Maria Øyen -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Godt nyttår!Oi, siden jeg glemte å stå opp i dag ble det ikke noe vinterbilder i dag heller.. Men jeg skal ta bilder av fyrverkeri etterpå, når det blir kveld og helt slutt på 2011! Jeg holder også på med et oppsumeringsinnlegg fra 2011, men jeg tar for det meste bare med høsten, siden jeg ikke blogget før sommeren. Det innlegget kommer i starten av neste år. Hihi

Siden det snødde en dag før jeg skulle ut å ta bilder, fant jeg ut at jeg heller kunne ta gjennom vinduet, så kameraet ikke ble vått. 

Dagen i dag har gått med til å spise kalkun til middag (frokost..) og spilt spill med søstrene mine. Det første vant Elisabeth og jeg tapte, det andre vant også Elisabeth, men vi fullførte ikke etter at hun vant.. Etterpå skal jeg ta bilder av fyrverkeriet og rett og slett ha en rolig nyttårsfeiring. Merkelig nok blir jeg så emisjonell på slutten av året, og jeg vet ikke helt hvorfor.. Innser vel alt jeg vil gjøre, men ikke har tid til eller kan.. Jaja, 2012 er et nytt år, en ny mulighet til å lære nye ting, bli kjent med nye folk og steder, og rett og slett nyte året! Hva tror du det nye året bringer?

Da var det vel bare en ting til å si, GODT NYTTÅR! ♥

 

 

 • Looking good  Uff, når jeg begynner å spise godteri, klarer jeg ikke å slutte.. Ikke at jeg har så lyst på det, men det står liksom der, og så tar jeg noen hver gang jeg går forbi.. Jaja, er vel bare å spise til det blir tomt, og heller leve litt sunnere i 2012 :-)

  Jeg fant ut at rommet mitt skulle se bra ut, så jeg ryddet litt i går. Må rydde på eget intiativ, kan ikke tvinges. Funker bra om jeg kjeder meg. Og nonstopen ser jo bedre ut i ei skål enn i en pose, så jeg måtte dessverre åpne den. Og nå er skåla nesten tom... 

 • Old times  Ser du hvem dette er? Det er meg og Andrea i bursdagen min i 2008! Haha, vi har vel forandret oss endel siden da, men vi er minst like gode venner ♥ Dette var på høsten, og det skoleåret mistet vi kontakten endel siden vi gikk på forskjellige skoler.. Heldigvis ble det bedre året etter, da Andrea også begynte på ungdomsskolen! Åh, så mye som har skjedd på den tida!

 • Tidsfordriv  Åh, så mye å finne på! 

  Nå sitter jeg faktisk på rommet mitt, hører på musikk og blogger fordi det er så lite å finne på. Det er lenge siden jeg har sittet alene her og hørt på musikk, men jeg liker å være alene, så jule kan være litt stressende. Jeg elsker familien min, men når jeg er vant til å bare bo sammen med mamma og pappa blir det litt uvant når huset er fullt. 

  Og bilde gikk ikke an å laste opp, neivel.. Uansett, stillheten ble brutt og nå skal jeg spise! Snakkes!

 • 3. juledag allerede  Jeg har funnet ut noe. Siden jeg omtrent aldri er på rommet mitt lenger, gidder jeg heller ikke å prøve å holde der ryddig i jula. Da jeg hadde ryddet og vasket det sist, kom det selvfølgelig masse rene klær og ting med en gang. Så skulle jeg pynte, men var opptatt hver dag, derfor var rommet mitt halvryddig og lite julete (Ikke les jule-te, men julete som i rotete, masete osv...) før jul. Julepynt og meg er ingen god kombinasjon. Hvorfor finne fram masse greier for to uker, for så å pakke alt bort igjen? For det første er det ingen som ser rommet mitt, for det andre er det er stress å finne ut av hvor jeg gjorde av pynten etter jul i fjor. Og for det tredje er det alltid noe jeg glemmer å pakke bort. 

  Nei, julepyntinga kan mamma få ta seg av i noen år til. Juletrær har jeg også dårlig erfaring med. I år var jeg med for å finne et tre, første gang på mange år, men vi fant jo ikke noe da.. Før hadde jeg et eget tre på rommet mitt, noe jeg nå syns er bare stress. Rommet mitt er aldri ryddig nok, og det blir barnåler overalt! Ikke ta det feil, jeg er glad i jul og julepynt, men orker ikke å stresse så mye for å ha det på mitt rom. Forrige gang jeg hadde eget tre, var det ganske tynt pyntet og hver dag glemte jeg å tenne på lysene.. Et sørgelig syn..

