden filmen ikke var ferdig før to, og det er helg, sov vi ganske lenge i dag. Derfor sitter vi bare her og gjør ingenting.. Eller, Sanne lager design til meg og jeg blogger. Rart hvor trøtt man blir av å sove mye..

   

  Skal fikse oss og lage videoblogg nå, snakkes! :-)

   

  Hva gjør du i helga?

 • Bloggfri  Onsdager er alltid travle.. Derfor har jeg bestemt meg for å ha bloggfri på onsdager.. Med mindre det kommer opp noe superultrakult, da må dere jo få vite om det! Men ellers er det bloggfri.. *Tilbake til leksene*

  Snakkes i morgen!

 • Så mye å gjøre - så lite tid  Lekser, lekser, lekser, øving, øving, øving, pakke, prøve, lekser, lekser, pakke, konsert, Mo! Ja, jeg har ikke egentlig tid til å skrive noe nå, men jeg kan jo ta meg tid til et par minutter blogging. I morgen er det heldagsprøve i engelsk, som jeg skal forberede meg til. Jeg håper det går bra, og at jeg er ferdig tidlig, for jeg har mye mer å gjøre.. Ikke nok med to orkester og pianotime, men det er også ekstra celloøving i morgen! Det kalles generalprøve til torsdag, hvor vi skal spille med celloensemblet på konserten. Torsdag er lang skoledag, og uten leksehjelp kommer jeg likevel ikke hjem før halv fem. Men nå kan dere slippe å høre mer om mitt travle liv, og heller fortelle litt om deres :-)   Hvis du vil bli ukens leser, kan du jo kommentere, om du vil :-)

 • Helgen som kommer - guess who!  Ok, random overskrift, tok det første som falte meg inn. Og ikke gjett hvem, det er nemlig bare meg. Åh jeg kjeder meg så mye at jeg ikke klarer å være særriøs nå når jeg skriver.. det er like før jeg startet å gråte det er så fælt... og jeg har skype med Maria, og hvem jeg er finner du ut     >her<.

  Ihelga skal Maria ligge til meg.. og vi skal på kino, på twilight *breaking dawn" tror jeg den heter. Jeg gleder meg noe sykt, og det blir skikkelikg morsomt, spesiellt fordi jeg ser henne så sjeldent, og fordi at hun bor så langt unna...

  Jeg vet ikke helt hva jeg skulle blogge om men det ble nå et slags gjesteinnlegg.. tror jeg
  Men jeg kan jo legge ut bilder i det minste.. av meg og Maria, kanskje du kjenner meg igjen uten å klikke på linken? Med mindre... du har gjort det allerede. CAREFACE, bilder:   køddebilde...
   husker du ?... : )

  ooog.. jeg spiller piano : )
   Vi spilte konsert...
   Jeg hadde langt hår : (

  Vi spiste grøt sammen...

  Jeg tok tilogmed bilde som skulle forestille at du satt der og spiste lunsjen din selv om du ikke var der!

  Vi gjorde forsøk på å ta et klart bilde av oss selv...

  Jeg måtte bare legge ut et braceface bilde av meg selv...

  Og dette er faktisk meg for 2 år siden, så nå vet du det. (til høyre*)

  Og meg selv på Rybak Seminaret...

  Og der er du!

  Og der er du og han!!! Og de andre da... 

  Og vakre du...

  Og du og du...

  Lo godt da dere dansa...<3

  Og godt sammensveisa du og henne... og han! Og de andre...

  Og du som er så sykt flink å spille cello!

  Du med fela til Alexander...

  Stolt mamma...

  Stolt pappa...

  Stolte besteforeldre...

  Stolt eier av pelsdott...

  Stolte søskenbarn...

  STOLTE VENNER!<3<3<3<3<3<3

  Vi skal kose oss på MAX denne helga! Så absolutt! Så bare kom kom, og husk votter, det er kaldt her :)<3  Sanne Linéa♥


  (og forresten, for de som trodde hun var blitt mamma, dere må lære å ta en spøk, haha!)   

 • Ukens leser  Jeg fant ut da jeg snakket med Sanne i går at jeg skulle prøve ukens leser denne uka. Da finner jeg kanskje også ut hvem som leser, og hva dere syns om bloggen min. Det er ikke så vanskelig, bare sørg for at jeg får med meg at du leser, og gi tilbakemelding på det jeg skriver :-)

  Hva jeg skal gjøre med ukens leser vet jeg ikke enda, men jeg finner vel ut av det iløpet av uken..

