Maria Øyen -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Livet etter folkehøgskoleJeg har sommerferie 1,5 måned lenger enn de fleste i år. Med andre ord, mye fritid. Jeg har jobbet litt, men bortsett fra det er jeg som regel hjemme og rydder og vasker eller noe sånt. Døgnrytmen er ikke helt i orden, så nå skulle jeg normalt ha sovet. Det nærmer seg en måned siden jeg var ferdig på Rønningen og jeg vet ikke helt om jeg har vent meg til småbylivet og å bo hjemme uten andre folk på min egen alder. 

Flere ganger i år har jeg tenkt å skrive et innlegg her eller legge ut noen bilder, men jeg har alltid utsatt det helt til det ikke er aktuelt lenger. Faktisk er de fleste innleggene dette året skrevet mens jeg har vært på ferie, og dermed har hatt tid til å skrive. Livet på folkehøgskole er jo veldig innholdsrikt og jeg har masse opplevelser som er verdt å dele, men bloggen har blitt veldig nedprioritert. Jeg kommer sikkert til å skrive noe mer om folkehøgskolen senere, men nå måtte jeg bare skrive noe

Rønningen har behandlet meg utrolig bra, så bra at jeg ble skikkelig usikker på hva jeg skulle gjøre videre. I fjor på denne tiden var jeg helt klar på hva jeg skulle studere etter folkehøgskole, men etterhvert fant jeg ut at det er så mye mer å gjøre her i livet. Og jeg ville ikke forlate folkehøgskolen så fort. Det skal jeg ikke heller. Sammen med mange andre på skolen søkte jeg som miljøstipendiat, var på gruppeintervju og ventet spent et par uker på resultatet. Nå har jeg et år til i Oslo, et år til å utvikle meg som en leder, et nytt kull å bli kjent med og masse nye opplevelser foran meg. Jeg hadde aldri trodd dette om framtiden for et år siden. 

Tidenes år, tidenes tur, (en av) tidenes beste venn! 

Jeg er klar for sommer nå, til høsten er jeg klar for et nytt år på toppen av Oslo med nye folk og nye utfordringer. Nå begynner det å bli lyst ute (var egentlig aldri mørkt), så nå burde jeg sove. 

 

  • Når alle drar...    I dag sto jeg opp tidligere enn jeg har gjort på flere uker, gikk til frokost og ventet et kvarter på havregrøten. En halvtime senere sto skolens to minibusser klare utenfor skolen full av elever og bagasje. En på vei til Bergen med de internasjonale og den andre på vei til Gardermoen med Kunst og Vokal. Igjen på skolen er FotoVideo, Band, SE Oslo og Toppidrett. Det er linjeuker, og mange er på kortere og lengre turer rundt omkring i verden. Idrett/Ball er i Brasil, T/R verden er i Palestina, tre linjer er i London, mens Tensing Norway er på Norgesturné. Det er altså veldig tomt på skolen, men det er også litt godt å ha hele skolen for seg selv. Jeg har laget en arbeidsplass på rommet mitt, så jeg kan jobbe med linjeprosjektet mitt, og får en gangs skyld klarer jeg å holde rommet ryddig mer enn en dag. Bassen fra naborommenes høytalere er også borte, det betyr at jeg endelig kan ha det helt stille. 

    Her ser dere sånn ca hva jeg har gjort i dag. Var på tv-innspilling også, fest uten musikk, woho! Nå skal jeg fortsette på prosjektet mitt, sliter litt med å skaffe materiale når det er tomt på skolen, men jeg skal redigere det jeg har til nå. Ha en fin kveld!

  • Les mer i arkivet Juni 2015 Februar 2015 Desember 2014
    hits