  Dette er ihvertfall våres juletre, med pakker under. Kamerastativet mitt og masse annet er på andre siden, så Emilie skulle ha plass til å rote mest mulig leker utover. Nissen kom også og delte ut pakker til oss, og fikk med seg en klementin tilbake til Nordpolen!

   

  Ha en fortsatt fin romjul og et godt nytt år når det det kommer! ♥

 • Mens vi venter  Jeg hadde faktisk glemt at jeg la ut det siste innlegget i går natt.. Jeg trodde at jeg skulle skrive litt mer, og så legge det ut, men jaja.. Glemsk :-)

  I dag er det endelig juleaften, dagen vi har ventet på lenge! Jeg er fremdeles syk, men det er bedre i dag. Fram til vi skal spise grøt er det bare å vente, og mellom grøten og middagen er det også bare å vente.. Så kommer nok nissen, siden vi er så snille. Ventetida her i huset brukes vel mest til å se på tv, klemme på pakker og ikke minst ordne oss til middagen! Er det ikke rart at man ikke gidder å ordne seg dagene før jul når man bare går rundt hjemme, men på juleaften skal man pynte seg for å være sammen med akkurat de samme folkene.. 

  God jul alle sammen! Og husk at jule handler ikke bare om hvor mange gaver man får, men om de man er sammen med. Sett pris på familien og vennene dine, alle er ikke like heldige.. 

   

  Hvordan feirer du jul?

 • De siste dagene før jul på musikklinja   

  Skrivesperre! 

  Utsikten fra det store vinduet på musikklinja, selv om jeg føler at det eneste jeg ser er innsida av skolen..

  Skolen er godt dekorert av bilder og inrammede musikkstykker


  Kunst i trappa.

  Lipsylen min ♥ 

   

  Også flere bilder, tatt av meg og andre folk:

   

  Dette er 4/7 deler av ensemblegruppa mi.. Flinke folk!

  Cellistene + Solveig som ikke ble med på bildet.. Og et par til som ikke var med på konserten.

  Juleavslutning hos cellolæreren våres :-)

  "Lillesøster" Birgitte ♥

  Pepperkake!

   

   

 • Jeg ønsker meg et sunt legeme til jul  Jeg begynte å kjenne starten på en forkjølelese i går, og når jeg våknet i dag hadde den slått inn. Det gikk greit på skolen, men det blir bare verre og verre. Er vel bare å skaffe seg nok tørkepapir (mykt), nesespray og halsdrops :-)

  Meg, Lars og Kristo ♥ Tatt i dag av Lelljo (Lilja Mari).

   

  Kanskje jeg skal komme med litt oppdateringer i morgen og endel bilder, siden det ser ut til at jeg blir hjemme hele ferien og blir frisk.. Skulle gjerne vært på Gilles og hørt på Agnes og Liv i kveld, men jeg har ikke energi nok..

   

 • Cellopepperkaker  Siden jeg sitter forever alone i gangen på skolen, kan jeg jo skrive et innlegg. Jeg får bedre til å konsentrere meg alene, og spesielt på natta.. Begynte på oppgaven i går kveld, og er nesten ferdig. Eneste problemet er at jeg fikk skrivesperre nå, så jeg hører heller på en sang jeg skal kunne til ensemblekonserten etterpå. 

  Jeg gleder meg til å spise disse, før cellokonserten! Flinke Birgitte som har laget ♥

 • Tilbake til barndommen  Når lille Emilie kommer hjem, tas duploen fram. For å ikke ta opp alt (vi har ganske masse), skulle jeg finne noe som passet for Emilie, og minnene strømmet på. Jeg husker at jeg tegnet ei tegning av et hus jeg hadde lagd i førsteklassen, jeg husker til og med navn på noen av menneskene! 

  Nå skulle jeg skrive mye mer her, og så glemte jeg det.. Ihvertfall, barnelekene mine bringer fram veldig mange minner!  Var for lat til å ta bilde selv, eller så glemte jeg det.. Det minnet meg på at jeg må lade batteriet til kameraet! God natt!

 • God natt  Nå kan jeg endelig legge meg, i nytt sengetøy på ryddet og ferdigvasket rom! Kan ikke si at det er helt ferdig, for julepyntinga er igjen. Bare man kommer ordentlig igang, er det artig å rydde, fordi man ser at det blir fint! Blir finere når jeg får pyntet også da :-)  Blir godt å sove! God natt!