 • Photoshoot  Etter celloøvinga i dag, hadde jeg og Birgitte en liten photoshoot. Hadde jo vært for dårlig å ta med kameraet uten å ta et bilde.. Så det ble nesten hundre bilder.. Kanskje jeg skal se gjennom de en dag.. Men ikke i dag. Når jeg er ferdig med dette innlegget, skal jeg gjøre lekser ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ 

  Vi har planer om et celloensemble, med samarbeid med de fra Mo (og Bjerka), så det kan bli endel organisering og arbeid for å få det igang, men jeg håper vi får det til! Litt øving her, litt øving på Mo, litt øving sammen, og et par konserter.. Det høres lett ut, men det er mye mer enn som så.. Jaja, vi får se hvordan det går :-)

  Celloen kan brukes som en gitar også.. Det var faktisk noen som spurte om ejg skulle ha gitartime en gang jeg gikk med celloen pakket inn i trekket.. 

  Ikke like bra som fiolin.. Kanskje derfor fioliner er så små?

 • Blue eyes

 • Farsdag  I går gikk deler av dagen med til å lage brownies. Jeg har forelsket meg i mammas kokebok, Hummingbird Bakery, med masse spennende cupcakes og kaker. For å variere det litt, og ikke lage cupcakes hver gang, lagde jeg brownies med krem i går. Det skulle være valnøtter i også, men jeg er ikke glad i valnøtter, og siden jeg lagde kaken, var det ikke valnøtter i den. Det er artig å bake, har jeg funnet ut!

  Gratulerer med farsdagen pappa ♥

 • Røde roser


  Rosene jeg fikk på seminaret er visne og erstattet meg gule roser.. Det har gått to uker siden jeg var på Mo, men det virker på en måte veldig fjernt, sannsynligvis fordi alle dagene går i ett, og forsvinner før jeg får snudd meg rundt.. Det blir en travel uke som kommer nå, lange dager på skolen mandag, onsdag og torsdag. På tirsdag er jeg ferdig tidlig, men da kommer Andrea etter skolen, siden hun ikke kan i morgen. På torsdag er det konsert i kirka, og etter den drar jeg til Mo, til Sanne! Jeg gleder meg til å se henne igjen, siden jeg nesten ikke så henne sist jeg var på Mo.. 

  Ganske random innlegg, men jeg er ikke istand til  noe bedre når jeg er trøtt.. Derfor skal jeg legge meg nå. Det høres ihvertfall fornuftig ut i hodet mitt.

 • Gotta get down on friday!  Da vi var ferdig i dag begynte Jonas og Jens å spille på Friday.. Om jeg først har fått den på hjernen, går den ikke bort.. Men den gir jo fredagsfølelse da, og det er jo positivt. Selv om jeg elsker klassen min, og er storfornøyd med musikklinja er det godt med fri innimellom. Verst er det på morgenen, jeg våknet kvart over sju hver dag, og jeg har en mistanke om at alarmen på mobilen, som skal ringe klokka sju så jeg hører den, nullstiller seg. Det vil si null slumring og laveste volum. Det går jo ikke an å våkne av det!

  Siden jeg og Andrea ikke går på samme skole lenger, ser jeg henne ikke så ofte.. Før gikk vi til skolen sammen hver dag og ventet på bussen da vi skulle hjem sammen.. Nå må jeg gå hele veien til skolen, alene i tjue minutter.. Mine lange skoledager gjør også at jeg ikke har så mye tid annet enn i helgene.. Og jeg har vært opptatt de siste helgene, og skal til Mo neste helg, så denne helga skal vi finne på noe. Jeg gleder meg! 

  God helg! ♥

   

  Hva skal du i helga?

 • Et tidløst dukkehus  Jeg så gjennom en katalog fra lekebutikken istad, og tenkte på hvordan lekene var da jeg var liten.. Noe virker helt ubrukelig, og er borte for godt fra butikkene etter et halvt år, mens andre leker jeg ser fantes før jeg ble født, og er omtrent helt likt i dag! Ta Lundbyhus som et eksempel. Husene, folkene og møblene er bygd opp helt likt siden det kom, men samtidig blitt modernisert, ved at fargen på veggene forandres, møblene er mer moderne, men likevel like realistisk som før. 

  Møblene til Lundby er ganske dyre, og ikke så solide, men de er tidløse. Møblene er gammeldagse, men likevel morderniseres de etterhvert som tida går. Jeg fant ut at det klassiske Lundbyhuset kom mellom 1957 og 1967, og eksisterer fremdeles! Det har kommer og gått andre varianter, men ellers er huset helt likt i dag som for 50 år siden, bare tapeten og andre små detaljer er forandret! 

  Alt om Lundbyhuset her.

   

 • Dark sky
  Jeg tenkte da vi kjørte inn på gårdsplassen at jeg skulle få til å fange den fine himmelen på et bilde. Dette er de to bildene jeg ble mest fornøyd med. Siden jeg ikke har stativ, er det ikke så lett å ta klare bilder når det er mørkt.. Blits ødelegger hele effekten og kort lukkertid gjør bildet alt for mørkt.. 

   

  Hva syns du om bildene?

 • En hilsen fra Lars Kristian  Lars ville si hei til bloggen min, eller til leserne kanskje. Nå sitter vi på naturfagrommet, noen hører på Friday av rebecca Black, og ellers er det veldig god stemning her. Læreren driver nemlig med vurderingssamtaler, og jeg og Sofie sitter og spiser sjokolade fra i går. 

  Si hei til Lars :-)

 • Cupcakes og banan over hele kjøkkenet  Hele dagen har gått med til skole, cupcakebaking med Sofie og orkester. Jeg har ikke vært hjemme på 13 timer, siden skolen varte til halv fire, deretter minikonsert med de andre elevene i klassen som har bipiano med samme lærer. Det gikk overaskende bra, syns jeg, selv om jeg hadde en ganske lett sang da. Før jeg begynte på musikklinja hadde jeg aldri spilt piano før, og kunne ikke én sang..

  Da vi var ferdig med minikonserten, begynte jeg og Sofie å planlegge hva vi skulle lage. Det er såå mye godt i den boka, og de eneste jeg har smakt før er bananmuffins. En tur på butikken, endel penger brukt, og vi kunne begynne.. Jeg tror vi hadde ca to timer til å lage to porsjoner med cupcakes, to toppinger og pannekaker. Det ble endel søl, siden vi ikke hadde kjøkkenmaskin, og stavmikseren var full av banan, smør og mel da jeg skrudde den på.. Skulle tro hele røra hadde eksplodert! Men resultatet ble bra, ti minutter på overtid, og vi fikk mye skryt. Ryddinga skulle Sofie og Sondre ta seg av senere :-)


  Kul i naturfagtimen.


  Hele skoledagen prøvde vi å finne ut hva vi skulle lage..


  Stavmikseren ja..


  Sofie lager pannekaker til middag!


  Smør og banan ♥


  Gnomen på kjøkkenet.. (Sondre)
  Bananuffins med sjokoladetopping og sjokolademuffins (med banan) med ostekrem!  Gleder meg til neste gang vi skal bake sammen, om et par uker tror jeg.. Da blir det her, hvor vi faktisk har utstyret vi trenger!

 • I'm blue baby
  Fint og uklart! Og gammelt, altså rundt tre måneder siden jeg tok det. Det er gammelt det! Uansett, hadde spist litt for mye M-nøtter.. 

   

 • Den irriterende følelsen...  ... når du skal legge deg tidlig og ikke får sove.

  Du kan tror jeg ble sur i går, da jeg la meg klokka ni og ikke fikk sove. Og våknet i dag, kvart over sju, til vanlig tid, like trøtt som vanlig. Jeg gledet meg hele dagen til å få sove i går.. Ikke det nei.. Jeg får ikke nok søvn uansett hva jeg gjør, for jeg får ikke sove før jeg er veldig trøtt, ofte et par timer etter at jeg burde sovnet..

  Vi hadde heldagsprøve i dag, i norsk. Det er forferdelig å sitte stille så lenge på de stolene vi har, og ikke kunne snakke på 4-5 timer.. Jeg holdt meg i det minste våken under hele prøven, i motsetning til den som satt ved siden av meg.. Jeg var ferdig ganske tidlig, og etter to og en halv side svar på et leserbrev mente jeg at jeg var ferdig. 


  Skikkelig våken da! Som dere ser, det er ikke ei scene i bakgrunnen, så dette bildet ble nok tat i går, da jeg hadde spansk på allmennbygget. Scenen er forresten endelig malt svart.

 • Julestemning  Det slo meg en kveld at vi bare har gått på skolen i to og en halv måned, altså ikke en fjerdedel av et år engang. Likevel ser vi på det som nesten et halvt år, med en og en halv måned til jul. Som dere kanskje vet, har jeg satt meg mål i å ikke drikke julebrus og spise julegodt før 1. desember. Det går bra, men når det står pepperkake-"Dots", som lukter jul, ved siden av mandarin.. Da blir det nesten for mye.. Det er forresten 26 dager igjen til jul!


  Ser det ikke koselig ut? Jeg vil ha jul, nå!

 • Nesten 50 GB bilder  På to måneder, siden vi fikk skolepc, har jeg tatt nesten 50 GB bilder og film.. Andelen bra bilder er ikke på langt nær så stor, så nå holder meg på med sletting. Noen GB mindre bilder gjør ikke så mye, for det er masse bilder av meg, siden jeg ikke har noe bedre å gjøre når jeg kjeder meg. Jeg kommer også på at jeg må levere den eksterne harddisken, og få den reparert, så jeg slipper å ta opp så mye plass på skolepcen.. 

  Nå har jeg slettet 5 GB bilder, nesten 900 bilder.. Kan vel ikke forvente mer.. Alt er jo ikek bilder, og videoene tar jo endel plass.

 • Lik bloggen på facebook  For å gjøre det lettere å følge med på når det kommer nye innlegg på bloggen, har jeg oprettet en side på facebook.

   

  Trykk her for å komme til siden, og husk å trykk liker ;-)


  Du kan også følge meg på bloglovin, det er bare å trykke på den som står i margen. 

   

   

 • Les mer i arkivet September 2014 August 2014 Juli 2014
  hits