 • Likninger og funksjoner til et koordinatsystem  Om du i det hele tatt gadd å gå inn på bloggen etter å ha sett overskrifta, må jeg først si at jeg ikke skal klage så mye. Må bare få ut at jeg ikke liker likninger og funksjoner.. Vi har hatt mattetentamen i dag, og over halvparten av del 2 var om koordinatsystem og funksjonsutrykk og likninger og sånt som jeg aldri har forstått.. Ellers gikk tentamen ganske bra, men jeg har prøvd å holde mattekarakterene oppe i høst, men jeg har ikke hatt tid til å øve.. 

  Nok om det, nå er det helg! Kunne sagt at jeg skulle bare slappe av og nyte helga, men neida.. Litt lekser og rydding, men skal ikke klage, det er jo jul snart! Jeg har laget pepperkaker sammen med mamma i dag, og så skal vi pynte pepperkaker og pepperkakehus når søstrene mine kommer hjem. Jeg må rydde på rommet, så jeg kan flytte madrassen og finne julepynten i kottet en plass.. Om jeg kjenner meg rett, har jeg satt det innerst, siden "det er så lenge til jul.." som jeg sa i fjor.. Pluss at eneste måten å komme seg fram er å dra seg framover på mage.. Mitt drømmehus skal ikke inneholde så syke skråtak! Ser kanskje fint ut, men irriterende upraktisk! 

  Ja, også var det julekonsert med musikklinja i går! Flinke elever jeg går sammen med!

  Flinke Kristo! 

  Skolekoret ♥

  He he, lager pepperkaker..

  De KULE pepperkakeformene! Eller.. Gikk tom for kule, så jeg måtte ta noen gamle hjerter, griser og stjerner og sånt..

  Mamma har også laget marsipankuler ♥ NAM

   

 • Svart senker natten seg  Jeg sendte bildet til Maria Bech og spurte hva jeg skulle skrive her.. 

  Hei alle sammen, maria her, med stor M. Det var luciadagen i går, og gjett hva jeg gjorde da! Jeg lette i hele huset, men jeg fant ikke det jeg lette etter. Men da gjorde jeg det man bare skal gjøre i nødsituasjoner, jeg tok med meg en lommelykt og gikk ned i kjelleren og begynte å lyse. Da jeg kom halveis gjennom den mørke, skumle kjelleren sloknet lyset og jeg måtte ty til min nødløsning, nattesynet. Da jeg kom innerst i kjelleren fant jeg eplet jeg hadde lett etter. Jeg løp opp, skrellet det og kastet det bak min venstre skulder. Da fant jeg ut hvem jeg skulle gifte meg med. Men det får dere ikke vite...

  Jeg tror Maria hadde klart seg bra som blogger, om hun var så kreativ hver dag! Uansett, det jeg egentlig skulle skrive om var jo min luciadag. Klassen gikk lucia på sykehjemmet rett over parken, rett ved skolen. Vi startet på musikkbygget, og det første som skjedde var at lyset mitt sluknet.. Jaja, de på sykehjemmet ble fornøyde og fikk lussekatter, så det var vel en vellykket tur :-) Selv om førsteverset gikk på repeat..

  Nice webcam.. Konfirmantkapper fra kirka og lys.. Minner veldig om konfirmanttida..

  Min kjære klasse ♥

   

   

 • Juletrehistorie  Jeg skrev dette i går, og skulle legge til bildene.. De var på kameraet, så jeg utsatte det og glemte det.. Standard..

  Vi har vel aldri hatt så veldig flaks med juletrærne her i huset.. Sist jeg var med for å finne et, var det veldig dyp snø og jeg hadde korte ben i forhold til pappa.. Og i fjor luktet treet rart da vi tok det inn, så noen dro på statoil og kjøpte et tre rett før midnatt. I dag var jeg og pappa for å finne juletre, men kom ikke hjem med annet enn bilder av skogen som jeg tok.. Jeg klager ikke, var fint med frisk luft, selv om vi ikke fant noe tre.. Det går alltid bra til slutt, selv om det var såvidt i fjor.

   

  Beate ripet inn initialene sine i treet for mange år siden, og det står der fremdeles! 

   

   

 • Julekalender  Fikk hårstrikk i kalendergave i dag! Kjedelig kanskje, men utrolig praktisk! De blir på mystisk vis borte hele tida, og er aldri der jeg trenger de.. Og lyset jeg skal brenne hver dag, har jeg glemt.. Tror det er på femte eller sjette desember fremdeles.. Vi hadde ikke vært i 2011 om jeg skulle styrt tida. Det hadde jeg glemt.. Men til noe annet nå..

  Så utrolig godt å få sove så lenge jeg vil! Da jeg kom hjem etter julebordet med musikklinja i natt, var det så sykt godt å kunne legge seg og vite at jeg ikke måtte opp klokka sju! Syns synd på de som skulle opp tidlig og hjem i dag.. Hele uka lever jeg med minimal mengde med søvn, og i helga sover jeg altfor lenge, og får ikke sove på søndagskvelden.. Og hele døgnrytmen er ødelagt. Noen som kjenner seg igjen her?

  Jeg hjalp til å bake julekaker. Altså, mamma var nesten ferdig da jeg sto opp, men jeg strødde sukker på noen kaker. 

  Kakedeig ♥

  Som du kanskje (ikke) ser, spiser jeg popcorn og drikker julebrus. Spennende lørdagskveld! 

   

  Hva gjør du denne fine/kjedelige/triste/artige/ellernoeannet lørdagskvelden?

   

 • Kreative klassebilder  Noen måtte jo se spreke ut, siden idrettsklassen ikke gjorde det.. Dette 1MU, altså musikk! Det ironiske er at vi faktisk ikke har gym i år..

  Og her er bildet av meg. Måtte jo forte meg å skifte og ordne håret litt ihvertfall. 

   

  Hva syns du? Foretrekker du "standard" klassebilder eller noe kreativt?

 • DESIGN - YEAHMAN!  AAAAAWYEAAAHHH! JEG ER TILBAKE!!    >: )

  Neida, jeg skal ikke lage et like rotete og random innelegg som forrige gang. Men synes du kan besøke min kule blogg, fordi det er nemlig jeg som har fiksa designet til Maria, nemlig! :)

  Og legge igjen en kommentar på bloggen min ? Blir glad for et kjedlig "fint" eller "KUUULT!!!! kommentere tilbake?" Og til de som har blogg.. kommenterer jeg tilbake.

  Hva synes du om Marias design? :)   Sanne Linéa♥

   

 • Julestemning på godt og vondt  Hallo! 

  Må bare si at jeg setter pris på at dere leser selv om jeg ikke blogger så ofte for tida. Det er mye prøver på skolen, mye øving til konserter, og jeg har rett og slett nesten ikke tid til noe annet.. Vi møtte flere tiendeklassinger i dag, som var på hospitering. Jeg lurr på om det er mange av de som har vært på åpen dag og hospitering vi kommer til å se neste år.. Rart å tenke på at tredjeklassingene snart er ferdig, og at det kommer flere førsteklassinger..

  Nå lukter det jul i huset, fordi mamma har bakt julebrød og jeg holder på med pepperkakecupcakes. Julemusikk, julelys ute og snø. 18 dager igjen til julaften, og noen færre dager til søstrene mine og Emilie kommer hjem! Synd at vi har så mye prøver før jul at man ikke kan slappe av.. 

  Starbucks ♥  Kalendergave til klassen. I går hadde vi adventsstund med lys, gløgg og cupcakes fordi noen trodde at læreren hadde bursdag, som ikke er før om to uker.. Jaja, da fikk vi feiret til henne og to elever som hadde bursdag for ei stund siden.

  Den snøen som kom i slutten av november ble borte.. Men så kom det mer snø, oo det snødde faktsisk litt istad. Julestemning!  Frida og Oda ♥

   

   

 • Vondt i nakken  Tross for massasjen i dag, har jeg veldig vondt i nakken nå.. Kan vel ha noe med at jeg og Maria sitter/ligger i senga og ser på bilder og videoer. Egentlig skulle vi se film, men det er så usosialt.. Vi har alt for mye å snakke om til å bare ha ei helg sammen, spesielt med tanke på at mesteparten av helga går bort til å spille cello. Vi mimrer fra forrige gang vi var sammen, på seminaret på Mo. Til og med et av stykkene vi spiller nå, spilte vi da.. Eller.. Noen spilte det, men jeg og Maria var ikke med.. Likevel har vi spilt det før, da vi ble kjent, i Bodø! Når jeg tenker etter, vi har spilt det stykket på alle kurs vi har vært på sammen.. 

  Sorry, Maria (bech) :)

   

   

 • Jul i blåfjell og massasje  Halla!

  Nå sitter vi på skolen og ser Jul i blåfjell! "VI" er Oda, Frida, Birgitte, Mathilde, Tiril, Maria og meg. Vi skal spise pizza på Provence etterpå, men nå får jeg massasje av Oda. Det er flere år siden jeg så Frida og Oda sist, da de var i Mosjøen i jula. Vi har spilt i hele dag, og er alle ganske slitne nå.. 

  Jeg skal legge ut noen bilder fra denne uka og helga i morgen, men nå drar vi for å spise :-)

   

  Ha ei fortsatt fin helg!

 • En ekte blogger  Sier ikke mer... 

 • Les mer i arkivet September 2014 August 2014 Juli 2014
  hits